POSTED IN Krig-fred, Ukraina

Nok en militæranalytiker fra USA:

«Game over for Zelensky».

50 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette er et kortfattet sammendrag fra det Jacob Dreizin hevder i videoen under. Det er praksis i overensstemmelse med innlegg vi har hatt tidligere fra blant annet våpeninspektør Scott Ritter, tidligere militær-rådgiver for USAs forsvarsminister Douglas MacGregor og den sveitsiske etterretningsoffiseren og obersten Jacques Baud.

Jeg blir mer og mer overrasket og forferdet over den dekningen våre medier gir krigen som preges mer og mer av ville spekulasjoner, psykologiseringer om særlig Russlands president Putin og ønsketenkning. Naturligvis er dette vi serveres krigspropaganda, ikke minst fra tapende Ukraina, og at norske militære eksperter stille opp i denne forvrengningen av det som faktisk skjer forteller hvor stort trykket er for bare en fortelling skal serveres.

I stedet for en avtale med Russland som var levelig for landet og uten krigshandlinger risikerer nå Ukraina å miste hele kystlinjen langs Svartehavet. Dette meldes nå som et stadig sterkere krav fra russiske politikere fra ytre venstre til ytre høyre.

Knut Lindtner
Redaktør

Her er et kortfattet sammendrag av videoen.

Game over for Zelensky

Det nærmar seg sakte men sikkert slutten for Kiev-regimet sitt grep om aust-Ukraina. Styrkane deira blir mindre og færre for kvar dag som går. Innan kort tid vil dei måtte gi slepp på store territorium, rett og slett fordi dei ikkje har soldatar att å kjempe med.

Det er konklusjonen til bloggaren, og eks-soldaten i US Army, Jacob Dreizin. Han har følgd utviklinga i Ukraina frå sidelinja og analysert situasjonen utifrå eit militært synspunkt.

Jacob Dreizin - YouTube
Jacob Dreizin

Dreizin meiner planen til russarane først var å få regimet til å gå med på ein avtale. Dei gjekk massivt og raskt inn mot Kiev med styrkar frå aust, sør og nord, og håpa Zelensky ville innsjå at det berre var å gi opp når hovudstaden var omringa. Problemet, seier han, var at dei ikkje hadde full kontroll over heile området dei passerte på vegen til Kiev, men berre «marka under føtene sine», sjølve vegen. Det fanst framleis mange ukrainske soldatar inne i desse områda. Russarane sette opp kontrollpostar for å gjere det vanskeleg for desse å forflytte seg. Utover det hadde dei eigentleg ikkje kontrollen over desse svære territoria, slik vi misvisande har blitt fortalde.

Zelensky gjekk ikkje med på noka kompromissløysing. Han valde å følge instruksane til Onkel Sam, som sa ’Hald fram med kampen; vi skal gi dykk den støtta de treng’. Så russarane såg det var poenglaust å halde fram med kringsettinga av Kiev, og gjekk over til plan B. Denne gjekk, ifølge Dreizin, ut på å «lukke gardina rundt Donbas», å sikre kontrollen over territoria i aust og sør. Ukrainske kampstyrkar skulle enten tvingast til å overgi seg eller miste livet i kamp. Og det er nett det som har skjedd. Sakte og metodisk har dei russiske styrkane utradert kompani for kompani, bataljon for bataljon. Etterkvart som dei har falle ifrå, har Kiev-regimet sendt stadig fleire styrkar til frontlinjene. Når så desse og har blitt tatt, har ein måtta ty til reservestyrkar, frivillige og generelt dårleg trente krigarar, og den dårlege kvaliteten har ikkje nett hjelpt på situasjonen deira.

Våpenforsyningane «frå Onkel Sam og hans demoniske blokk i Europa», som Dreizin uttrykker det, har ikkje gjort noko til eller frå i konflikten. Dei blir effektivt stoppa av russarane før dei når fram dit dei skal.

Ukraina er rett og slett i ferd med å tape konflikten. Når Donbas er reinsa for ukrainske soldatar er det game over.

https://youtu.be/WSogX3qyidk

Videoen er hentet fra «The Duran» sin nettside.1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 685 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

50 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  28 april 2022 9:52

  Erna Solberg krev at Støre-regjeringa må fylgja EU og sensurera russiske kjelder som RT og Sputnik. Reine ord for pengane. Vestleg presse skal vera åleine om å syta for dei rett informasjon.

  Når USA pressar Tyskland og andre land i Vest-Europa til å boikotta russisk energi og kjøpa mykje dyrare amerikansk LNG vert dette presentert slik av NTB/BT 28.04.:

  «I forkant av Russlands invasjon fikk EU hjelp av USA til å finne alternative gassleverandører.»

  Slik propaganda har ikkje Solberg problem med. Små, sleipe drypp som får folk til å meina det Solberg og USA ynskjer me skal meina.

  Svar
  • Erna Fleskeberg styrte ved dekret og mente Hviterussland var styrt av en diktator. Mye babbel fra forspistheten om moralsk ryggrad og fjollete omskrivninger om religiøs rasisme, som om innvendinger mot et trossystem har noe med hudfarge å gjøre.
   2013:
   Norwegian premier Erna Solberg and Bill Gates highlight GAVI as cornerstone of lifesaving collaboration between Norway and the Gates Foundation on immunisation since 2000.
   http://www.gavi.org
   Norges første kvinnelige diktator i ledtog med ondskapen ser GAVI som grunnsten for å redde liv (!!!) og et samarbeid med Gates Foundation angående massemord.
   Jeg husker hun stilte for å late som hun var empatisk ved en flom i Gudbrandsdal, og det det første hun tenkte på når forestillingen var over om hun kunne få tips om et spiseri på vei hjem. For noen foraktelige middellmådigheter og ryggradsløse nek vi har til å ta avgjørelser, trøse og bære.

   Svar
   • Heilt enig med deg, e. Dette er faktisk ondskap satt i system, og vi skal være belemret med å ha et kakemonster fra steinrøysa i nord som mener å representere oss? Det har ingenting med det norske folket å gjøre. Får kvalmebyer når jeg både ser og hører denne skapningen. Hun (om det er en hun, da?) er mildt sagt motbydelig.

    Svar
  • Det er da helt unødvendig å sensurere medier som er så åpenbart løgnaktige at selv barn skjønner det.

   Svar
   • Wasan Totland
    28 april 2022 10:55

    Tenker du nå på troll-ungene dine som kastet stein mot politiet eller de som hatet Trump?

    Svar
    • Spørsmålet er om han/hun tenker i det hele tatt 🙂

     Svar
     • En Dåre har ingen glede av å forstå, men bare i å uttrykke sin mening ! 😉

    • Nazi-Tyskland stod ikke for så mye løgn som Russland gjør nå. Det eneste de har rett i er at Vesten sender våpen til Ukraina.

     Svar
     • Vesten selger avdanket krigsmateriell til Ukraina – Blant annet Likkister i form av ubrukelige stridsvogner – KRIGEN ER ALLEREDE AVGJORT !

     • @utopenec,
      1. Du lyver om navnet ditt.
      2. Hvor har du din generelle sannhet fra, som er så flink til ikke å spesifisere hva Russland lyver om?
      3. Det er da ikke så ofte at russiske offisielle talspersoner taler til folket, for det er vel det offisielle Russland du sikter til om mye løgn?
      4. Er du så gammel at du opplevde Nazi-Tyskland i sin tid, siden du sammenligner Russland med nazi-tyskland, uten å nevne eksempler selvsagt?
      5. Er du enig med meg i at Putin gjennom sitt brev til Joe Biden, før julen 2021 var ærlig da han ytret ønske om et nøytralt Ukraina, slik at Russland kunne ha en nøytral buffer mot Vesten, slik USA og Kina har rundt sine land?
      6. Er du enig med meg i at Putin var ærlig da han fortalte at han skulle demilitarisere, av-nazifisere, rasere USAs biovåpen, samle dokumentasjon, beholde infrastrukturen, spare sivile og ikke bruke teppebombe taktikken som Vesten elsker?
      7. Er du enig med meg i at Putin er ærlig når han forteller om korridorene for sivile ut av krigsområdene?
      8. Er du enig med meg at Putin er ærlig når han sier at fienden gjemmer seg i store kjøpesentra og bruker sivile som skjold?
      9. Er du enig med meg at Putin er ærlig når han sier at fienden gjemmer seg i boligblokker og bruker sivile som skjold?
      10. Er du enig med meg at Putin er ærlig når han forteller at fienden setter maskingevær-reder på taket av sykehus?
      11. Er du enig med meg i at Putin er ærlig når han forteller at fienden gjemmer bio våpenfabrikker under jorden?
      12. Er du enig med meg i at Putin er ærlig når han forteller at fienden bruker skuespillere for å forsterke folks avsky mot russiske soldater?
      13. Når jeg bruker Putins navn så er det egentlig bare en fellesbetegnelse for det offentlige Russland.
      14. Kan du @utopenec fylle ut det du mener at Putin lyver om? Jeg er lutter øre. Du er vel enig med meg at kommunikasjon har som hovedoppgave å formidle forståelig informasjon?

     • Til Tor Bugge:

      1. @utopenec er ikke et navn, det skjønner enhver idiot. Men du virker opptatt av å få vite hvem jeg er siden reven nå har kommet inn i hønsegården.
      2.Jeg leser norske og internasjonale nettaviser samt de alternative nettstedene derimot.no, steigan.no og document.no og gjør mine egne vurderinger av kilder og sannheten i det jeg leser.
      3.Putin og det offisielle Russland ja. Befolkningen ellers i Russland er det ikke mye hjelp i, de er for underdanige.
      4.Hvis du mener at man må ha levd i den perioden man sammenligner med, så kan man jo bare legge ned historiefaget og overlate det til sånne som deg. Og man kan jo lese tyske og norske aviser fra krigens dager og lese historie.
      5.I beste fall ikke en halv sannhet en gang. I desember var jo krigsforberedelsene allerede godt i gang. Brevet var nok et bevisst forsøk på lureri og på å kjøpe seg tid.
      6.Dårlig propagandapåfunn, men hans motiver er noe annet.
      7.Nei
      8.Dette har jeg svart på før. Mener du at ukrainerne bare skal kjempe i solsikkeåkeren ? Er det ikke lov å forsvare infrastruktur, hus, hjem og familie ? Skal vi i samme slengen fordømme Jerichos bymurer ? Skulle Ukraina liksom ha sendt alle sivilister ut av landet før krigen brøt ut ?
      9.Se svar over.
      10.Se svar over.
      11.Nei
      12. Sist du skrev «påviste» du at et lik var falskt. Ett tilfelle. Hvor langt har du kommet nå ? Til nummer to ? Var det kanskje Morten Jentoft som la seg ned i gaten mens NRK-fotograf Alaoubi filmet ? Hvor mye dokumentasjon trenger du ? Må man trøkke trynet ditt ned i et stinkende lik før du innser hva som er sant ?
      14. Siden du sikkert ikke liker MSM, så skal jeg plage deg med to artikler fra VG:
      https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/jaEJe9/tror-paa-sine-egne-loegner
      https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/qWM65E/ekspertene-forklarer-russlands-vaapenanklager-kan-innebaere-mer-brutalitet-og-bruk-av-nye-vaapentyper
      Siden løgnene er så omfattende og også dårlige i Russland, så har Putin stoppet mange medier og over flere år motarbeidet Memorial. Motarbeidelsen av Memorial har jo skjedd fordi man ikke ønsket sannhet om krig og krigens ulykker. På denne og fortidige.

     • Hvor har du de militærtekniske kunnskapene fra Synneva ? Thälmann-bataljonen ?

     • Jeg tror vi kan si med sikkerhet at hverken du eller jeg har noen sannheter i denne krigen. Det som blir spennende er å se om DEMONISERINGEN av Putin i denne krigen av MSM kan ende opp som DEMONISERINGEN av Milosevic i krigen på Balkan, der sannheten kom frem ETTER den ulovlige NATO krigen, og frifant Milosevic to ganger i HAAG? Det er påfallende hvor unisont hylekoret fra Vesten lyder når de er i gang med DEMONISERINGENE sine, og det er påfallende hvor feil det viser seg at MSM har tatt ETTER krigen er avsluttet og begge parter har lagt frem sine bevis. Da får vi ettertrykkelig bevis for at det å høre en side kontinuerlig, fører til en rekke løgner. Så @utopenec, det blir spennende å se på våre spørsmål og svar om hvilken statsleder som var mest ærlig, når alle fakta er lagt på bordet.

   • Hei Sjarmør von Topplokk, velkommen til å bruke ytringsfriheten, så lenge den varer.

    Jeg er spent på hva Elon har tenkt å gjøre med Twitter.

    Hvem er han? Trojansk hest? BLMs Shaun King, pergamenthvit men neger i sine egne øyne, og nå er han opprørt for Musk er fra Sørafrika og RASSSSSSIST. Kom på et nytt skjellsord! vennligst

    Svar
    • Steigan er visst også rasist, uvisst av hvilken grunn

     Svar
    • Twitter og E. Musk.
     Det er ikke slik at Musk tok ut 44 milliarder $ fra egen bank-konto og kjøpte Twitter. Minst 20 milliarder av denne summen kom fra «pengevekslere» som Rockefeller, Morgan, Loeb, Kuhn og andre.
     Rockefeller alene sitter på 3.7 millioner Tesla-aksjer, det burde få det til å gå opp et lys for noen og hver. Musk er så absolutt «innenfor» i de «riktige» kretser.
     «Ryktene» er at Musk vil ha «autorisasjon» av alle innlegg på Twitter, i klartekst betyr det at du må oppgi navn og email-adresse hvis du vil «Twitre», og kan deretter bare vente på at Stasi-politiet kommer på døra.
     Pr. idag finnes det kun en plass på nettet som er genuint fritt, nemlig Gab.com, som har bygget opp sin egen server-park og styrer seg selv fra A til Å, totalt uavhengig av Big Tech.

     Svar
     • Ja dette Musk oppkjøpet ser bare ut som ett forsøk på hvitvasking. Etter at Twitter hadde stått fram som rendyrket fascistisk og systemisk hatefull, ser dette ut som ett forsøk på en ny start. Hallo – de sensurerte USAs president. Er det mulig å bli frekkere og mere makt arrogant?
      Antagligvis, for disse jævlene er kreative.
      Men som sagt over, Musk snakker om å stramme inn på regelverket, og det forteller vel akkurat hvor han vil. De nye lederne er de gamle. Twitter, Facebook, Google er globalfascismens Hydra.
      Gab news er helt greit å lese.

   • Prøv igjen, barnet mitt, med signatur utopenec totempel, for det er litt krevende for oss mindreevna å begripe noe poeng ved deg.

    Svar
 • Nok et spørsmål fra «en leser» på Nrk.:

  ‘Nato deltok i Afghanistan. Hvorfor går ikke NATO inn i Ukraina, med full styrke, og jager ut Putins soldater? Eller skal Ukraina ofres for å hindre at Russland invaderer andre land?’
  nrk.no/urix/nrk-svarer_-spor-oss-om-krigen-mellom-russland-og-ukraina-1.15872579

  Et spørsmål som ( underlig nok? )
  IKKE kom i Nrk. etter USA/Norge sin bombing av Libya: 😉

  Hvorfor gikk ikke Nato inn med full styrke i Libya og jaget bort Stoltenbergs soldater?
  Som «leser» av Nrk. skal jeg hjelpe med et svar:

  Det ville bli vanskelig , siden det var Nato- Stoltenberg som bombet. Bombet villt med fly fra 10 000 fot. Over byer og tettsteder. 30 000 drepte kvinner og barn. Ingen spart. Ikke regjeringsbygningene, ikke sivile, ikke statslederen. Putin hadde hatt noe å lære av Nato-Stoltenberg.
  – Og Norge, – siden det var våre «forsvars»-fly.

  Og :
  Eller skulle Libya ofres slik at USA/Israel/Fed kunne få/stjele gull til fortsatt å invandere andre land?

  Kort svar.
  Ja.

  Svar
 • Litt mer historie for å underbygge forståelsen av konflikten mellom Russland & Ukraina, eller skal vi si Russland & Nato !

  Journalist Lara Logan:
  «Vi blir løyet for i en episk skala og Ukrainas dukke-president Zelensky ble ikke valgt men utvalgt for et spesielt formål ! »
  Det burde vel vi alle ha forstått nå eller ?

  Ukraina pleide å være et hovedkvarter for SS, og hun avslører mer om Azov-bataljonens nazistiske forbindelser.
  Logan forklarer at USA og CIA gav nazistene immunitet mot straffeforfølgelse etter andre verdenskrig og at dets ulike etterretningsbyråer har finansiert og bevæpnet nazistene i Ukraina i lang tid. Dette går tilbake til etter II Verdenskrig da CIA ga nazistene immunitet mot straffeforfølgelse.

  Det er faktisk en laang historie at USA og deres etterretningsbyråer finansierer og bevæpner nazister i Ukraina. – Dette er ikke «Liksom nye Nynazistiske Grupper» – Dette er faktiske nazister !

  Nei jeg er ikke overkjørt av en Lada, men jeg har heller ikke Russofobi – Det er helt andre uhyggelige krefter som skremmer meg !
  https://rumble.com/vxsige-journalist-lara-logan-ukraine-we-are-being-lied-to-on-an-epic-scale.html

  Svar
 • Til Tor Bugge og flere andre:

  1. Nei, @utopenec er ikke et navn, men du er åpenbart opptatt av å få vite hvem jeg er, for nå har reven kommet inn i hønsegården.
  2. Jeg leser norske og internasjonale nettaviser samt alternative nettsider som derimot.no, steigan.no og document.no og vurderer troverdigheten hele tiden.
  3. Ja, men det er ikke noe hjelp i den russiske befolkningen. Den er alt for underdanig.
  4.Det går da fortsatt an å lese tyske og norske aviser fra krigens dager. Hitler turte å si krig, det gjør jo ikke Putin.
  5.Det er ikke en halv sannhet en gang. I desember var jo krigsforberedelsene kommet langt allerede. Brevet var nok et forsøk på å kjøpe seg tid og å forsøke å lure USA. Og hva slags nøytralitet ville Putin ha ? Jo, det ser vi jo nå. Det var ikke Finlandisering.
  6.Nei. Vi vet hva Putin har fortalt. Vi vet hvor utbombet Mariupol er. Propagandautspill er en ting, indre motiver noe annet.
  7.Nei
  8.Det har jeg svart på før. Skal ukrainerne bare kjempe i solsikkeåkeren ? Helst uten kamuflasje ? Skal vi også fordømme Jerichos bymurer ? Er det ikke lov å forsvare infrastruktur hus, hjem og folk ? Mener du at Ukraina burde sendt alle sivilister ut av landet før invasjonen kanskje ?
  9.Se svar over.
  10. Se svar over.
  11. Nei
  12. Sist du skrev hadde du ´påvist´ det første falske liket. Var det kanskje Morten Jentoft som hadde lagt seg ned i gaten ? Hvor langt har du kommet nå ? Til nummer to ?
  14. Helt til invasjonen startet påstod Russland at styrkeoppbyggingen bare var en militærøvelse, nå omtales det bare som en spesialoperasjon. Siden du sikkert ikke leser MSM, kan du få 2 her:
  https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/jaEJe9/tror-paa-sine-egne-loegner
  https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/OrBaAV/den-paastaatte-massakren-i-odessa
  Og så har vi jo det faktum at Putin har over lang tid innskrenker ytringsfriheten og forbudt flere og flere medier. Det viser jo bare at han ikke vil at løgner skal avsløres. Memorial har han jo motarbeidet i flere år. Vi skjønner jo hvorfor. Sannheten om krig og tap av liv skulle for all del ikke avdekkes. Hverken denne eller tidligere.

  Svar
 • En annen Historie
  Tidligere statsminister i Ukraina, Nikolai Azarov
  Statsminister i Ukraina 2004, 2005 og 2010.

  «For å forhindre tredje verdenskrig og et angrep på Russland med atomvåpen, bestemte den russiske regjeringen seg for å nøytralisere trusselen og gjenopprette orden i Ukraina» –
  Han la tidligere ut en melding på Facebook som hevdet at Den nordatlantiske traktatorganisasjonen (NATO) planla et atomangrep på Russland.
  » Som svar på deres potensielle angrep bestemte Russland seg for å stoppe situasjonen og gjenopprette orden i Ukraina »
  NATO ønsket å utløse en tredje verdenskrig ved å bruke atomvåpen mot Russland, sa Azarov.

  «Siden desember 2021 har Russland mottatt informasjon om NATOs planer om å utplassere fire militærbrigader (2 land, en marine, en luft) på Ukrainas territorium og en av disse brigadene kunne bære atomstridshoder »

  Han opplyser videre at den ukrainske hæren også planla å sette i gang en militær operasjon i Donbass og utslette den russisktalende befolkningen. Angrepet ble koordinert med USA og skulle starte 25. februar 2022.

  Man skal selvfølgelig være kritisk til alt som formidles angående denne krigen men vitneutsagn fra mennesker i Donbass regionen er neppe påfunn og Russisk propaganda !

  Vi har vel erfart nå at verden er holdt i total uvitenhet vedrørende denne Corona Pandemien så hvorfor fornekter vi alt som kommer fra Russisk side og uavhengige journalister ?
  Det er noe som ikke helt stemmer med vår virkelighetsoppfatning – Ikke sant ?

  Svar
  • Angående Ukrainas nasjonalgarde, – Hvorfor bærer de det svarte solsymbolet?

   Det svarte solsymbolet er et satanisk okkult symbol som ble brukt av Hitler i Nazi-Tyskland !
   Når man ser på symbologien til Ukrainerne i denne krigen oppstår spørsmålet:
   Hvorfor finansierer USA og vesten Nazister?

   Svar
   • Har vi ikke forstått at symbolbruken til Ukrainere i denne konflikten som egentlig har pågått ganske så lenge ikke bare er lefling med symboler ? Tror nok dessverre ikke det – Dette er faktisk Nazisme !
    Hadde vi akseptert Nazi emblem på Norske militære uniformer ? – Tror nok ikke det, men noen er nok av en annen oppfatning !

    Svar
    • Hvor har du og flere av dere andre her denne maniske opptattheten av å lete etter nazisme fra ? Nazismen tok slutt i 1945 og dessuten har den ikke noen næring fra noen kommunistisk trussel lenger. Riktignok er Vidkun Quisling den store seierherren i forsvars- og utenrikspolitikken, men jeg kaller ikke dagens politikere nazister av den grunn.

     Svar
     • Når man benytter velkjent symbolikk / symboler og samtidig fremelsker ideer og tankegods knyttet til dette som i sin tid ble kjennetegnet for ekstreme ideer og menneskelige lidelser er det på sin plass å stemple «Dyret» for hva det er enten man kaller dem Nazister, Fascister eller Satanister, men du har muligens et annet mer passende navn ?

      Og bare for å ha sagt det Nazismen var ikke en motvekt til kommunisme. Nazismen var en fascistisk ideologi som brukte biologisk rasisme som begrunnelse for å drepe mennesker !
      Ja .. Kommunistene eller rettere sagt Bolsjevikene drepte flere mennesker, men dette var
      faktisk ikke Russere og ideologien var en helt annen !

     • Både fascismen og nazismen oppsto ETTER den russiske revolusjon.

     • Typisk mange på venstresiden å knytte nazismen til tidligere rasisme og alt mulig rart. Behovet for å gjøre det skyldes ofte akutt rettskaffenhetsfeber. Man kommer ikke utenom Dr. Relling, fordi det er en hake ved alle kors.

     • Nazi er en forkortelse for NAtional soZIalistische deutsche arbeiter partei !
      Men røttene gå tilbake til Prøyssiske tradisjoner som i stor grad påvirket den tidlige nazismen med sine påstander om de «nordiske» (germanske) folkenes rasemessige og kulturelle overlegenhet over alle andre europeere og alle andre raser !
      Ja .. Nazismen hadde særegne tyske røtter og dette ble utnyttet av mennesker og makter som ønsket en ny verdensorden. Det var stort sett USA som finansierte det tyske krigsmaskineriet – FAKTA

   • «satanisk okkult symbol som ble brukt av Hitler i Nazi-Tyskland !»

    Duverden. Satanisk OG okkult!
    Hva ligger i begrepet Nasjonal- sosialisme egentlig?
    Og Nasjonalisme f.eks. , i forhold til Globalisme ?
    Nasjonalt styrt i forhold til over-nasjonalt styrt?

    Svar
    • Synneva:
     «…fascistisk ideologi som brukte biologisk rasisme som begrunnelse for å drepe mennesker !»

     Hvilke mennesker? Snakker du om England/de «allierte» sin kolonitid over flere hundre år ?
     Og «biologisk rasisme » var vel noe som var i 1900-talltiden grunnet de nyoppdagede biologiske arvelærene man fant blandt både planter, dyr og mennesker. Nye oppdagelser har lett for å ta av, til man skjønner mer. Dette var ikke noe spesielt for nasjonal-sosialistene. Tvert imot.

     Spørsmål:
     Hvorfor er nasjonalisme, at hver nasjon har rett til å passe på seg sjøl og utvikle et fritt samfunn, så farlig for dagens maktkonstellasjon som ønsker En verden, En leder, – og En valuta?
     Hvorfor blir vi innbilt at frie nasjoner er en umulighet?
     For meg virker det som om dette er det store farlige for globalister i dag. Folk kunne innbille seg noe. En rett til frihet f.eks.

     Jeg vil (igjen) anbefale en bok: «Arbeidets seier» ( fra 1942) av Anton Zischka.
     – Som handler om utvikling fra slaveriet, kolonitiden og penge/gull-styring,- og til arbeidets seier over de som har brukt verdens-religioner, verdens-politikk, gull og overtro som grunnlag for å hindre arbeidets seier og holde nasjoner nede.

     Svar
 • Verden før ww1 var heller ikke helt «problemfri». Sudetenland som var «kolonialisert» av Polen bestod av tyskere, og disse sudeterne ble behandlet verre enn skabbete bikkjer av polakkene. Hitler ville «befri» dem og gjenforene dem med Tyskland, inget gehør for en slik løsning. Dombas bestående av for det meste russere ville Putin «gjenforene» med russland, siden de ble behandlet som skabbete bikkjer, bombet og beskutt av Azov og Banderister, intet gehør for en slik løsning.
  Når man ikke vil lære av historien, er man fordømt til å gjenoppleve den på nytt. Men opp er ned og borte er her, krig er fred osv i vår «nye skinnende» verden, som for øyeblikket består i kriser forårsaket av «makten bak makten». «Deres» virkelige krise vil komme når folket går til motangrep, og det vil skje, tro meg, mennesket kan ikke tråkkes på i evigheter før det reiser seg og rister av seg slavelenkene.
  Personlig tror jeg verden ikke noensinne, og heller ikke noensinne vil se igjen etterpå, en slik mobb, med en slik blodtørst som «de» driver å samler mot seg selv. Det de har påbegynt er sin egen utslettelse, til siste blodsdråpe, hele slekten kommer til å forsvinne, skyldige som uskyldige (desverre), men kun et etternavn vil være nok for mobben, ta f.eks. navnet Rockefeller, hele slekten, til siste minste person vil forsvinne ut i evigheten. Når pendelen svinger tilbake vil den få et enda større utslag motsatt enn det den ble trukket opp til, slik er virkeligheten, vist i utallige eksempler opp gjennom tidene.

  Svar
  • «Når man ikke vil lære av historien, er man fordømt til å gjenoppleve den på nytt.»

   Det er bare det , at «Det lille uskyldige folket» som satte igang 2 verdenskrig pga. «invasjonen av Polen» HAR lært av historien . Tross ønske om fred og nedrustning fra Tysklands side – som ble avslått gang på gang, dengang som nå.
   ( Altså ikke ved invasjonen av Irak, Syria eller Libya. Da ble det pussig nok ingen verdenskrig….) 😉
   «Lærte av historien». – Ved at når verden lar seg bedra bare løgnene er ville nok, en gang- – Så fungerer nok den samme oppskriften ENDA en gang. Altså i 2022 som i 1939. Etter igjen årevis med forberedelser. Noen VIL krig.
   Kun spik spenna gærne folk gjør slikt selvfølgelig. Folk som påberoper seg RETT til å ljuge overfor Gojim, fordi de tilhører en utvalgt rase som tilslutt skal herske over alle andre raser. ( Altså psykiatri.)

   Svar
   • Enig med deg Frikar, men det jeg mente med vi ikke har lært… Er at verdens «sammensurium» ikke har lært men lar dem holde på. Fikk det kanskje ikke tydelig nok frem i innlegget :D:D:D

    P.S. Har du lest noe om The Pilgrim Society startet i London 1902, og i New York 1903. Har begynt å gå systematisk igjennom kjent medlemsmasse, og så langt ser det ut til at 97-99% er av den kjente «unevnelige» rase, med baroner, viscounter, earler osv på engelsk side, og bankiere, advokater og pressefolk på den amerikanske siden. Den høye beskytter for «klubben» er det engelske kongehus (hvem kunne trodd noe slikt? (ironi))
    PerJ

    Svar
 • Mussolini var italiener og Hitler østerriker. Altså ikke fra Preussen. Og Mussolini dannet sin fascistiske gruppe i 1919.

  Svar
 • Det er godt å vite at selv «små barn» er interessert i historie selv om de vanligvis ikke forstår noe som helst !

  Svar
  • @utopenec
   2 mai 2022 11:51

   Du klarer ikke å svare og kommer bare med dette.

   Svar
   • Det å diskutere med kverulanter finner jeg svært lite tilfredsstillende !

    Svar
    • @utopenec
     2 mai 2022 18:46

     Nå er du bare tåpelig. Jeg merker meg jo hva du ikke svarer på. Noe klarer du ikke å svare på og andre ting treffer deg.

     Svar
 • @utopenec
  3 mai 2022 8:57

  Stakkars deg, nå oppfører du deg som en taper. Kan du ikke forsøke deg med argumenter ?

  Svar
  • Du har nok avslørt deg selv litt for mange ganger til at man kan ta deg seriøst !
   Men en ting skal du ha – Du er standhaftig i din uvitenhet 🙂

   Svar
   • @utopenec
    3 mai 2022 12:15

    Du omgås kanskje mange psykopater ? Argumenter har du ikke. Bare påstander og vrøvl. Humørløse kjerring !

    Svar
    • I mitt yrke omgås jeg dem daglig – De er impulsive, har grandiose følelser av egenverdi, har manipulerende atferd og ikke mist dårlig selvkontroll – Føles det kjent ut ? 😉

     Svar
     • @utopenec
      3 mai 2022 16:30

      Men du klarer ikke å argumentere mot meg fordi jeg har overtaket.

     • I din innerste syke fantasi har du nok overtaket @utopenec – Pass på at tankene ikke sprenger forstanden din, – det kan gå automatikk i det 😉

 • @utopenec
  3 mai 2022 21:31

  Er du vaskehjelp på psykiatrisk ? For jeg tviler på om psykopater ville blitt møtt med beskyldninger om at de er idioter, barnslige, kverulanter og psykopater. Jeg med grandiose tanker om meg selv ? Jeg går ikke rundt med Napoleonshatt, men jeg er glad i napoleonskake. Apropos det å få oppkalt en kake etter seg: jeg tror ikke Putin vil få det. Tilbake til ditt syn på når nazismen oppsto; det innebærer at nær sagt hva som helst kan sies å være begynnelsen. Da kan man like godt gå tilbake til Romerriket. Men.det bli helt meningsløst.

  Svar
  • Jeg forstår egentlig ikke hvorfor du ønsker å sløse bort tiden med å kverulere med en vaskehjelp ? (Ikke et stygt ord om vaskehjelper, jeg hadde selv ekstrajobb som vaskehjelp under studietiden) .. men ok, en ting skal du ha, du kan faktisk være litt morsom, – utilsiktet antar jeg 😉

   Det å få en tittel oppkalt etter seg vil nok ta sin tid, men fortvil ikke, alt har sin begynnelse. Uansett må jeg nok innrømme at du i liket med Putin neppe vil bli husket for å ha fortjent en kaketittel, men hvem vet ! ?
   Det jeg vet om denne kaken er at den muligens var Dansk av opprinnelse og ble brakt til Russland på begynnelsen av 1800-tallet hvor den ble mye tilberedt under festlighetene etter seieren mot den franske hæren til Napoléon Bonaparte – Det er muligens derfor du liker den så godt ?

   Angående psykopatene, .. De fleste av dem er nok ikke innlagt på psykiatrisk 😉
   Ha en god dag !

   Svar
   • @utopenec
    4 mai 2022 11:42

    Men du har gitt opp å argumentere mot meg angående historiesyn. Du tåler visst ikke motargumenter.

    Svar
    • Mitt sin på historien er min – Så får du ha din, ganske enkelt – Vi har sannsynligvis begge feil og det får vi begge tåle ! 😉

     Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

EU-tiltakene mot Russland fungerer ikke.

Løsningen er å gjøre mer av det samme. Det betyr at de ikke vet hva de skal gjøre.

Previous Post

Brillene vi har på bestemmer ofte det vi får se.

Begivenheter sett med andre briller.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.