POSTED IN Norsk politikk

Noen synes det er vanskelig:

Trist som faen.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

av Gunnar Sortland

den 21. mars, 2021

Når to personar eg har sett opp til, står fram på Facebook og konkluderer med at vi faktisk står midt oppi ein pandemi, blir eg skikkeleg trist. Eva Thomassen og Harald Ø. Reppesgaard har begge vore blant dei skarpaste i Noreg når dei har gjennomskua dei imperialistiske kreftene som rår i verda.

Thomassen sine avsløringar om Syriakrigen og alle løgnene vi får servert, er rett og slett glimrande.

Reppesgaard, redaktør av Friheten, har vore formidabel når han har kledd naken alle løgnene til den internasjonale gigantkapitalen.

Korona-tiltakene stopper ikke koronaen, men skaper fattigdom og arbeidsledighet

I dei siste åra før «pandemien» har fleire framståande økonomar hevda at verda ville bli råka av ei økonomisk krise som ville få krisa på 1930-talet til å bleikne. Mange milliardar menneske vil bli råka. Ein slik situasjon ville sjølvsagt ført til streikar og masseopprør og revolusjonære omveltingar i mange land. Men som bestilt dukka eit koronavirus opp og spreidde seg til mange land. Det gjennomkorrupte Verdshelseorganisasjonen WHO utropte dette til ein pandemi.

I mest alle land gir nasjonalforsamlingane makta til regjeringane som no kan styre etter unntakslover. Karantene, isolasjon, reiseforbod, nedstenging av barnehagar og skular er verkemiddel som er iverksett.

Brot på desse strenge tiltaka har ført til store bøter. Å organisere motstand har så godt som vore umogleg.

Kvifor er ikkje dette ein pandemi?

For det første er testen ein nyttar for å avsløre om du er smitta, svært usikker. Den gir altfor mange falskt positive svar. Ein domstol i Portugal slo fast at over nitti prosent av testane viste falskt positivt. Så helsestyresmaktene i alle land opererer med altfor høge smittetal.

Det blei tidleg avslørt at dødstala og var falske, då koronaviruset fekk skulda når folk døydde på t.d. sjukeheimar. Folk fulle av kreft har blitt registrerte som koronadødsfall. I Sverige har koronadødstalet passert 12 000. Men ser vi på dødsstatistikken for dei siste ti åra, syner den at 2020 var bortimot heilt normalt. Eg tippar at dette gjeld alle land. I starten på pandemien døydde ganske mange av «pandemien», og dette blei slått stort opp. Men no når mest ingen døyr, har media gått over til å fokusere på talet «smitta». Og når «smitte»-tala aukar, som i t.d. Oslo, blir så godt som heile byen stengt ned.

I en stor indisk undersøkelse viste det seg at de fleste som hadde vært smittet ikke visste om det sjøl. De hadde vært friske.

I starten på «pandemien» blei bruk av masker etterlyst. Då slo Folkehelseinstituttet FHI fast at bruk av masker ikkje stoppa viruset i å spreie seg. Men no går folk i byane rundt med masker endå ingen har prova at det hjelper.

Eg trur at maskebruken fører til meir smitte. For den falske tryggleiken fører til meir intimitet.

Reppesgaard hevdar at over 1 million har døydd av Covid-19 i Europa. Men kor mange av desse som faktisk har døydd på grunn av viruset, er det ingen som veit. For alle som døyr har alvorlege underliggande sjukdommar.

I skrivande stund er talet på innlagde her i landet med påvist Covid-19 244. Av desse får 41 respiratorbehandling. I Noreg er det plass til 1200 på respirator. Så vi er milevis frå ein kritisk situasjon.

Men dét kan det bli viss vi held fram med vaksineringa. AstraZeneca har tatt livet av mange.

Geert Van den Bossche, ein av verdas viktigaste forskarar på vaksine, lettar samvetet sitt når han går ut og advarar mot Pfizer-vaksinen. Han seier at den verkar bra mot korona. Men sidan dette er manipulasjon av genar, så står ein utan immunforsvar når nye virus dukkar opp.

Finn Lars Bern sitt foredrag på nettet. Han advarar sterkt mot nedstenging og seier det vil auke talet på mutasjonar.

Eg trudde Reppesgaard som framtredande kommunist hadde fått med seg at Verdsøkonomisk forum, WEF, har sysla med planar om verdsregjering med alt som det inneber.

Eg trudde også at Reppesgaard kjente til boka til Klaus Schwab, sjefen for WEF, med tittelen: Covid-19. The Great Reset. I boka går Schwab inn for full lockdown og at regjeringane for all del ikkje må gi slepp på dette. På spørsmål om kor tid vi kjem attende til normalen, var svaret: ALDRI.

Så vi er berre i startgropa på elendet. Så viss ikkje folk verda over set foten ned og startar masseaksjonar, vil vi vakne opp til det verste fascistiske diktatur verda har sett.

Og dette ville ikkje dei superrike fått til utan koronaviruset.

Siden det er nevnt to personer i dette innlegget har de naturligvis tilsvarsrett.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Vidar Johansen
  24 mars 2021 12:17

  Ja, det er fortærende når folk du anså som oppegående plutselig skal sluke rått denne gedigne bløffen og havne i fornektelse. Argumentasjon biter liksom ikke, akkurat som den ikke biter på de vanlige folka der ute, som tror alt som står i avisene er sant.

  Svar
 • Det er vel fullstendig tabu å diskutere PCR-testene i MSM/massemedia,bl.a at disse testene er utilstrekkelige til å diagnostere med. De fungerer jo som bunnen i lockdown-kista.Også interessant (hvis det stemmer)at flere av de amerikanske statene visstnok har åpnet opp igjen samfunnet og fjernet lockdown,deriblant Texas. Her må noe ha skjedd; og tydeligvis har noen fått nok av lockdown-idiotiet. Interessant hvis noen vet mer om akkurat dette.

  Svar
 • Wasan Totland
  25 mars 2021 1:36

  De er like villfarne på Doc. Det virker som om de ikke vil diskutere fakta der. Det er synd fordi media har mye makt. Det som er viktig nå å få frem er at man ikke må la seg teste. Hvis Raymond Joh får massetesting i Oslo vil vi snart ha fullstendig anarki med portforbud.

  Svar
 • Tor Larsen
  25 mars 2021 13:55

  Mennesket har et iboende behov for noe å tro på og Covid-19 tilfredsstiller alle kriterier for å utgjøre et trossystem. Høyt ansette lærde strides om hvorvidt viruset engang er identifisert og om det kan smitte er ikke engang vitenskapelig bevist, mens PCR testen allment brukt for å konstatere smitte ikke engang diskuteres. De som tror på den diskuterer den nemlig ikke med de som anser det bevist at den ikke kan fungere fordi den ikke ble skapt for å fungere på virus. Tiltakene er like lite eller mye som middelalderens heksetro og tiltak mot hekser vitenskapelige. De er trosbaserte og etter troens natur beslutninger om tiltak man tror kan virke mot noe man tror eksisterer. Hekseforfølgelsenes tid er over oss, og uvitende, men overbeviste i vår postmoderne arroganse kan vi ikke innse heksejakten. Man kan undres over om ikke utryddelsen av tusentalls danske mink og oppdagelsen av at ville dyr som aldri har vært nær smittede mennesker til sist vil resultere i at mennesket må utrydde alt liv for å redde seg selv?
  https://www.popsci.com/story/health/deer-test-positive-for-coronavirus/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Spådom: Internet vil forsvinne, men likevel være overalt.

Vi står overfor total overvåkning.

Forrige innlegg

USA fortsetter politiken som ikke fungerer:

Nye sanksjoner, denne gangen mot tyske bedrifter.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.