POSTED IN NATO, Ukraina

Nato var tungt inne i Ukraina før krigen startet.

Nato-general arrestert i Mariupol.

18 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Nato er allerede tungt inne i Ukraina. De har trent de ukrainske styrkene helt siden det USA-finansierte statskuppet i 2014. Bekreftelsen på dette har vi nå fått gjennom denne arrestasjonen som forteller ikke bare at offiserer fra Nato-land har operert inne i Ukraina.

Med det forteller også hvor involvert og viktig disse biolaboratoriene har vært. Her er sannsynligvis forklaringen på den mislykkete redningsaksjonen med helikopter for noen uke siden fra Ukrainsk side i forhold til beleirete i Mariupol hvor Ukraina mistet flere helikopter. Generalen skulle fraktes ut for å unngå politiske pinligheter.

Jeg regner med at meldingen under, som egentlig er sensasjonell, vil få lite eller ingen omtale i våre medier. Den ødelegger hele inntrykket om Natos sin uegennyttige virksomhet og Ukraina som et uskyldig offer for russisk aggresjon.

I praksis var Ukraina i ferd med å bli integrert i Nato, men uoffisielt. Det er slikt vår befolkning ikke skal få vite.

Knut Lindtner
Redaktør

Canadisk general arrestert i Mariupol.

De russiske væpnede styrkene arresterte den kanadiske generalen Trevor Cadieu i Mariupol natt til 2. til 3. mai 2022. Han er for tiden i Moskva og venter på å bli stilt for retten.

General Trevor Kadier var tilsynelatende ikke på oppdrag for sin regjering, men hadde ansvaret for biolaboratorium nr. 1, med 18 ansatte som jobbet under hans kommando.

The National Pulse rapporterte at Hunter Biden, sønn av USAs president Joe Biden, og Christopher Heinz, John Kerrys svigersønn, hadde organisert underleverandørordninger for ukrainske forskningslaboratorier gjennom firmaet Rosemont Capital, på vegne av Pentagons Defense Threat Reduction Agency (DTRA).

Det kinesiske utenriksdepartementet avslørte at USA driver 336 biologiske og kjemiske våpenforskningslaboratorier i utlandet.

Sikkerhetsrådet holdt et møte om denne saken 11. mars 2022.

Utskriftsvennlig versjon RSS Facebook Twitter WhatsApp Viber

https://www.voltairenet.org/article216731.html

Forsidebilde: Valery Tenevoy

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

18 kommentarer. Leave new

 • Ikke bare det,Justin Trudelutts soldater har gått i full panikk,de hevder nå at Cadieu eller Adieu var under etterforskning for sexualforbrytelse og hadde stukket av fra Canada. til Ukraina,det skal liksom renvaske trudelutten,s ansvar.
  Denne Generallöytnanten har värt Ukraina siden för krigen startet,men da har jo trudelutten valgt å tie.
  Samtidig legger ett departement fra Russland ut bevis på hvordan finansieringen av laboratoriene har blitt finansiert og navngir glassmesterbarn og finans som går langt opp i det amerikanske systemet.
  Katta er ute av sekken,bare rendyrket ondskap forsvarer det som kommer.

  Svar
  • Harald Lien
   5 mai 2022 15:43

   I historisk sammenheng er det Russland som myrder og bruker gift på sine motstandere, så disse opplysningene er nok bare det vanlige røret fra Steigan m/flere gamle AKP ere!

   Svar
   • Tor Larsen
    6 mai 2022 20:38

    Som en historie kanskje, men neppe historisk siden ingen av mordene eller forgiftningene har fått sikker avsenderadresse. Røster fra informerte som den israelske sikkerhetseksperten Alexander Brass advarer mot forhastede konklusjoner og mener det kan være helt andre krefter som står bak. Tenker en cui bono virker dette heller sannsynlig enn usannsynlig.

 • «Generalen skulle fraktes ut for å unngå politiske pinligheter.
  (Dette) ..vil få lite eller ingen omtale i våre medier. Den ødelegger hele inntrykket om Natos sin uegennyttige virksomhet og Ukraina som et uskyldig offer for russisk aggresjon.
  …Det er slikt vår befolkning ikke skal få vite.»

  I vår frie presse, der Norge er ‘nøytral’. 😉
  Putin/Russland visste selvfølgelig. Akkurat som vår etterretning gjorde/gjør.
  Når skal vi dømme Natos generalsekretær, og Norge, for forbrytelsene w.w. ?
  Når skal vi slutte å tro helt på norsk krigshissende media?
  Si meg hvem du omgås, så skal jeg si deg hvem du er, Norge.

  Svar
 • Rita Bjelland Larsen
  4 mai 2022 16:08

  Er det liksom i orden at Russland setter hele verden iføre da?

  Svar
  • Heisan,her kommer en ny deltaker som muligens er fölelsesstyrt.Hva kom först da Rita,höna eller egget ?.Er natos imperialisme å foretrekke fremfor Russlands forsvar av egne grenser ?.Er det det du muligens vil at folk skal dö for,nemlig et fåtallsvelde som aldri har hatt ditt ve og vel i tankene.Er du en sau,eller ulv i fåreklär ?.Har du tenkt på at vi nå får en RESET av verdensordningen,vil du ha Mr Skabbs verdensorden eller RussKinas verdensorden som foretrekker at alle nasjoner skal ha full råderett over alle sine ressurser og fullstendig suverenitet over sitt land,hvor frihandel er fredelig samhandel uten barrierer laget for å begunstige de få.Tenk litt da Rita.
   Ellers så kan du jo tenke på dette med å väre fri.I landet Norge sies det i festtaler at det er folket som eier området Norge.Er det slik da Rita ?.Om det tilhörer folket,hvorfor må vi kjöpe bolig,tomt,hytte av oss selv ?.Eller er vi tvunget til å kjöpe av noen som har tilranet seg vår frihet og land ?.Hvem er i såfall det.Du får hundre poeng for hvert riktig svar,svarer du feil dömmes du til 40 år i villfarelsens örken.

   Svar
   • Hei igjen Rita,her kommer litt mer info om den siden du har valgt å stötte.Denne store RESET,en som din förer mr skabb önsker å innföre,hva mer vil det bety for deg.Mr skabb sier offentlig at en ny samfunnskontrakt vil bli innfört.(den er forelöpig like usynlig som vår nåvärende samfunnskontrakt,men vi blir alle styrt av den.
    Glem alt om din forhåndsinnbetalte pensjon,den vil bli omgjordt til et såkalt sosialt kreditsystem som da vil vurdere hvor samfunnsnyttig du er og hvor politisk korrekt du er.Det höres ut som reinspikka ondskap,spör du meg.
    Fleiper jeg eller er jeg en superdust ?.Tja,dette systemet er allerede vedtatt innfört i Italia og vil bli iverksatt litt senere på sommeren.Ingen overraskelse for meg at Italia er först ut,de har jo en frynsete fascistisk historie og tradisjon fra för.
    Så når du eller andre skal velge side Rita,kanskje det er best å sjekke realitetene för du gjör valg for deg selv og dine eventuelle barns fremtid.
    Nå er vi inne i fanalespillet,ditt valg blir vanskelig å endre,ingen er anonyme på nettet,så valgene dine står til dette er over.

 • Grimelund
  4 mai 2022 16:48

  Den offisielle representanten for de russiske utenriksdepartementet Maria Zakharova sier at israelske leiesoldater kjemper sammen med Azov-regimentet i Mariupol. Hun har personlig bevis for at israelske leiesoldater kjemper skulder ved skulder med Azov militantene som er de påståtte nazistene Samtidig blir disse nå drept av tsjetsjenere ( sunni muslimer ) som virkelig var nazister og kjempet for Hitler. Utenriksminister Lavrov sier at Zelensky er jødisk. Hitler hadde også jødisk bakgrunn. De største antisemittene er nettopp jøder. Kilde: Israelske avisen Haaretz. Nettopp og da stemmer følgende «slekta er verst sa reven om de røde bikkjene». Russland hevder at at målet med invasjonen av Ukraina er å avnazifisere landet.

  Svar
  • Du glemte de andre nasjonalitene som er til stede,b.l.a norske svenske engelske,canadiske,ja den lista kommer til å bli lang etterhvert,du glemte å nevne at geniet utenriksminister Lis Truus fra england oppfordret sine landsmenn til å reise til Ukraina for å dö for Stephan Banderas tanker og Azovbataljonens nazistiske galskap.Det gjelder å flette inn sitt jödehat uten tanke på at ikke alle zionister er jöder og uten tanke på at semitter er individer som er ulike hverandre.Ta av deg grimen nå,gå litt fri i hestehagen.Nyt dine tanker om de gode som brant ihjel folk i Odessa for verdensufredens skyld.

   Svar
 • Avnazifiseringen går sin gang over hele verden,ormebolet skal vekk,en gang for alle og 7 mai går startskuddet for utrensningen i USA .Startskuddet går med 2000 mules som vil avslöre den fulle sannheten om valgfusket.
  Skal vi gjette på at når the job is done i USA så blir det Taiwan og Kina sin tur.På Taiwan har det skjult seg mye rart,infiltrert som det har blitt av vestlig Oligarki.

  Svar
 • For dere ihuga Zelensky tilhengere,sjekk maidan odessa 2014.Si så så höyt dere kan,Putin er fäl,vi stötter nato,Biden og demokratene,vi er de gode,så tar jeg omkamp imorgen med de som våger å utfordre sannhet.Sett opp en liste med hvem dere er,kom frem fra mörket som dere gjemmer dere i,dere tåler ikke lys,gjemmer dere bak fiktive nicknames og anonymitet.Folk er troll sa Ibsen,han hadde rett og ingenting har forandret seg.
  Trump sa for mange år siden,vi vil ruste opp atomvåpenkraften helt til folk forstår dets betydning,dere fikk en smakspröve igår,da putins propagandaapparat skremte vettet av engelskmennene med sitt simultanangrep på england.Folk må forstå konsekvensene av denne galskapen hvor vesten pumper inn våpen til Ukraina som har färre og färre soldater,det er reservister og leiesoldater som nå er de eneste igjen av ukrainas forsvar og vesten har bestemt at de skal kjempe til siste mann,da blir det vel Polen og Bulgaria som skal fortsette dette vanviddet styrt av Vestens grådige brutale Oligarker.

  Svar
 • @utopenec
  4 mai 2022 21:22
  Svar
 • Bullshit :P. Hvor er denne generalen nå ?

  Svar
 • Northern Light.
  5 mai 2022 17:44

  Krigshaukene i Washington legger til rette for atomkrig.

  Dr. Paul Craig Roberts.
  Oliver Stone skriver på Facebook at rabiat anti-russisk propaganda har lagt scenen åpen for en falsk flagg atomeksplosjon i Ukraina, som verden har blitt opplært til å tolke som om at det er Russland som står bak. Suksessen til Washingtons informasjonskrig og kontinuerlige CNN/Fox-sendinger med fordømmelse av Russland, kan føre til de håper at en falsk flagg operasjon med kjernevåpen vil felle Putins regjering.

  En ny innsatt Jeltsin ville gjøre at Russland kommer under Washingtons kontroll igjen, og så vil Kina bli det neste målet. Dette er ikke fantasi, det er Oliver Stones tolkning av globalistenes kamp for Washingtons hegemoni. Biden-tjenestemenn har gjort det klart at de er i krig med Russland og bruker Ukraina som slagmark, med mål om å utmatte og svekke Russland og kvitte seg med Putin.

  En falsk flagg-hendelse er ikke den eneste veien til atomkrig. Utvidelsen av NATO til Finland og Sverige er en annen. Washington presser ikke bare regjeringene til å søke om NATO-medlemskap, men bestikker også svenske og finske politikere for å gjøre det.

  Tenk over denne utvidelsen av NATO et øyeblikk. En grunn til Russlands intervensjon i Ukraina er Washingtons og NATOs sterke avvisning av Russlands sikkerhetsbehov. Ukrainas medlemskap i NATO er totalt uakseptabelt for Russland, så hvorfor ble det presset frem? Med vestlig innblanding i Ukraina som truer med å gjøre at konflikten kommer ut av kontroll, hvorfor da helle ytterligere bensin på bålet ved å melde Sverige og Finland inn i NATO? For tiden er Skandinavia og Baltikum fri for atomvåpen.

  Finlands inntreden i NATO vil bringe flere NATO styrker til Russlands grenser, en utvikling som Kreml har erklært som uakseptabel. Ved å fortsette med enda flere provokasjoner utvider Washington og NATO med vilje en konflikt som med vilje ble provosert frem.

  Det er åpenbart uansvarlig for Finland og Sverige å destabilisere situasjonen ytterligere ved å bli med i NATO. Dmitrij Medvedev har gjort det klart at NATO-medlemskap vil bety slutten på det atomfrie Østersjøen. Med flere NATO-styrker ved Russlands grense skapes det en ubalanse som Russland må rette opp med utplassering av hypersoniske atomraketter. Hvordan kan det være mulig for regjeringene i Finland og Sverige å betrakte NATO-medlemskap som en bedring av sikkerheten når resultatet er å ha sine land som mål for atomvåpen?

  Finland og Sverige står ikke i fare for å bli angrepet av Russland med mindre de slutter seg til NATO. Ingen ved sine fulle fem ville se NATO-medlemskap for Finland og Sverige som noe annet enn en hensynsløs destabilisering. I likhet med Sveits har Finland og Sverige nytt godt av sin nøytralitet. Det vil være galskap av dem å gjøre seg selv til mål for atomvåpen.

  Alle må forstå at globalistenes ideologi om hegemoni er en ekspansjonistisk ideologi som den opprinnelige internasjonale kommunismen fra det 20. århundre var. Det er det amerikanske imperiet som utvides mot Russland, ikke Russland som utvides mot Vesten. Det er virkelig utrolig hvor løgnaktig den anti-russiske propagandaen er. Før eller siden vil Kreml forstå at Russlands fiender er de amerikanske globalistene og at hovedsaken for dem er Israel.

  Som mine lesere vet, har jeg i årevis vært bekymret for at Russlands svake motsvar på provokasjoner fører til flere og farligere provokasjoner, og som til slutt vil bringe Armageddon over oss. Jeg så nylig at den kinesiske regjeringen tenker på den samme måten da en kinesisk talsmann sa at Kina ikke kan akseptere noen provokasjon fra Washington, da resultatet ville bli flere og verre provokasjoner. Kremls politikk med å stole på fornuft, forhandlinger og godvilje har ikke blitt gjengjeldt av Vesten. Kremls begrensede militæroperasjon i Ukraina var ikke voldsom nok til å overbevise Vesten om å forlate sin provokasjons-politikk. Det ser ut til at Washington vil fortsette sine provokasjoner til den fatale røde linjen blir krysset.

  Fra Dr. Paul Craig Roberts blogg, publisert 4 Mai 2022.
  Skrevet av Dr. Paul Craig Roberts.
  Oversatt fra engelsk, noe redigert og forkortet.
  Orginalartikkel: The Neoconservatives Are Setting Up the World for Nuclear War.

  Svar
  • «Alle må forstå at globalistenes ideologi om hegemoni er en ekspansjonistisk ideologi som den opprinnelige internasjonale kommunismen fra det 20. århundre var. »

   I 1939:
   ‘«Dere vet at Russland og Tyskland er styrt av to ulike doktriner. Bare ett spørsmål gjenstod som måtte klareres: Tyskland har ingen intensjon om å eksportere sin doktrine, og i det øyeblikket Sovjet-Russland heller ikke lenger tenker på å eksportere sin doktrine til Tyskland, ser jeg ikke lenger noen grunn til hvorfor vi skal fortsette å ha motsatte standpunkter. For oss begge er det fullstendig klart at det er kun andre som vil tjene på enhver kamp mellom våre to folk. «

   Og etter krigen:
   «Det er ikke sant at jeg eller noen andre i Tyskland ønsket krig i 1939. Det ble ønsket og provosert utelukkende av internasjonale stats enten av jødisk opprinnelse eller som arbeider for jødiske interesser. «. -. Adolf Hitler, april, 1945

   Ikke noe nytt under solen. Hvis du truer verdenshandelen og verdensvalutaen . Som nå Russland ( og Kina) denne gangen.

   I 1932:”Det israelske folket verden over erklærer økonomisk og finansiell krig mot Tyskland.
   ‘Hitler bygger opp, ‘Hjelp til – kjøp tyske varer.’ På grunn av den internasjonale jødedommens totale krig mot Tyskland var Tyskland avskåret fra de internasjonale markedene for penger og råvarer. Det skapte handelsproblemer og stor vareknapphet som Tyskland løste ved såkalt «bartertrade» som vil si varebytte mellom to nasjoner. For eksempel maskiner til Argentina i bytte mot kjøtt og korn.

   Noen VIL krig. I 2022 som i 1932/39.

   Det er viktig å følge lover og regler, – man selv lager. 😉 :

   ‘ … i det store og hele ;- ) fulgte lover og regler da Norge besluttet å sette inn bombefly i konflikten.
   ….slapp de 588 bomber over Libya. ‘
   dagbladet.no/nyheter/krever-at-stoltenberg-moter-i-stortinget–en-katastrofe/70703892

   ‘I samarbeid med University of Texas har den amerikanske tenketanken C4ADS påvist at det i løpet av de siste få årene har vært nesten 10.000 forsøk på å sende ut falske GPS-signaler (spoofing) i og rundt Russland. ‘
   tu.no/artikler/mystiske-forstyrrelser-i-gps-signaler-har-rammet-mer-enn-tusen-sivile-skip/462092

   ‘Den regimestyrte, kinesiske avisen Global Times kom mandag denne uken med en eksklusiv nyhet om at kinesiske myndigheter har fanget opp et cybervåpen angivelig brukt av amerikanske National Security Agency (NSA) til «å kontrollere internettutstyr og å stjele store mengder brukerinformasjon». ….I artikkelen til Global Times beskrives cybervåpenet som en trojansk hest for fjernstyring av Unix-lignende systemer, basert på kompleks teknologi, omfattende funksjonalitet, sterk hemmeligholdelse og som kan tilpasses flere prosessorarkitekturer og operativsystemer, samt samarbeide med andre cybervåpen og er typisk brukt til cyberspionasje. ‘
   digi.no/artikler/analyse-kina-avslorer-et-amerikansk-cyber-vapen-pa-et-underlig-tidspunkt/518075

   ‘- Kina deler ikke våre verdier. De tror ikke på demokrati, ytringsfrihet og mediefrihet. De tvinger naboer og truer Taiwan’, – sier Stoltenberg», Libyabomberen. 😉
   vg.no/nyheter/utenriks/i/7KWAP9/jens-avviser-erna-kritikk-har-bred-stoette-for-nato-opptrapping

   ‘ Norge deltar i operasjoner i blant annet Afghanistan, Irak, Litauen, Mali og Elfenbenskysten .’
   ..men vi må likevel trappe opp innsatsen ute, sier Huitfeldt.
   …. .. ta mer ansvar i Irak. ‘ 😉
   nrk.no/urix/ap_-norge-ma-sende-flere-soldater-til-utenlandsoppdrag-1.15223309

   ‘ Etter røveriet og plyndringskampanjen under Jeltsin, ble de russiske oligarkene tøylet. Putin gjorde det klart for dem at han ikke ville overlate landet til dem for ytterligere plyndring og forarmelse av folket. Hvis det var opp til Vesten, kunne den russiske befolkningen godt ha råtnet bort, det hadde ikke brydd de vestlige elitene. Det faktum at Putin stoppet den vestlige røveri-kampanjen gjorde ham til en fiende av det transatlantiske elite-komplottet. Det vil de ikke tilgi ham.’
   midtifleisen.wordpress.com/2019/03/30/skygge-makten/

   ‘ For å utføre sin plan, oppmuntret lederne i Washington først til en konflikt ved hjelp av land rundt Libya, for å finne en casus belli for militær aksjon, mens de tok seg av de logistiske behovene til opposisjonsgrupper kontrollert av CIA, som begynte en kampanje for sabotasje av økonomien, infrastrukturen og regjeringen. ‘
   midtifleisen.wordpress.com/2019/02/03/vil-venezuela-oppleve-hva-chavez-fordomte-i-libya/

   Bakmennene er altså de samme. Formålet er fortsatt det samme. En verden, En leder, En valuta.
   Så får vi håpe at Russland og Kina får stoppet faanskapen denne gangen, og at bakmennene har foregnet seg.

   Svar
 • Umulige Van Der Leyen har nå gått fullstendig fra konseptene.I beste sendetid i EU tempelet gikk hun tiil krig mot den Russisk Ortodokse Kirke og dets leder.Den gresk Ortodokse Kirke er närt knyttet til den russiske.Alex Cristoforou meldte på sin You Tube kanal at dette var nådestötet for globalistene,disse kirkesamfunnene er ganske så store over hele verden og andre kirkesamfunn kan heller ikke lukke öynene for krenkelsen.Opinionsbalansen vipper nå mer og mer over til antiglobalistenes fordel.
  Ellers melder Gonzalo Lira idag at mye tyder på at en amerikansk General Coultier er sjefen for de som gjemmer seg i Azovstal.
  I Azovstal forsöker de beleirede å forhandle,de vil frigi 15 sivile for hvert tonn med mat de får levert,det sies at det er 200 sivile igjen der ned i etasjene.Ja i tillegg ville de ha medisin og utstyr for å behandle sine sårede.
  13-14 tonn mat ?.de har ikke tenkt å gi seg för de dör.Bare en död soldat har opplevd slutten på krigen,sitat slutt.
  Så kan man spekulere litt,hva er det som skjuler seg der nede i dypet som vest har satt inn flere ulike redningsaksjoner for å få ut ?.5 helikoptre er skutt ned om ikke fler + et cargoskip og ukjent antall mannskaper.
  Hva skyldes denne desperasjonen ?.Neppe skyldes det denne Generlöytnant Cadieu som canadierne har skittvasket for sexualforbrytelse som visstnok skjedde i året 1994.Det må väre noe mer,men hva.Cadieu var visstnok leder for ett av lab,ene der nede i dypet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Norge har ingen energikrise:

Den er et resultat av politiske vedtak.

Forrige innlegg

Militært uten betydning.

Norske våpen til Ukraina bidrar til å ødelegge forholdet til naboen vår, Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.