POSTED IN Endring av politikken

NATOs navn og oppskrift på regime-endringer:

Fargerevolusjoner

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne artikkelen forteller hvordan såkalte revolusjoner produseres av USA-imperialismen. Selv om den ble publisert i fjor på derimot.no er den fortsatt aktuell.

Det har vært flere slike pågående prosesser den siste tiden: Hong Kong, Venezuela, Bolivia (vellykket). Irak og Libanon lukter av det samme. I dag ser det ut til at USA er utsatt for noe lignende. Etter årelange uthenginger og latterliggjøring av landets lovlig valgte president i de store mediene i USA og ellers i Nato-området er nå tiden inne for mer drastiske midler, demonstrasjoner i stor skala.

Er det en fargerevolusjon vi nå står overfor i USA?

Knut Lindtner

Oppskrift på fargerevolusjon

12 trinn til en fargerevolusjon.

Hong Kong har blitt et av de siste eksemplene på et «måltid» i «oppskrifter på en ny verden».

«Okkuper sentralen» er en sivil ulydighetskampanje som ble stiftet i januar 2013. De har antakelig funnet opp de 12 trinnene som USA har brukt for ¨ødelegge en nasjon. JA! En nasjon!

Send ut CIA, MI6 og andre etterretningsoffiserer som studenter, turister, frivillige, forretningsfolk, reportere til landet som er målet.

Grunnlegg ikke-offisielle organisasjoner (NGO) under dekke av å være humanitære som kjemper for «demokrati» og «menneskerettigheter» for å tiltrekke seg talsmenn for frihet og idealer.

Det er mange NGOer: Non Government Organisations. Men mange av dem drives av CIA eller av private stiftelser som er ute etter å oppnå politiske fordeler, f.eks. George Soros NGOer.

Tiltrekk dere lokale forrædere, spesielt akademikere, politikere, reportere, soldater osv. ved å bestikke dem eller true de som har en flekk på rullebladet.

Hvis mål-landet har fagforeninger – bestikk dem

Finn et fengende tema eller farge for revolusjonen.

Her er noen eksempler på fengende revolusjons-navn. Men var innholdet i de politiske endringene til befolkningens eller kapitalkreftenes fordel? Det er spørsmålet. Navnet betyr ingenting.

Start protester for en hvilken som helst sak for å komme i gang med revolusjonen. Det er ikke nødvendig med beviser, påskudd er nok.

Skriv protestplakater og bannere på engelsk så amerikanerne kan se det og amerikanske politikere og sivile kan blande seg inn.

La de korrupte politkerne, intellektuelle og fagforeningslederne slutte seg til protesten, og be alle som har noe å klage på slutte seg til.

De største media i USA og Europa vil hele tiden hjelpe til og understreke at revolusjonen kommer av urettferdighet, og den derfor får støtte av majoriteten.

Når hele verden ser på, sett i scene en aksjon under falskt flagg. Finn på en grusomhet mot de som protesterer. Regjeringen i det utvalgte landet vil snart bli destabilisert og miste støtte blant folket.

Fra demonstrasjonene mot Jugoslavias folkevalgte president iverksatt av NATO for oppstykking av landet. De endte med fengsling av president Milosevic som døde under NATO-rettssaken mot ham. Han er seinere etter sin død blitt frikjent for anklagene om folkemord.

Få inn voldelige provokatører som får politiet til å bruke makt. Dette vil få den aktuelle regjeringen til å miste støtte i andre land og «få ødelagt legitimiteten» i det internasjonale samfunnet.

Send politikere til USA, EU, FN med petisjoner slik at den utvalgte regjeringen står overfor trusler om økonomiske sanksjoner, flyforbudssoner og til og med luftangrep og væpnet opprør.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Bilder/tekst: Knut Lindtner

Tidligere publisert i derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Kjempefint med igjenposting, ettersom jeg ikke så den første.
  Her ser vi igjen en form for strategisk tenkning som går i likhet med «The project» og Oded Yinons Greater Israel.

  Kerry Bolton skrev en viktig bok som fortsatt ikke blitt veldig kjent. Revolution from above.
  Temaet er som her, men er mere omfattende og historisk. utgitt 2011.
  Å tro på «folkets» revolusjon burde heretter bli veldig vanskelig.

  Her er en omtale:
  http://aristocratsofthesoul.com/revolution-from-above-kerry-bolton-review/

  Svar
 • […] Les også: Fargerevolusjoner: NATOs navn og oppskrift på regime-endringer […]

  Svar
 • Reidar Kaarbø
  11 juni 2020 12:49

  Det er lett å glemme at det så godt som ALLTID står særdeles profesjonelle krefter bak regimeskifter, de er godt organisert og med tilgang til ubegrensete ressurser. Og for å fyre opp under verdenspressen kan man arrangere noen skudd mot sivile, rykter om folkemord, et lite gassangrep eller to, publisere løgn om at noen stakkars bebisser blir kastet ut av kuvøsene slik at de dør, selvfølgelig trussel om masseødeleggelsesvåpen og rykter om terrorisme, eller kanskje skape et falskt angrep mot Vestens Hellige Krigere.

  Alle disse tingene har vært gjort, med stor suksess (sett fra USA sin side), uten at resten av Vesten, inklusive norske politikere, har løftet et øyenbryn. Det er egentlig ganske fantastisk.

  Svar
  • «Det er egentlig ganske fantastisk.»
   Ja, eller selvfølgelig helt forferdelig.
   Og vi tror at det som blir «informert» om i media er informasjon.
   Akkurat som et virus, kan vi ikke se hva som angriper oss. Men bakmennene har full kontroll og innbiller oss at det er de som er hjelperene. Enten det er med pengetrykking/renteheving eller hjelp til «opprørs/borgerkrig/farge»-bevegelser.
   Men vi er så lært opp til å spise løgner og godta usannsynlige forklaringer siden 1945, at bakmennene vet at de har fått full kontroll.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Bergens Tidende:

Vi forvalter klima-sannheten på Vestlandet.

Forrige innlegg

Thierry Meyssan:

Faller USA fra hverandre?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.