POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Nok en en fremtredende forsker advarer mot genterapeutiske vaksiner til friske.

«Vaksiner som må utprøves over ti år ble levert på warp speed» (2-3 mnd.).

0
Print Friendly, PDF & Email

Japansk professors budskap til verden: «Uredelig bruk av genterapi på friske mennesker er et ekstremt brudd på menneskerettighetene».

Av John Leake.

Lytt til professor Inoues «Budskap til verden», og prøv å fatte hvilken forbrytelse mot menneskeheten han beskriver. Det er et fantastisk budskap som kommer fra professor Masayasu Inoue, professor emeritus ved Osaka City University Medical school.

Han advarer mot en farlig ny utvikling fra regjeringene. Advarselen leverte han under Japan at a World Council for Health konferanse. 

Professor Masayasu Inous , som er spesielt i molekylær patologi og medisin, advarer mot:

«En høy risiko for at Japan har laget vaksiner som er blitt eksportert under dekke av falsk tillit. Om Japan skal bli den som har levert disse vaksinene, vil det føre til ugjenkallelig skade på kommende generasjoner. Derfor må den japanske regjeringens handlinger BLI STANSET ØYEBLIKKELIG av internasjonale samarbeidspartnere».

Masayasu Ioue er professor emeritus ved Osaka City Universaity Medical School som er spesialister på molekylær patologi. Når jeg ser tilbake på hans publisering, ble jeg ikke overrasket over hans langvarige interesse i oksidativt stress. 

Hans utgivelse med tittelen Mitochondrial Generetion of Reactive Oxygen Species and its Role I Aerobic Life kommer han med følgende oppsummering:

Det foreliggende arbeidet beskriver at det er en krysning mellom molekylært oksygen, nitrogenoksid (NO) og superoksid radikaler som regulerer sirkulasjonen av energimetabolisme,(kroppens forbrenning) og apoptose (programmert celledød). Det fungerer som et stort forsvarssystem mot patogener (faktorer som utløser sykelige prosesser i kroppen).

Patofysiologisk betydning på mitochondria (mitochondriale sykdommer kan føre til et stort spekter av helseproblemer, inkludert fatigue, svakhet, slag, hjerteforstyrrelser, utvikling av kognitive uførhet, diabetes, svekkelse av hørselen og synet, svekkelse av leveren, fordøyelsessystemet, nyrefunksjonen og mer) vil øke med alderen. Det kan også være kreft og demens.

I det siste har  «utviklingen av aldring, kreft og demens» opptatt meg mye. En ung venn av meg oppdaget at han hadde avanserte føflekkkreft, som hadde spredt seg til hjernen. Dagen etter at jeg hørte dette så jeg en artikkel i New York Post Krefttilfellene blant unge mennesker  kommer av for tidlig aldring, ifølge nye svært urovekkende undersøkelser.

Det sier seg selv at disse «urovekkende nye undersøkelsene» ikke nevner noe om de genetiske vaksinene som gjentatte ganger er blitt injisert i unge mennesker i de siste tre årene.

Forsidebilde: Joshua Hoehne

https://www.globalresearch.ca/fraudulent-use-gene-therapy-healthy-people-extreme-violation-human-rights/5854521

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klima — hvilken katastrofe?

Skråsikker uvitenhet
gir feilaktige katastrofevarsler

Forrige innlegg

Russlands Ukraina-plan for denne sommeren.

Målrettet gnage ned Ukrainas styrker.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.