POSTED IN Terrorisme, Ukraina

Nordmenn på ukrainsk dødsliste.

Men den norske regjeringen sender milliarder til de som står bak den.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi må bare slutte oss til det spørsmålet som denne artikkelen avsluttes med. «Hva vil norske myndigheter gjøre for å beskytte norske borgere mot slike dødstrusler fra Ukraina?» Her gir svaret seg selv. De vil ikke gjøre annet enn det det har gjort til nå – forsyne den dysfunksjonelle og korrupte regjeringen I Ukraina med penger og våpen.

Hadde det vært en russisk dødsliste hadde nok reagert voldsomt med kraftige fordømmelser. Nå sitter de helt stille og later som om de ikke vet det. Alt skal gjøres for ikke å ødelegge bildet av en frihetselskende, human og demokratisk regjering som Norge vil forsvare med all kraft.

Knut Lindtner
Redaktør

Bjørn Nistad på ukrainsk dødsliste

Den amerikanske kongressen finansierer en organisasjon kalt «Ukrainsk senter for bekjempelse av desinformasjon» (CCD), med formål å «motvirke russisk desinformasjon». Dette senteret har laget en liste over påståtte forrædere, som patriotiske ukrainere føler at de har grønt lys til å myrde.

Innlegget er hentet fra Spartakus

Profilene til mange personer på «hitlisten» har blitt lagt ut på nettstedet Myrotvorets («fredsskaper» på ukrainsk), og domenenavn kan spores til Langley, Virginia, der CIA har sitt hovedkvarter. Nettstedet skal være lagret på NATOs server i Brussel.

Bjørn Ditlef Nistad har stått på listen siden 2018. Flere andre nordmenn er også oppført. Listen inkluderer slike «forrædere» som journalistene Chris Hedges og Glenn Greenwald, statsviteren John Mearsheimer, Pink Floyds Roger Waters, senator Rand Paul, tidligere presidentkandidat Tulsi Gabbard, og den gamle krigshauken Henry Kissinger, som er bekymret for utsiktene for en storkrig mellom USA og Russland.

Mange på Myrotvorets-listen er allerede blitt myrdet. Når dette skjer blir det ukrainske ordet ЛИКВИДИРОВАН (LIKVIDERT) stemplet over bildet deres med store røde bokstaver, slik det skjedde da den italienske journalisten Andrea Rocchelli og russiske Darja Dugina ble likvidert.

Hva vil norske myndigheter gjøre for å beskytte norske borgere mot slike dødstrusler fra Ukraina?

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Det er ingenting som tyder på at Støre-regjeringen vil ha fred i Ukraina. Beskytte norske borgere ? Det vil ikke verken Jonas eller Erna.

  Svar
  • Hva vil Ola Meget Teit, og Kari Meget Teit, si hvis de et stykke lenger ut i denne vinteren forstår at de har bidradd vesentlig til et Holodomor nr. 2 i Sydøst-Ukraina?

   Svar
   • Olav Sæther
    17 desember 2022 9:46

    Jeg tror ikke det blir et Holodomor 2 i områder som Russland kontrollerer.

   • Tenkte først og fremst på de sydøstlige områdene i Ukraina som nazioniste fortsatt holder, som nå i stor grad er uten elektrisk strøm og varme.

 • Våkne opp Nå !

  Vi er ganske så blinde – Den Norske regjeringa og forsvaret også, men vi burde vel forstå nå at enkelte i «NORGE elsker Krig!

  Det Kiev-baserte nettstedet, myrotvorets.center har fungert siden det ble grunnlagt i kjølvannet av det U.S./ UK-støttede Maidan-kuppet i 2014, – Dette er et slags Goebbels-lignende register over «statens fiender» som skal renses! (FAKTA)

  Navn og personlig informasjon målrettet mot individer og grupper blir oppført og kontinuerlig vedlikeholdt på dette nettstedet. (over 200 000). , – Listen støtter ikke kun trusler, men også eliminering av alle som er uenig med regimet i Ukraina !
  Denne krigen startet ikke i 2022 men 8 år tidligere og vi burde vel alle forstå nå hvem som er de skyldige ! Nei – Nazismen døde aldri !

  Svar
  • Det er Nazionismen som står bak krigen. Ledet av khazar-jøder i alle ledd.

   Svar
   • Korrekt,
    men det er relativt håpløst å få gehør for sannheten i vesten da samtlige myndigheter er penetrert av de du nevner!

 • Her er en video som de «folkevalgte» burde se. Shopping i Ukraina.
  https://t.me/aviapro1/12604

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  16 desember 2022 22:33

  Rein reklame for Nammo Raufoss og Kongsberg Gruppen på Dagsrevyen i kveld. Skamros frå oberstløytnant Geir H. Karlsen, som meiner norske våpen og ammunisjon held verdsklasse.

  Og kanskje har Russland atomvåpen i verdsklasse? Er det òg ei gladsak for Dagsrevyen?

  Svar
  • Vi burde vel kun glede oss over at Norge har meget effektive våpen i bakhånd med tanke på neste krig vi ønsker å involvere oss i !

   God Helg

   Synn

   Svar
   • Bildene Dagsrevyen i går viste av en krysserrakett som ble truffet, så jeg første gang for vel en måned siden…. Så det er ikke så sikkert de er så veldig effektive mot en skur av raketter. Kiev er i alle fall mørklagt som et resultat av presisjonsbombing fra russerne.

    For øvrig sies det at en norsk anti-rakett er like dyr som en russisk krysserrakett. Så dersom du lurer på hvorfor vi har en voldsom inflasjon, er en god del av årsaken regjeringens vanvittige pengebruk på krigen, før de helt har gjort seg ferdig med den vanvittige pengebruken i forbindelse med Covid-19-hysteriet.
    Mye av pengene til krigføringen blir i norge, bl.a. på Raufoss.
    Pengemengden øker = pengene blir mindre verdt = inflasjon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den ene løgnen etter den andre:

Britisk general: Vi har hatt soldater i Ukraina.

Forrige innlegg

Kruttønnen Balkan:

Har Nato/EU begynt å fingre med fyrstikkene i Kosovo?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.