POSTED IN Helse, Norge, Norsk politikk

Noen mener det:

Ødelegges landet og befolkningen nå!?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Christopher Lien

Nå er det flere enn noensinne som står mutters alene, uten sosialt nettverk. 

Og vi vet at isolasjon har en nedbrytende effekt på oss mennesker, og det i løpet av relativt kort tid. Etter koronautbruddet, har forskere sett på 25 studier av tidligere studier hvor karantene har blitt brukt som et virkemiddel for å hindre spredning, skriver Forskning.no.

Studien er publisert i The Lancet, og viser at mennesker i karantene viste økte symptomer på psykologisk stress, mer spesifikt:

Depresjon

Irritabilitet

Angst

Søvnmangel

Sinne

Stress

Etter å ha gjennomgått de ulike studiene, kom forskerne med en klar anbefaling:

Det er ikke sundt for noen å bli innestengt over lengre tid.

Hold karantene så kort som mulig.

Gjør vi det? Har vi gjort det til nå? 

Millioner av mennesker skades av tiltakene. Økonomisk, sosialt, fysisk og psykisk. Noen skades for livet. Ikke alle oppfatter at dette er så alvorlig, da skadene er for et «greater good». 

Nei – det er absolutt ikke slik at eliten i World Economic Forum ser det på den måten at land og befolkning ødelegges. WEF er organisasjonen for de aller rikeste og mest innflytelsesrike selskaper og enkeltpersoner med hovedsete i Davos. 

Skal en bygge noe vidunderlig nytt – et nytt skinnende byggverk hvor det skapes den fjerde industrielle revolusjon med sin transhumanistiske sammensmelting av bioteknologi, data, forskning og menneskets kropp så må det det gamle bygget rives – hardt og brutalt – bygget skal skrotes og fjernes sammen med sine uvillige beboere. THE GREAT RESET! Det er hva som nå skjer. Hva den ene opplever og kaller for «ødeleggelse» vil den som styrer dette kalle for nødvendig sanerering.

Klaus Martin Schwab er en tysk økonom som er grunnlegger av og arbeidende styreformann for Verdens økonomiske forum. Wikipedia

«A window of opportunities» som WEFs leder Claus Schwab panegyrisk begeistret kaller det. Sanering for å skape en etter deres mening bedre verden med færre «useless eaters», en planet i harmoni for de rike, pene, velykkede og ikke minst intelligente. Et riktig – om ikke et 1000 års rike, men et 100 000 års rike hvor de få som passer inn skal leve i harmoni. Det gamle bygget skal ned, og alle de ubrukbare leieboerne følger med – ned. Det er bare det moderne som gjelder for teknokratene – alt gammelt skal bort.

Etter flere års arbeid og utdannelse i det gamle Vest Tyskland har jeg truffet og kjent nok nazister, frontkjempere og SS folk til å vite at disse menneskene dyrker bare det moderne. Antikken, det gamle, det slitne og ufunksjonelle regnes som utdatert og bakstreversk og går derfor selvsagt på det store utslettende bålet…Intet nytt under solen – intet nytt fra Vestfronten – just same shit new wrapping eller som «SS gutta som jeg traff i Tyskland ville sagt «Das gute alte, aber neuverkauft in eine ganz tolle Verpackung». 

Forsidebilde: Jordy Meow

https://fysioterapeuten.no/fysioterapeut-fysioterapeuter-fysioterapi/psykomotorisk-fysioterapeut-roper-varsku–har-lange-ventelister-og-sykere-pasienter/132301?fbclid=IwAR3fG96XC8DFOWKk4H63L0EgMVzaXsXRCZxeHimJCLQfA0Iims2YBlITj1c

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det er mange eksperter som er imot tiltakene:

Her er rapporten fra 39 britiske eksperter.

Forrige innlegg

Det går en stund, men ikke i all evighet:

Når virkelighet og ønsketenkning kolliderer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.