POSTED IN Norge, Virkelighetsforståelse

Noen data og tabeller:

Fakta om Covid-19.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

___________________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
___________________________________________________________________________________

Av Swiss Policy Research.

«Det eneste middelet for å bekjempe pesten er ærlighet.» (Albert Camus, 1947)

Fakta om covid-19, levert av eksperter på området, for å hjelpe leserne våre med å gjøre en realistisk risikovurdering. Oppdatert: Juli 2021.

Oversikt

 1. Dødelighet:
  I følge de siste immunologiske studiene er den totale infeksjonsdødeligheten (IFR) for covid-19 i den generelle befolkningen omtrent 0,1% til 0,5% i de fleste land, noe som er tettest å sammenligne med de middels influensapandemiene i 1936, 1957 og 1968.
 2. Behandling:
  For personer med høy risiko eller høy eksponering er tidlig eller profylaktisk behandling avgjørende for å forhindre progresjon av sykdommen. Ifølge mange internasjonale studier kan tidlig poliklinisk behandling av covid redusere sykehusinnleggelser og dødsfall med rundt 75%.
 3. Aldersprofil:
  Medianalderen for dødsfall er over 80 år i de fleste vestlige land (78 i USA), og omtrent 5% av de avdøde hadde ingen alvorlige sjukdommer i forkant. Alder og risikoprofil for covid dødelighet er derfor sammenlignbar med normal dødelighet, men øker den proporsjonalt.
 4. Sykehjem:
  I mange vestlige land har omtrent 50% av alle dødsfall skjedd på sykehjem, som krever målrettet og human beskyttelse. I noen tilfeller døde beboere i omsorgsboliger ikke av koronavirus, men av uker med stress og isolasjon.
 5. Overdødelighet:
  I de fleste vestlige land økte pandemien dødeligheten med 5% til 20% i 2020. Opptil 30% av de ekstra dødsfallene var ikke forårsaket av covid, men av indirekte effekter av pandemien og lockdowns (f.eks. færre behandlinger av kreft og hjerteinfarktpasienter).
 6. Antistoffer:
  Ved slutten av 2020 var antistoffseroprevalens mellom 10% og 30% av befolkningen i de fleste vestlige land. Ved seroprevalensnivåer over 30% ble det observert en signifikant reduksjon i infeksjonsraten i mange regioner.
 7. Symptomer:
  Opptil 40% av alle infiserte personer viser ingen symptomer. Totalt sett utvikler omtrent 95% av alle mennesker mest milde eller moderate symptomer og trenger ikke sykehusinnleggelse. Tidlig poliklinisk behandling kan redusere sykehusinnleggelser betydelig.
 8. Lang covid:
  Omtrent 10% av folk med symptomer opplever postakutt eller lang covid, dvs. covid-relaterte symptomer som varer i flere uker eller måneder. Lang covid kan også ramme yngre og tidligere sunne mennesker hvis første sykdomsforløp var ganske mildt.
 9. Overføring:
  Innendørs aerosoler ser ut til å være hovedoverføringsveien for coronavirus, mens utendørs aerosoler, dråper, så vel som de fleste objektflater ser ut til å spille en sekundær rolle. Koronavirus-sesongen på den nordlige halvkule varer fra november til april.
 10. Masker:
  Det er fortsatt lite eller ingen vitenskapelige bevis for effektiviteten av ansiktsmasker i tøy i den generelle befolkningen, og innføringen av obligatoriske masker har ikke kunnet holde tilbake eller redusere epidemien i de fleste land. Hvis de brukes feil, kan masker øke risikoen for infeksjon.
 11. Barn og skoler:
  I motsetning til influensa er risikoen for sykdom og smitte hos barn ganske lav når det gjelder covid. Det var og er derfor ingen medisinsk grunn for stengning av barneskoler eller andre tiltak spesielt rettet mot barn.
 12. Vaksiner:
  Studier fra den virkelige verden har vist høy effektivitet av covid-vaksiner. Imidlertid har alvorlige og dødelige vaksine-bivirkninger blitt rapportert selv hos unge mennesker, og den langsiktige sikkerheten og effektiviteten til covid-vaksiner er fortsatt ukjent. På grunn av sikkerhetsproblemer bestemte noen land seg mot bruk av noen typer vaksiner eller vaksinering av barn. Basert på nåværende bevis, beskytter en tidligere covidinfeksjon like godt som full vaksinasjon.
 13. Kontaktsporing:
  En WHO-studie av 2019 om tiltak mot influensapandemi konkluderte med at fra et medisinsk perspektiv er kontaktsporing “ikke anbefalt under noen omstendigheter”. Kontaktsporingsapper på mobiltelefoner har også vist seg å være ineffektive i de fleste land.
 14. PCR-tester:
  De svært følsomme PCR-testsettene kan i noen tilfeller gi falske positive eller falske negative resultater eller reagere på ikke-smittsomme virusfragmenter fra en tidligere infeksjon. I denne forbindelse er den såkalte syklusterskelen eller ct-verdien en viktig parameter.
 15. Virusmutasjoner:
  I likhet med influensavirus, forekommer mutasjoner ofte i koronavirus. De fleste av disse mutasjonene er ubetydelige, men noen av dem kan øke overførbarheten, virulensen eller immunundragelsen av viruset til en viss grad.
 16. Lockdowns:
  I motsetning til tidlig grensekontroll har lockdown ikke hatt noen signifikant effekt på pandemien. Ifølge FN kan nedleggelser sette levebrødet til 1,6 milliarder mennesker i akutt risiko og kan presse ytterligere 150 millioner barn i fattigdom.
 17. Sverige:
  I Sverige var den dødeligheten i 2020, uten lockdown, sammenlignbar med en sterk influenssesong og noe under EU-gjennomsnittet. Omtrent 50% av svenske dødsfall skjedde på sykehjem og medianalderen for svenske coviddødsfall var omtrent 84 år.
 18. Media:
  Rapporteringen av mange medier har vært uprofesjonell, har økt frykt og panikk i befolkningen og har ført til hundre ganger overvurdering av dødsfallet til coronavirus. Noen medier brukte til og med manipulerende bilder og videoer for å dramatisere situasjonen.
 19. Virusopprinnelse:
  Opprinnelsen til det nye coronavirus er fortsatt ukjent, men det beste beviset peker for tiden på en covid-lignende lungebetennelse i en kinesisk gruve i 2012, hvis virusprøver ble samlet inn, lagret og forsket på av Virology Institute i Wuhan (WIV).
 20. Overvåking:
  NSA-varsleren Edward Snowden advarte om at coronaviruspandemien kan brukes til å utvide global overvåking. Mange regjeringer har begrenset innbyggernes grunnleggende rettigheter og kunngjort planer om å innføre digitale biometriske vaksinepass.

Les også:

 1. On the treatment of Covid-19
 2. Studies on Covid-19 lethality
 3. The evidence on face masks
 4. On post-acute (“long”) Covid
 5. On the origin of SARS-CoV-2

Oversiktsdiagrammer

Excess mortality by May 2021 (S)
Global covid deaths vs. all-cause deaths (S)
Covid vs. flu pandemics (S)
Covid mortality in Sweden, the EU, and the US (S)
Sweden: Mortality since 1835 (S)
UK: Mortality since 1842, age-adjusted (S)
US: Monthly age-adjusted mortality (S)
US: Yearly age-adjusted mortality (S)
Germany: Monthly mortality s. 1950 (S)
Percentage of care home deaths (S)
US recessions in comparison (S)
Masks and Cases (S)
North Dakota vs. South Dakota (S)
PCR tests: Sensitivity vs. Infectiousness (S)
Ivermectin against covid-19 (S)
Post-vaccination deaths, USA, 1990-2021 (S)

Forsidebilde: Chris Liverani

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Doctors for Covid Ethics rapporterer 31,389 Covid-19 vaksinasjons relaterte dødsfall og nesten 5 millioner skader så langt inntil juli 2021.

  Doctors for Covid Ethics, en gruppe som består av hundrevis av leger og vitenskapsmenn fra hele verden, har skrevet et åpent brev til innbyggere av EU/EØS, UK og USA.

  De skriver:
  Offisielle kilder, nemlig EudraVigilance (EU, EØS og Sveits), MHRA (UK) og VAERS (USA) har nå registrert flere skader og dødsfall fra Covid-vaksine enn fra alle tidligere vaksiner kombinert.

  EU/EØS/Sveits til 17 juli 2021 – 18,928 Covid-19 vaksinerinasjonsrelaterte dødsfall og over 1,8 millioner skader, ifølge EudraVigilance Database.

  STORBRITANNIA 7. juli 2021 -1,470 Covid-19 vaksinerinasjonsrelaterte dødsfall og over 1 million skader, ifølge MHRA.

  USA til 9 juli 2021 – 10,991 Covid-19 vaksinerinasjonsrelaterte dødsfall og over 2 millioner skader, ifølge VAERS database.

  TOTALT for EU/UK/USA – 31,389 Covid-19 vaksinasjons relaterte dødsfall og nesten 5 millioner skader rapportert så langt inntil juli 2021.

  På bakgrunn av dette anbefaler Doctors for Covid Ethics all stanss i bruk av mRNA-vaksiner.

  https://www.globalresearch.ca/jaccuse-governments-worldwide-are-lying-to-you-the-people-to-the-populations-they-purportedly-serve/5750650

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Senator og lege i Minnesota, dr. Scott Jensen:

«Vi invaderer og skader mange barns liv!»

Forrige innlegg

22. juli 2011:

En dyster dag. Har vi lært noe?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.