POSTED IN Israel, Norsk politikk, Sanksjoner

Norge har ingen egen utenrikspolitikk.

Den bestemmes i Washington (Tel Aviv).

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Israel bestemmer USAs utenrikspolitikk, og USA bestemmer Norsk utenrikspolitikk. Ergo bestemmer Israel norsk utenrikspolitikk.

Hva menes med «reaksjoner»?

_____________________________________________________
Innlegget er hentet fra Hva mener partiene?
_____________________________________________________

Husker du Sergeij Skripal som i 2018 ble utsatt for et mislykket drapsforsøk, angivelig av russerne? Vestlige land inkludert Norge utviste straks 153 diplomater og iverksatte sanksjoner mot Russland.

Det var voldsomme oppslag om Skripalsaken. Det ble ikke bevist at Russland stod bak, tvert imot var det usannsynlig. Hverken far eller datter Skripal døde, men et hopetall russiske diplomater ble utvist. Mye tyder på at den var iscenesatt av krefter i Storbritannia for å forverre forholdet til Russland.

Etter 5 måneder med en vanvittige krig som smaker av folkemord, er ingen israelske diplomater utvist, ingen sanksjoner innført, selv om handlingen er betydelig mer alvorlig enn drapsforsøket mot Skripal. Norge har i praksis sett gjennom fingrene med det som har skjedd på Gaza.

Krigen har avslørt hva Israel EGENTLIG er

Denne krigen har avslørt at det er Israel som utformer USAs politikk gjennom lobbyvirksomhet og korrumpering. Amerikanske politikere som uttaler seg kritisk mot Israel blir avskåret økonomisk støtte og risikerer ikke å bli gjenvalgt. Tre rektorer på universiteter har måtte gå av etter kritiske uttalelse om krigen på Gaza, fordi universitetene ble truet med at økonomisk støtte i millionklassen ville bli kansellert. Selv amerikanske juss-studenter som var kritiske til Israel, opplevde at det ble sendt brev til mulige fremtidige arbeidsgivere at de ikke måtte ansette disse studentene. Israel har altså kjørt rå makt for å holde sine disipler på plass og undertrykke enhver kritikk.

Krigen har også avslørt USA

Det er ingen tvil om at USA på Gaza som i Ukraina kunne stoppet krigen med en telefonsamtale. Istedenfor har USA aktivt bidratt med bomber og penger og gjort seg medansvarlig i folkemord. Man skulle tro at det var sterkt problematisk at NATOs stormakt og Norges hovedallierte nå fremstår som aktiv tilhenger av folkemord, men det ser ikke ut til å være noe problem.

Norske politikere er kastrerte

Johan Galtung ble en gang spurt om hva han syntes om norsk utenrikspolitikk. Han svarte: «Utenrikspolitikk? Norge har da ingen utenrikspolitikk, Norge gjør det USA forteller dem.»

USA har åpenbart instruert sine venner å ikke innføre diplomatiske straffetiltak mot Israel. Også Norge har sine «Israels-venner», særlig i partiene Frp og Krf. Norge har underkastet seg USA, og Espen Barth Eide og Jonas Gahr Støre er lydige disipler til alt som kommer fra USA – også det som kommer fra Israel via USA. Noen få uvesentlige kritiske bemerkninger har vi sett, men all aktiv handling har vært totalt fraværende.

En av Natos disipler.

Israel Über Alles !

Takket være lojaliteten til Israel og USA har Norge aldri godkjent den palestinske staten. Derfor er ikke Israels ambassadør sendt hjem. Derfor har vi ingen sanksjoner mot Israel. Derfor vil ikke politikerne innføre full boikott av Israel. Derfor har ikke Norge uttrykt støtte til Sør-Afrikas søksmål i ICJ. Og derfor vil ikke Norge utestenge Israel fra MGP, eller boikotte MGP hvis Israel ikke blir utestengt. Boikott er allerede godt forankret i folket. Sist politikerne spurte, var halvparten for boikott av Israel mens en fjerdedel var mot.

Viktig for Israel å få stoppet alt hjelpearbeidet.

USA stoppet brått støtten til UNWRA fordi Israel hevdet 12 personer av 13.000 ansatte hadde deltatt i opprøret. USA fikk aldri se bevis på at dette var riktig. For Israel var det viktig å få lagt ned UNWRA slik at enda flere palestinere ble avskåret fra mat og vann og medisiner. Samtidig har vi sett at Israel har blokkert hjelpesendinger på grensen inn til Gaza som del av folkemordet. Norge opprettholder støtten til UNWRA, men etter hva jeg forstår er UNWRA nå oppløst i tråd med Netanyahu sine ønsker.

Israelske aktivister BER om boikott

Gideon Levi, israelsk journalist og motstander av måten Israel behandler palestinerne på, ber om at verden må boikotte Israel, for da – og bare da – vil Israel måtte rette seg etter verdensopinionen. Så lenge verden lefler med Israel og logrer til alt USA sier, vil denne krigen vedvare og årsakene bak konflikten vil ikke bli ryddet opp i.

Hamas kan ha vunnet krigen ved å nagle konflikten på dagsorden på et vis verden ikke kan snu ryggen til. Det som mangler nå, er at Norge, forhåpentlig etterfulgt av andre vestlige land, aktivt tar grep og viser at vi ikke kan finne oss i det som skjer. Å gjøre noe annet er det samme som å bidra til at folkemordet vedvarer.

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Forsidebilde: Caleb Fisher

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Trygve Horgen
  17 mars 2024 9:39

  At det forholder seg slik artikkelen påpeker kom frem for mange år siden. Da Ariel Sharon var statsminister i Israel (2001-2006) var han på besøk i USA . Under en «høring» med pålitikere som stilte noen kritiske kommentarer, beroliget Sharon sin sidemann med bemerkningen omtrendt slik : «slapp av her borte er det vi som bestemmer». Mikrofonen var på så hendelsen kunne dokumenteres.
  Jeg husker ikke hva saken dreide seg om eller hvor tid det hendte, men jeg husker hendelsen da den var så avslørende og var gjenngitt i NRK.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  17 mars 2024 11:03

  Har nokon opplevd at NRK brukar uttrykket «fullskala invasjon» om Gaza?

  Svar
  • Reidar Kaarbø
   17 mars 2024 11:39

   … eller Irak eller Libanon eller Afghanistan eller Vietnam?
   Irak-krigen i 2003 fikk det flotte navnet «Operation Enduring Freedom». Det kan neppe ha betydd frihet for den millionen irakere som mistet livet. Inntil i går har jeg trodd at media behandlet USA og Russland så ulikt fordi de ikke visste bedre. Nå forstår jeg at både MSM og politikerne VET, og at retorikken og ensidig informasjon er en del av bevisst å føre folk bak lyset på en ondsinnet måte.

   NRK publiserte 15. mars følgende fra G7:
   G7-landene (Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA) truer Iran med nye sanksjoner. «Vi gjentar vår oppfordring til tredjeparter om umiddelbart å slutte å gi materiell støtte til Russlands ulovlige og uforsvarlige angrepskrig mot Ukraina. Ellers vil de få alvorlige kostnader».

   Her er hva de IKKE skriver:
   «Vi gjentar vår oppfordring til tredjeparter om umiddelbart å slutte å gi materiell støtte til Israels ulovlige og uforsvarlige og uproporsjonale og folkerettsstridige massedrap og mulige folkemord på Gaza. Ellers vil de få alvorlige kostnader».

   Det må være flaut å være politiker eller journalist i slike tider.

   Svar
   • Torfinn Slettebø
    17 mars 2024 17:43

    Veldig god kommentar frå Kaarbø!

    Den einsidige og urettvise dekninga av presidentvalet i Russland er eit anna døme på at me ikkje har grunn tll å stola på NRK og TV2. Det er innlysande at begge kanalane utfører eit oppdrag, og me anar kven oppdragsgjevaren er.

    Kiev-styret har avlyst presidentvalet, utan at det ser ut til å skaka norske media eller stortinget.

   • Thorvald Stoltenberg sa, så vidt jeg husker:
    «Hvis vi lurer på hva vi skal mene ringer vi til Washington.»

 • Jeg vil påstå at hvis scenene fra Gaza tærer på samvittigheten din, er det beste du kan gjøre å spre sannheten om Holocaust blant pro-Palestina grupper. Muslimene i disse gruppene er veldig åpne for denne sannheten selv om de ikke har detaljene, og jeg tror nok de hvite kvinnene også er det.

  Det viktigste i verden er å minimalisere antallet mennesker på jorden som tror at jøder systematisk ble gasset i falske dusjrom og deretter omgjort til lampeskjermer og såpe. Denne dumme svindelen er grunnlaget som hele folkemordet i Gaza bygges på. Uten det smuldrer det hele opp.

  “The Last Days of the Big Lie», “One Third of the Holocaust”, David Coles film fra Auschwitz, Anthony Lawson’s “Were the Germans So Stupid?”, og andre filmer som avslører Holocaust-svindelen kan finnes på denne adressen:

  https://holocausthandbooks.com/documentaries/

  Svar
 • Northern Light.
  17 mars 2024 16:17

  «Da Ariel Sharon var statsminister i Israel (2001-2006) var han på besøk i USA. Under en «høring» med pålitikere som stilte noen kritiske kommentarer, beroliget Sharon sin sidemann med bemerkningen omtrent slik: «slapp av her borte er det vi som bestemmer»».

  Det er riktig, flertallet av kongressen, senatet, den indre og ytre kretsen rundt Presidenten, regjeringene, sentralbanksjefer, ledelse CIA og FBI, grunnleggerne og eierne av de mektige kapitalforvaltningsselskapene, som er finansielle eiere av USAs privateide militær-industri, og ikke minst er finansielle eiere av USAs presse og media, som europeisk presse og media er et underbruk av, og som sammenlagt er verdens største og beste propagandamaskin, er alle av Sharons eget slag.

  Også selvfølgelig de aller fleste av redaktørene og ledende journalister i hovedstrømpressen, som skriver: «USA sender våpen-og pengestøtte til Israel», som av mange leses som at det er det amerikanske folket, men det er Sharons eget folk (2,4% av USAs befolkning) i kongress og regjering som sender penger fra det amerikanske statsbudsjettet og våpen og ammunisjon til Israel. De sender nasjonens penger til sitt eget folk. Ikke rart Sharon kunne si «her borte er det vi som bestemmer».

  Det er det samme i alle vestlige land, de er i regjeringene, som vi også kan se i Norge. De tømmer statsbudsjettene for skatte-og avgiftspenger betalt inn av arbeider-og middelklassen som står for skattegrunnlaget, og gir dem til sine egne, via deres globale prosjekter som gronn energi, plandemier, NATO, Ukraina, kriger, fond som regnskogfondet, stiftelser og annet hvor pengene hvitvaskes.

  Minst mulig penger på statsbudsjettene skal skal brukes på folket i landene de bor i, de får befolkningene i landene til å tro at pengene går til verdens folks felles beste, som den konstruerte «klimasaken», men mye av pengene havner på deres konti. Så er det også deres agenda at de skal eie alt i all nasjoner, som er deres parasittiske globalisme oppsummert.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Etter 30 år med EU-tilnærming:

Norges selvstendighet er gjennomhullet som en sveitserost.

Forrige innlegg

Nye provokasjoner

USA-tropper på kinesisk territorium.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.