POSTED IN Norge, USA

Norge blir solgt, bit for bit.

Storkapitalen kontrollerer nå hele det norske systemet.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Krigen mot Russland forbedres fra alle USA-basene i Norge

Av Northern Light

Den globale storkapitalen med hovedsete i Wall Street, og med Washington DC som utøvende enhet, har forgreninger hovedsakelig i alle vestlige land, eller rettere sagt en koloni i hvert av landene. Det selvutvalgte folket har kommet raskt til makten, spesielt etter annen verdenskrig. I politisk posisjon, utnevner de og ansetter hverandre, og raskt utgjør de regjeringer og former dypstater. De velger en av sine til sentralbanksjef, som så i sin tur ansetter sin stab som blir værende, det samme i finanstilsyn, departementer og institutter.

Statoil var navnet på det vi nå kjenner som Equinor. Navnet forklarte enkelt å greit at det var staten sin olje. Dette ble endret i 2018.

For de ikke som ikke er interessert i internasjonal og nasjonal politikk og økonomi, har skiftet fra folkevalgte regjeringer av politikere som representerer folk og lands interesser, til administrasjoner som er underlagt den globale storkapitalen, vært umerkelig. Privatiseringsbølgen og demonteringen av en selvstendig nasjon med selvråderett og suverenitet, har blitt gjort mer gradvis her i Norge. Storkapitalens hovedstrømpresse og media avleder oppmerksomheten fra dette med sport og underholdning, og fokuserer på mindre viktige saker, så ikke mange nordmenn vet at vi eier bare 67 prosent av Equinor, tidligere Statoil.

Når Norge nå har blitt et oppstillingsområde for en amerikansk angrepskrig mot Russland, med militærmateriell for krig utplassert på 12 militærbaser over hele Norge fra sør til nord, underslås alvorligheten av dette av hovedstrømpressen. Hvis de lager nyhetssaker om det, blir det fremstilt som «trygghet og sikkerhet for Norge» eller lignende. Det er det motsatte.

Siden «avtalen» har finanskapitalens folk på begge sider av bordet, kan amerikanerne bringe atomvåpen til alle sine baser på norsk jord, uten at den norske befolkningen får vite det. Men det får garantert russisk etteretning fort vite, og basene i Norge blir mål for russiske taktiske atomraketter, muligens strategiske, hvis basene ligger innenfor rekkevidden for en strategisk atombombes ødeleggelseskraft over store områder.

Hvis en strategisk atombombe detoneres i stor høyde over Østlandet, blir hele landsdelen fullstendig ødelagt og ubeboelig i all uoverskuelig fremtid. I et motangrep fra Russland i en krig fremprovosert av Washington DC. På grunn av politiske beslutninger tatt av deres koloni av politikere i Norge, som den «tribal hive» de er, kan de ikke vurderes som individer, kun etter hva de gjør samlet.

Uansett hvor de er i verden, vi de arbeide for deres felles mål, som er erobring av planeten og dermed deres nye verdensordning, hvor de er herskerklassen, og slaveklassen er «kveget» som de kaller andre enn deres eget slag. De har ingen lojalitet til noe nasjon og folk andre enn seg selv, så det spiller ingen rolle hvor mange av folket i landene de bor i de må ofre for å nå sine mål.

Det er det samme slaget politikere som har investert nesten alle pengene fra oljeutvinningen i deres aksjemarkeder fra -70 tallet og ikke her i Norge, drevet igjennom ACER, og ellers skyflet flere hundre milliarder fra statbudsjettet og over til deres prosjekter utenfor Norges grenser, som hvitvasker dem og gjør at mage av dem havner i deres eget folks lommer, som i andre vestlige land. De driver vestlige land som en franchise, de bruker samme oppskriften, bare med lokale tilpasninger.

Deres folk her i Norge i det politiske og media systemet, som sammen styrer Norge, har gjort Norge medskyldig i folkemord som deltaker i NATOs angrepskriger i det tidligere Jugoslavia og Libya blant annet, og produserer nå krigsvåpen for USA som brukes i Jemen og av Israel. Med 12 autonome amerikanske militærbaser på norsk jord, har de nå også sørget for at Norge blir ødelagt i et russisk motangrep eller forebyggende angrep, når storkrigen USA (Wall Street bankkartellet) fremprovoserer mot Russland blir et faktum.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Flott som vanlig, N.L.
  Konspirasjonsteoretiker Carlson intervjuer krigsforbryter Putin, og Musk lar videon vises på X. (!)
  Fæle greier, mener EU, Carlson må straffes med reiseforbud. Panikk i propaganda-apparatet. Kult!
  Stadig tåpeligere lesning på nrk, sjekk omtalen om intervjuet; komisk klossete sannhetsministerium, intet mindre.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  9 februar 2024 9:37

  NRK/Knut Magnus Berge vert usikre når dei mister kontrollen med kva me vert fortalt. Berge kalla Carlson-opplysning «sprøyt». Utan å dokumentera.

  Kor mange gonger har NRK prøvd å få intervju med Putin?
  Kor mange timar har Zelensky fått mikrofon og skjerm til fri bruk?
  Kor mange intervju har NRK sendt med NATO-offiser Palle Ydstebø?
  Kor mange intervju har NRK sendt med Glenn Diesen eller Douglas McGregor?
  Kor mange gonger har NRK fortalt kor hardt USA arbeider for våpenkvile og humanitær hjelp til Gaza?
  Kor mange gonger har NRK fortalt kor hardt USA arbeider for å skaffa Israel våpen og pengar til krigen?

  Det aller meste av norsk presse har skjemt seg ut i Ukraina-dekninga. Gaza-dekninga har vore litt betre. Men dei kan spara seg å hovera over Tucker Carlson.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  9 februar 2024 9:50

  Det er lite grunn til å rekna med at NRK greier å gi ei sakleg attgjeing av Putin-intervjuet. Difor:

  https://sputnikglobe.com/20240208/key-statements-from-tucker-carlson-interview-with-president-putin-1116677179.html

  Svar
  • Jeg er halvveis gjennom intervjuet.
   Putin gir en helt korrekt historieleksjon om grenselandet, noe vestens ledere og MSM ikke vil høre.
   Støre har ikke sett intervjuet, men kaller Carlson like greit usett et «mikrofonstativ».

   Svar
 • Halvveis gjennom intervjuet.
  Putin gir gratis og grundig historietime til vestens journalister.
  Støre har ikke sett intervjuet, men kaller Carlson like greit usett et «mikrofonstativ».

  Svar
  • Torfinn Slettebø
   9 februar 2024 13:55

   Ganske freidig av Støre, som rigga stortinget med storskjerm, applaus og høgtalar for Zelensky.

   Større «mikrofon-stativ» er det vanskeleg å få til.

   Svar
   • Ja, T.S.
    Støre har avslørt seg sjøl som et mikrofonstativ. Han fikk nok beskjed om hva han skulle si, – uten å ha hørt intervjuet.
    Putin går antagelig inn i historien som den stormaktslederen som var orientert, ærlig, og tro mot sin nasjons befolkning.
    Støre blir stående i historien som et komma ved siden av Stoltenberg-dukken/ sekretæren. Og som glemte at han var ansatt, av en befolkning. -Som trodde de kunne stole på politikere/Ap.

    Men det var jo ‘frekt’ av Støre.
    ( Er du frekk eller dum, husker jeg vi sa i min barndom.)
    Det var et godt, forbilledelig intervju. – Der intervjueren lot den intervjuede snakke ferdig.- Men med gode, intelligente, spørsmål deretter.

 • Hans Konrad Johnsen
  9 februar 2024 13:57

  Støre = trojansk hest = lydbåndstativ men han er trolig like vettskremt som Stoltenberg fordi «venner» som ikke leverer varene, ender ofte opp med mistenkelige «ulykker».
  Bare en feil i artikkelen. Hovedsete er ikke Wall Street eller Washington DC – det er City of London, selv om Montenegro også kan være et alternativ. (Negro = svart)
  «Black»Rock, «Black»stone, «Black»water…..(Ellers går det mye i oransje – som feks i Nederland, div ststskupp mv….)
  USA er i realiteten det største offeret – og det er helt perverst at folket ikke har våknet opp til å se at de bare er et «bruk og kast»- middel for å underlegge seg verden. Mediemonopolet som har oppstått etter 1970-tallet med oppkjøp av de viktigste nyhetsbyråene – og deretter mediene, må ta skylda for dette. Og sannelig har vi ikke fått samme velsignelsen her i Norge også – på tross av at Norge ikke er nedgravd i statsgjeld som feks. Finland, Irland, Pakistan osv. Greit å eie 155 sentralbanker, IMF, World Bank, BIS osv….når du skal diktere betingelsene.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sår du vind høster du storm.

Nytt angrep på USA-base i Syria.

Forrige innlegg

Kristne foran Stortinget:

Sammen med jøder – mot palestinerne.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.