POSTED IN Helse

Naturlig immunitet er overlegent best og virker over lengst tid.

Hvorfor vaksinere folk som har gjennomgått sykdommen?

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av redaksjonen

Mange studier dokumenterer at immunitet fra gjennomgått covid-19 er vesentlig sterkere og mer langvarig enn immuniteten fra covid-vaksinene. Selv om ingen har forska på konsekvensene av å vaksinere folk som allerede er immune fra gjennomgått sykdom, insisterer myndighetene på å at alle skal ha vaksine.

Nettstedet Global Research går i en artikkel gjennom den viktigste dokumentasjonen som viser at naturlig immunitet etter gjennomgått covid-19 er opptil 10 ganger sterkere og mer langvarig enn immunitet fra covid-vaksinene. Lista med forskningsrapporter er imponerende.

Utgangspunktet for artikkelen fra Global Research er Dr. Marty Makary, som nyllig beskyldte amerikanske helsemyndigheter for å manipulere data og plukke ut forskning som bekrefter det de allerede har bestemt seg for: Alle skal vaksineres.


– I den tjukke salamipølsa av forskning på covid-19 og immunforsvar, skjærer de ut ei tynn skive som støtter det de allerede tror, påpeker Marty Makary.

Makary, som er professor i kirurgi og helsepolitikk ved Johns Hopkins-universitetet i Baltimore, påpeker at myndighetenes vaksineråd for covid-vaksinene bryter helt med alt som er sagt om alle andre vaksiner.
– Aldri noen gang har folk som har gjennomgått sykdom blitt rådet til å vaksinere seg, sier Dr. Makary.

Dr Marty Makari

Amerikanernes smittevernbyrå CDC har beregnet at 100 millioner amerikanere nå har vært infisert med covid-19. Det er 1/3 av befolkningen i USA, inkludert 44% av de mellom 18 og 59 år. Likevel pålegger amerikanske myndigheter befolkningen å la seg vaksinere. På samme måte som myndighetene i resten av verden, inkludert Norge.

I en artikkel i det anerkjente akademiske tidsskriftet British Medical Journal fra 10. september i år, spør ogå journalisten Jennifer Block hvorfor helsemyndighetene ser bort fra naturlig immunitet. Artikkelen til Block går også gjennom en imponerende haug med studier som dokumenterer at immunitet fra sykdom er bedre enn immunitet fra vaksine.

Block intervjuer også leger som påpeker at det kan være farlig å vaksinere folk som allerede har vært syke. Patrick Whelan, fra UCLA, sier at de «skyhøye» antistoffene som blir påvist etter vaksinasjon hos mennesker som har vært syke, kan være årsak til de alvorlige bivirkningene hos en del vaksinerte.

– De fleste som tidligere var syke av covid-19 har allerede antistoffer mot piggproteinet. Hvis de senere blir vaksinert, kan antistoffene som allerede er dannet mot piggproteinet og piggproteinet som produseres etter vaksinen danne det som kalles immunkomplekser, som kan deponeres på steder som ledd, hjernehinne og til og med nyrer, noe som skaper symptomer, sier Whelan.


_____________________________________________________________________________
En må spørre om verdens helsemyndigheter er i lommene på vaksineindustrien siden de insisterer på at alle skal vaksinere seg, ikke minst barna som ikke er truet av sykdommen. For dem er naturlig immunitet åpenbart det beste.
_____________________________________________________________________________

Til tross for 18 måneder med pandemi er det så langt ikke levert en eneste forskningsstudie på konsekvensene av å vaksinere folk som allerede er naturlig immune, ifølge British Medical Journal. Likevel insisterer helsemyndigheter over hele verden på at alle skal ha minst en dose med vaksine.

Forsidebilde: Timothy Meinberg

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • ‘ – Det er et tøft valg, denne uken fulgte han sønnen (12) til vaksinesenteret.
  Han endte likevel med å anbefale sønnen å ta vaksine.
  Jeg tror totalt sett at det er det riktige. Vi må ha en viss tiltro til dem som styrer dette.’ 😉
  https://www.nrk.no/norge/_-det-er-litt-skummelt-a-ta-koronavaksine-1.15656588

  La barna være i fred. Dag Bratlid professor emeritus, barnelege:
  Når både FHI og myndighetene nå vil vaksinere barn, synes de å se helt bort fra at covid-19 ut fra FHIs egne rapporter er en relativt ufarlig sykdom for barn – ja, egentlig for alle under 60 år.
  https://www.midtnorskdebatt.no/meninger/ordetfritt/2021/09/16/La-barna-v%C3%A6re-i-fred-24579668.ece

  Svar
  • Der eksisterer intet rasjonale bak påstandene om vaksinens nødvendighet for noen grupper. Det vil si (språkrådet): ingen logisk begrunnelse, fornuftsgrunnlag eller resonnerende forklaring til hvorfor. Fornuften er tilsynelatende forlatt, men er den egentlig det eller må der eksistere en annen, bakenforliggende fornuftsbegrunnelse som nå holdes skjult? I og med at mennesket er så avhengig av fornuften for ren overlevelse og fordi menneskemasser finner det rasjonelt å overlate styring til utvalgte grupperinger, så blir det umulig å forklare hvorfor vaksinasjonsprogrammene skal være helt irrasjonelle, altså uten hensikt overhode. Anelsen om hensikt forsterkes så til visshet om hensikt.

   Profitt som motiv er nærliggende. Samfunnskontroll også. De to faktorene kan ikke utelates, men rekker det med de to? Går ikke hensikten videre og vil initiativtakerne «bare» sikre seg våre penger og vår lojalitet? Det er i så fall overkommelig, men i møtet med faktorer som fiat-pengesystemet og overbefolkning, begge leder til økologisk kollaps, så mistenkes planlagt befolkningsreduksjon når man betrakter de hittidige laboratorieanalysene av vaksineinnholdet.

   I problematikkens kjerne ligger uansett at noen har forberedt å gjøre noe ikke annonsert og for oss ukjent med våre kropper. Majoritetens mottagelighet har man allerede endret slik at dette ukjente nå er fullt mulig. Hvordan skal dette fortsatt ubekreftede gjennomføres? Det, i verste fall massedød, kan umulig gjennomføres i en tilstand av tilvent normalitet. Det må skje i en tilstand av omliggende kaos skapt av noe ekstraordinært, ellers så vil massenes reaksjon vendes mot myndighetene og føre til initiativtakernes undergang. Vi ser ut til å kunne gå ekstraordinære tider i møte.

   Svar
   • Ja, men hvordan kan så mange ha tiltro til myndigheter som skremmer sine egne innbyggere, både barn og voksne, – og så kaller det informasjon?

   • Der tror jeg du heller skal henvende deg til Knut Lindtner, psykologen. Jeg observerer bare at når Gud er død og til og med har tatt fornuften med seg, så står vi igjen med myndigheter som kan si hva som helst som surrogat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Når anti-rasisme ender i rasisme:

Halve orkesteret skiftes ut på grunn av hvit hudfarge.

Forrige innlegg

Dronekrigen fortsetter.

Hva er grunnlaget for drapene med droner uten rettergang?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.