POSTED IN Coronavaksiner

Flere bivirkninger, er det trygt?

Nesten 2 av 10 kyr injisert med mRNA-vaksine dør nesten umiddelbart

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Belle Carter

Melkebønder i Australia blir nå tvunget til å injisere den gen-endrende mRNA-vaksinen som inneholder piggprotein, for å kunne fortsette som melkebønder. Akkurat som hos mennesker, forårsaker de eksperimentelle injeksjonene alvorlig skade på dyrene, og mange av dem døde momentant.

Medieportalen InfoWars rapporterte nylig at 35 av 200 kyr døde umiddelbart etter å ha fått injeksjonen. Analytikere anser obligatorisk vaksinasjon av kyr som et direkte angrep på matforsyningen. Mange av dem stiller spørsmål om melken og andre biprodukter ville inneholde piggproteinet som faktisk skadet dyrene. «DNA fra melkekyrene endres. Melken endres og du drikker den, smør, yoghurt, ost og kjøtt blir endret. Blir kylling og annet kjøtt det neste?».

Alle bør være forsiktige når de inntar meieriprodukter så vel som kjøttprodukter somf.eks. burgere. Folk burde begynne å dyrke sin egen mat og utvikle besetninger som er privateide, umerkede og som aldri blir vaksinerte. «Det er på tide å starte en organisasjon av bønder som ikke er en del av systemet, og har besetninger eller buskap som ikke er injisert eller merket, slik at et fellesskap av forbrukere kan spise mat fra økologisk buskap».

Det er ingen vitenskap bak obligatoriske COVID-19 mRNA-injeksjoner hos dyr.
New South Wales (NSW) var den første delstaten som fikk storfebesetninger injisert med mRNA. NSW-regjeringens grunn for dyrevaksineringen er å beskytte dem, ikke bare mot covid, men også mot munn- og klovsyke (FMD) og hudsykdommer. Ifølge viseminister og minister for regionale NSW, Paul Toole, er dette trekket en viktig milepæl for å sikre vaksineteknologien, som vil beskytte Australias husdyrindustri på 28,7 milliarder dollar.

«NSW regjeringen tar trusselen om FMD og hudsykdommer ekstremt alvorlig, og denne milepælen er enda et skritt fremover i forberedelsene for et potensielt utbrudd» sa Toole. Han la til at han allerede har skrevet til vaksineprodusenten, for å ta utfordringen med å utvikle vaksiner klare til bruk i NSW innen 1 august neste år.

Med andre ord, det er ingen vitenskap involvert i de nylig gjennomførte mRNA-vaksineringene på storfebesetninger. «Covid demonstrerte for oss at alle mulige veier for å utvikle vaksiner må utforskes, og vi vil snu alle stener» sa Toole, med henvisning til hvordan godkjenningen av vaksiner har blitt gjort raskere. Landbruksminister Dugald Saunders sa at det amerikanske bioteknologiselskapet Tiba Biotech har fått frie tøyler til å fremstille så mange mRNA-injeksjoner som mulig, for å beskytte Australias multi-milliard husdyrindustri. Han sa at det er avgjørende å utvikle mRNA-vaksiner for FMD og hudsykdommer så raskt som mulig.


KOMMENTAR

Importerer Tine og Synnøve melkeprodukter fra land hvor buskapen kan ha blitt injisert med covid-vaksiner? Vil Tine og Synnøve advare forbrukerne før de begynner å selge produkter av melk med mRNA-vaksiner i drikke og mat? Vil produktene bli tydelig merket?


Tidligere publisert på derimot.no

Fra Tap News, publisert 29 oktober.
Oversatt fra engelsk Oversatt av Northern Light. Kilder, linker, og link til videointervju med Dr. Jane Ruby i orginalartikkelen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • Wasan Totland
  31 oktober 2022 10:44

  «Takk for spørsmål. Dette svaret angår kun spørsmål om mjølkekyr. Når det gjelder påstander om bivirkninger etter covid-vaksinering hos mennesker vil jeg oppfordre til å oppsøke andre relevante fagmiljøer.

  De fleste norske mjølkekyr får ingen vaksiner i løpet av livet. Systematisk sjukdomsbekjempelse og -kontroll har gjort at dette ikke er nødvendig for de aller fleste.

  Når det i enkelte tilfeller – i samråd med veterinær – brukes vaksiner for å forebygge sjukdom er dette tradisjonelle vaksiner med inaktivert smittestoff. Omfanget av vaksinasjon er svært lite – kun noen få promille av dyrene får en vaksine i løpet av livet. mRNA-vaksiner brukes ikke til norske mjølkekyr.

  Med vennlig hilsen,

  Håvard Nørstebø
  Spesialrådgiver | Veterinær, ph.d. | TINE Rådgiving
  +47 48043817 |www.tine.no | medlem.tine.no
  TINE SA»

  Legg merke til at han presiserer at dette gjelder «kun melkekyr». Vi vet ikke hva kalver eller kviger får? Får stille oppfølgingsspørsmål og legge ved den originale artikkelen.

  Svar
  • En nabo av meg fikk alvorlige problemer med helsa etter 2 doser covid 19 vaksinene, pluss en ny oppfriskningsdose, mannen er i 60-åra. Han går ukentlig til kontroll på det lokale legekontoret, der det er konstatert blodpropper i beina hans. Svaret på dette fra legekontoret, er at han har fått «røykebein», han røyker litt men ikke mye. Vi får se hva som hender videre med mannen.

   Svar
   • Wasan Totland
    31 oktober 2022 20:16

    Det finnes profylakse. jeg snakket med en nabo som har forferdelige smerter i maven. Joda, han hadd mye å si meg men da jeg prøvde å fortelle ham om medisiner og vitaminer ble han ignorant tvert. Jeg tenker at hadde det vært meg som var i en slik situasjon ville jeg lyttet til hva andre som kunne hjelpe hadde å si. Peter Dvergsdal heter legen som skaffer disse medisinene. det har vært artikler om ham her inne. Dessuten gir han råd om Cog D vitamin, zink og Magnesium. Lars Bern er også en strk kilde. men dette vet du vel fra før. Du vet nok også at det er nytteløst å snakke med vedkommende i tråd med Mathias Desmets eminente forklaringer.

   • Her er lit info om Peter Drevsdal: En, i aller høyeste grad oppegående lege. Vi skulle hatt mange flere av dette kaliberet: https://www.document.no/2022/07/06/doc-tv-ekstra-dvergsdals-legelisens-truet/ https://hemali.no/siste/lege-peter-dvergsdal-risikerer-a-miste-lisensen/

   • I dag har vedkommende fått diagnosen levkemi, har han fortalt.

 • Det er megen grunn til å være skeptisk til matvarer. Genmanipulert soya, for hellig overbeviste veganer, værsågod, spis. Norsk oppdrettsfisk er suspekt; nettopp var en hel del oppdrettslaks på rømmen, og parrer seg ukontrollert med den naturlige laksen, fulle av kunstig fargestoff, og hva mer, hva vet vi?, antibiotika, veksthormoner? Røykelaksen nå er feit og kvapsete i kjøttet i sammenligning med den jeg husker fra midten av forrige århundre. Og rødfargen er tilsatt. Uekte.

  Av en eller annen grunn er det de stakkars befolkningene i Australia, New Zealand og Canada som skal beinkjøres hardest først i de europeisk-avstammede folk, med de ufyselige WEF-lakeiene Justin Trudeau, Jacinta Ardern og «Dictator Dan» Andrews, tvers igjennom motbydelige personligheter som gotter seg over å tyne folket, og det med et sleipt smil. Tyskland og Østerrike ligger ikke langt etter, ekle Annalena Baerbock, æsj, ikke heller Italia, la oss se om Goirgia Meloni er noe bedre, skjønt hun er også i seng med fienden, og støtter «digital health certificate». (!). Lite å stole på for tiden! Steigan.no har vist twitter-videoer fra alle disse landene som viser oss at vi lever i et voldelig diktatur, hvor opposisjon slås ned, ved fremmedgjorte politistyrker i krigsmundur. I krig mot folket. Forrædere! Nordmenn er stort sett så autoritetstro og tafatte at det ikke er nødvendig å pusse bikkjene, og de menneskelige bikkjene, politiet, på folket, hittil.
  Når et drittparti som det nå NATO-vennlige Rødt, i Moxness regi, svartmaler Steigan som konspirasjonsteoretiker, rasist og russiskvennlig, og nekter medlemmer å ha noe med ham å gjøre, da ser vi hvor landet ligger; det norske landet. Til å skjemmes over.

  Svar
  • Ellers er det registrert at kalver som blir født av kyr som gresser like ved 5G-master, de blir født med grå stær, nesten blinde.

   Svar
   • Dette med 5G er like idiotisk som Corona Vaksiner og vi ville helt fint overlevd uten denne galskapen ! – Problemet er at vi totalt fornekter Biologiske fakta når det begge disse «nyvinningene»

    Vedr. ståling !
    Fakta er at mennesker og andre pattedyr er laget av ladede partikler og vi drives faktisk av elektromagnetisk energi. – Vi bør derfor for alvor innse at en for sterk EMF-stråling vil påvirke celler, vev, og div. kroppsfunksjoner og utsette oss for en rekke helserisikoer.

    Mennesket (og dyr) bruker faktisk EMF som er elektromagnetisk energi, på et lavt nivå riktignok, (lavfrekvent (ELF) EMF, i området 1 – 10 Hz ) til kommunikasjon mellom hjernen og resten av kroppen vår -(blant annet til å styre muskler)

    Frekvensen som finnes i kraftledninger og elektriske apparater er ca. 60 HZ mens mobiltelefoner og WiFi er på ca 5 GHz, burde være mer en nok. Når det gjelder 5G snakkes det om bruk av opp opptil 300 GHz i denne-teknologien. – Dette betyr at 5G kommuniserer med opptil 300 milliarder – ganger mer energi enn det signalene kroppen vår er bygget for å kunne bruke og forstå.

    Når kroppen vår blir utsatt for denne typen stråling kan den selvfølgelig få alle slags forvirrende meldinger som avbryter dens normale kroppsfunksjon og grøss og gru både kan og vil bli resultatet ! Man må i liket med Koronavaksinen stille seg spørsmålet – Var det verdt det ?

    Ha en god dag

   • For ordens skyld – 1 gigahertz (GHz) er lik 1000000000 hertz (Hz).

   • Lit info om EMF/EMS, Synneva. Det er riktig som du skriver, vi blir påvirket av strålingen vi utsettes for. Her er en del ting som jeg tror svært få er klar over:
    https://einarflydal.com/2017/05/15/als-og-avmagnetisering-av-sommerdekk-hae/
    https://einarflydal.com/2017/01/10/noe-du-neppe-visste-om-bildekk/
    https://www.helsetypen.no/2020/05/17/magnetfelt-i-biler-og-avmagnetisering/

    Utover dette så har jeg tidligere anbefalt boken av Arthur Firstenberg: Den usynlige regnbuen (Oversatt til norsk av Einar Flydal og Else Nordhagen) og, boken av Einar Flydal og Else Nordhagen: 5G og vår trådløse virkelighet. Begge svært informative og til tross for temaet som tas opp, lettfattelige og lettleste. Her har Flydal og Nordhagen gjort en fantastisk jobb.

   • Hei Sveinung, – leser med store øyne .- Takk for all info ❤️ !
    Ønsker en God Kveld

 • På linje med deg.
  Den Moxness-historien var særs drøy. Rent tåpelig innspill. Jeg ser ikke at det på noe vis kan forsvares.

  Kanskje han ladet opp til Halloween, som andre djeveldyrkere.
  Godt tilsvar fra en av norges dyktigste gravende journalister.

  Svar
 • «Medieportalen InfoWars rapporterte nylig at 35 av 200 kyr døde umiddelbart etter å ha fått injeksjonen. »

  Hvis dette stemmer så er det jo litt underlig om vaksinasjonen fortsetter.
  Hvem vil ta livet av 17% av inntektsgrunnlaget sitt?

  Svar
  • Frikar— Hvem vil ta livet av 17% av inntektsgrunnlaget sitt? Det vil den som mister 100% tilgang til inntekt hvis han ikke lystrer ordre . Dessverre.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Lavrov i sitt intervju om FN:

Organisasjonen er blitt et sted for konflikt og ikke for konfliktløsning.

Forrige innlegg

Hvor er «grønne politikere?»

USA bruker mer enn de neste 11 landene på listen til våpen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.