POSTED IN Norsk politikk

Norge er blitt et parti-diktatur.

Det er ingen reell opposisjon på Stortinget.

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Måtte nordmenn flest ta til fornuft..

Av Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Og ikke lenger å tro på løgn- og propaganda-kanalen NRK. Men protestere mot Jonas, Erna, EU, Nato samt det bakenforliggende og korrupte, forvridde Biden-regimet – som hisser oss til krig mot Russland; imperialistisk galskap det hele, med en tredje verdenskrig med atom-våpen i sikte.

Og måtte det norske folket forstå forskjellen på sanne, ærlige fedrelandsvenner, også kalt nasjonalister, opp mot forræderske globalister som tillater og setter seg selv foran vårt landets beste. I et svakt Europa som, takket være sine egoistiske og u-prinsipielle ledere, nå gjør EU til et vasall-velde under galskapens, dekadente USA. Den eneste europeiske, nasjonale lederen som tør stå opp for sunn fornuft, synes å være Victor Orban i Ungern. Men NRK og norske makt-betalte riksmedier unnlater bevisst å opplyse oss dette, samt de lyver mht realitetene i det kaotiske, splittede USA hvor borgerkrig truer; dvs de mange fattige opp mot de super rike, som misbruker sine penger til opprettholdelse av det militær-industrielle komplekset, med regime-skifte-kriger, nå sågar mot atom-makten Russland, det gjennom Ukraina med NATO på slep, støttet av lille Norge, som er gjennomsyret av anti-Russland-propaganda.

Jeffrey Sachs: «Det var USA som sprengte North Stream.»

Tucker Carlson hadde nylig (28/5/24) et interessent og USA-avslørende intervju, med den kjente amerikanske økonomen Jeffrey Sachs. Han var sjokkartet åpenhjertig med sine refleksjoner. Hans kritiske tale gikk kraftig mot USA´s diktatoriske anliggender Jorden rundt. Intervjuet hadde den engelske overskriften: «Jeffrey Sachs: The Untold History of the Cold War, CIA Coups Around the World, and COVID´s Origion». Hvor han bekreftet at USA sto bak terror-aksjonen mot EU mht Nordstream-gassledningene fra Russland under Østersjøen til Tyskland, en alliert dog «fiendtlig» handling. Dette bekrefter hva en engelsk, tidligere NATO-generalsekretær, sa om amerikanernes kyniske NATO-hensikter: «Holde USA oppe, Russland nede og Europa relativt svakt».. For se, de amerikansk-dikterte «sanksjonene mot Russland» har aller mest gått ut over EU, og vår verdensdel er slik sterkt svekket blitt. Den var relativt svak fra før, mye grunnet stor fremmed innvandring. Og at Tyskland ikke tør mukke, med amerikanske tropper på sin jord, det må antas å slå ut i tysk bitterhet etter hvert.

Jeffrey Sachs sa det selv slik: «I dont like games», og da tror jeg han refererte mest til uhyggen rundt Ukraina hvor USA og NATO har kjørt seg bom fast. Men likevel, Jonas Gahr Støre holder fast med Jens Stoltenberg, som med sin uforstand er blitt en stor belastning for Norge. De to sammen var begge «straks USA underdanige» mht det skammelige, norske bombardementet av Libya, på ingen måte et Norge anliggende.. Onde tunger sier Stoltenberg slik gjorde seg fortjent til NATO jobben, mens han argumenterte mot NATO som AUF-formann.. Hva og hvem vi skal tro på i denne korrupte og politiske verdenen vet ikke jeg. Men hvem vi IKKE skal tro på, er norske elite-politikere. De lyver med en utrolig evne; det selv når løgn samfunnsmessig ikke er nødvendig. Jeg vet ikke hvem som er verst av Jonas eller Erna, globalistisk ubrukelige er de begge. Hvilken internasjonal skattefri jobb Jonas stiler mot, vites ikke. Men Erna har tydelig utpekt seg jobb i FN-organet; begge disse løgnerne etterlater seg et frekkhetens spor.

Stortinget. Finnes det opposisjon der?

På engelsk heter det: «You can fool some the people some of the time, but not all the people all the time». Og ut fra et norsk, nasjonalt synspunkt er dette trist å se, at Norge av Jonas og Erna helt unødvendig kjøres i utforbakke. Den eneste ærlige og modige politikeren jeg ser, er Erik Selle, for partiet Konservativt. Han har i to stortingsvalg fått min stemme, men foreløpig til ingen nytte. Men han er verdt et valg, for med Konservativt på Stortinget vil det iallfall bety minst en virkelig folkevalgt stemme. Alle de andre er meg bekjent parti-nominerte, og det av en grunn: de er makten underdanige og ikke reelt folkevalgte. Norge er slik blitt til et parti-diktatur, og vi folket er slik bundet på hender og føtter til ingen eller knapt noen forandring å få. Partistøtte-ordningen og det hele er urettferdig til fordel de store partiene. Hverken Erna og Jonas gjør noen forskjell, de holder med hverandre, alt et dårlig skuespill. De gikk sammen om å frata oss den billige strømmen, til fordel det udemokratiske EU, en nasjonal ulykke.

Ta også eksempelet NSB og norske jernbaner. Før EU og oppsplitting hadde vi det gamle, stødige NSB med 20 selskaper og 11 direktører. Nå, under det intetsigende navnet VY, er  tallene 49 selskaper og tilsvarende antall million-direktører og dessuten med over 100 underdirektører. Erna Solberg har klokkertro på EU-systemet, som er blitt til en u-nasjonal tvangstrøye av manglende bondevett. Men mye verre og dyrere enn jernbane-galskapen med sine stadig, frustrerende forsinkelser, er fattig-gjøringen av Norge, tillatt på Erna´s vakt, ved å inkludere oss i EU´s såkalte energi-avtale kalt ACER, hvorved Erna med Jonas på kammerset ble enige om å gi fra oss vårt arvesølv, nemlig den billige fossekraft-strømmen. Ikke bare går dette ut over alle landets husholdninger daglig, men også norsk industri og arbeidsplasser forminskes. Hverken Jonas eller Erna kan bortforklare en slik selvødeleggende politikk, ei heller EU´s innvandringspolitikk, ufattelig dårskap til Norges fornedrelse. Senest også med et USA propagandert russer-hat, samt med forherligelse av terrorist-organisasjonen Hamas, og jøde-fordrivelse.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  20 juni 2024 9:11

  Takk for et flott innlegg !
  Jeffrey Sachs er kanskje den personen som best har forklart krigen i Ukraina. Dessverre er han ikke brukt av NRK, trolig på grunn av sin direkte, åpne og ærlige argumentasjon. Det betyr at NRK, på oppdrag fra våre «politikere» og styrt fra USA, ikke ønsker at folket skal få vite hele historien bak denne unødvendige krigen som koster oss kanskje hundrevis av milliarder kroner totalt.

  NRK er altså blitt «fake news», og blir ikke forsøkt avslørt av faktisk.no
  Hva gjør man ikke for å tekkes USA og våpenindustrien.

  Om demokrati: minnes han som sa «Det kunne vært kjekt å være politiker, om det ikke var for det helsikes folket!»

  mvh Reidar Kaarbø
  http://www.hvamenerpartiene.com

  Svar
  • Torfinn Slettebø
   20 juni 2024 10:28

   Takk for flott kommentar!

   NRK har blamert seg kraftig i dekninga av Ukraina.

   Svar
   • Johannes E. Åtta Førtifira
    21 juni 2024 0:55

    Velbekomme!

    Noen tør stå opp mot den sataniske zionist-jødiske agressoren:
    Yemen releases video of sinking ship during anti-Israeli operation
    Thursday, 20 June 2024 2:12 AM
    presstv.ir/Detail/2024/06/20/727798/Yemen-forces-video-sinking-ship-anti-Israeli-operation-Gaza-war

    Et forbilde for resten av menneskeheten.

  • Jens K Anderson
   20 juni 2024 20:08

   Faktisk.no er del av verdens omspennende fack checkers som sprer «fake news» samt foretar karakterdrap / deskrediterer de som forteller sannheten. Alt for sine oppdrags givere som i hovedsak er millardærer i USA.

   Svar
 • Direktelink til det over 2 timar lange intervjuet med Jeffrey Sachs, den komplette oppsummeringa av Ukraina konflikten og eit absolutt «must see»:

  https://m.youtube.com/watch?v=JS-3QssVPeg&pp=ygVjSmVmZnJleSBTYWNoczogVGhlIFVudG9sZCBIaXN0b3J5IG9mIHRoZSBDb2xkIFdhciwgQ0lBIENvdXBzIEFyb3VuZCB0aGUgV29ybGQsIGFuZCBDT1ZJRMK0cyBPcmlnaW9u

  Svar
  • Kort lenke til samme her:
   https://www.youtube.com/watch?v=JS-3QssVPeg
   Dessverre klarer ikke våre politikere å forstå hva som skjer, selv når det henger i brillene og biter dem i nesa. Resultatet er opprustning på falske premisser, massiv unødvendig pengebruk og bruk av desinformasjon til folket.
   Ja, et «must see» !!!

   Svar
 • Takk for flott kommentar.
  Er helt enig i vurderingen av Erik Selle, selv om jeg er rykende uenig med ham i hans nesegruse støttet til sionistene. Han er hel ved og man vet hvor man har ham.

  Svar
 • Norvald Aasen
  20 juni 2024 17:50

  Jeg lette og jeg fant. Flott Dan Odfjell!

  Svar
 • Bra innlegg som blir ødelagt av siste setning: «samt med forherligelse av terrorist-organisasjonen Hamas, og jøde-fordrivelse.» Israel er en terrorstat (som USA), og Hamas er en organisasjon som fortjener ros for å stå opp i mot Israels sionistiske terrorisme som har vart i over 80 år. At Israel har kunnet eksistere så lenge på det jødiske Holocaust, og bruke det som middel til å motvirke all kritikk viser hvor lite opplyste de fleste er.

  Svar
  • Hamas la ut skrytevideoer av hvorden de torturerte og drepte kvinner og barn, bla.a en video hvor de stekte et spebarn levende. Alle som støtter Hamas er å regne som terrorister og bør fjernes med alle midler, slik jeg ser der er Isreael altfor snille og forsiktige.

   Svar
   • Dette vet vi er løgn og tilbakevist i flere media. Det er ingen bevis eller vitner som bekrefter det du sier her. Skam deg for å komme her med ren desinformasjon !

   • Så bra at du sier sannheten. Hamas har drevet er systematisk terrorisme mot Israel i alle fall fra 2006.
    De terroriserer sine egne også.Og 7. oktober viste de at de var like ille, om ikke verre enn IS.
    Israel kjemper vår kamp når de bekjempe Hamas.

   • B.:

    » Hamas la ut skrytevideoer av hvorden de torturerte og drepte kvinner og barn, bla.a en video hvor de stekte et spebarn levende.»

    ;-)

    Og i Auschwitz lagde de visst lampeskjermer av jødehud?
    Hamas, Hitler ..?
    Shit samma, hvis man spiser alt som serveres av propaganda.
    Sug og svelg. God helg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nye frigitte dokumenter:

NATO brøt alle løfter som ble gitt

Ekspanderte østover

Forrige innlegg

Denne gangen i Kansas.

Ny rettssak om Covid-vaksinen i USA.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.