POSTED IN Krig-fred, Ukraina

Nato-våpnene kommer ikke frem.

Tapet av jernbaner.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi offentliggjør denne litt forkortete artikkelen fra nettstedet «Moon og Alabama» fordi den gir informasjon som krigen i Ukraina som våre stor medier unnlater å komme med. Denne informasjonen bidrar til å gi et langt mer nøkternt og nyansert bilde av det som skjer enn det befolkningen vår serveres daglig av meldinger, f.eks. fra NRK.

Det som blir mer og mer tydelig at dette er en stedfortreder-krig mellom Nato og Russland hvor Ukrainas befolkning må stå for lidelsene. Det hadde vært fullt ut mulig å unngå det som nå skjer ved diplomatisk innsats gjennom forhandlinger allerede i 2014 om Minsk 1 og forhandlinger i 2015 om Minsk 2. Krigen kunne også vært stoppet nå hvis forhandlingene i Tyrkia var fulgt opp.

Det er noen som ønsker en langvarig krig og hvem det er blir stadig tydeligere. Det er disse kreftene som blokkerer for en diplomatisk og fredelig løsning.

Knut Lindtner
Redaktør

Ukrainas tap av jernbaner. USAs mål for krigen.

Sist torsdag fant den første ødeleggelsen av broer langs ukrainske jernbaneruter i Øst-Ukraina sted. Disse var viktige for Ukrainas krigsinnsats og spesielt for forsyningene som strømmet fra vest mot østfronten.

Det ukrainske militæret, som Russlands, er avhengig av jernbaner for alle langdistansemasseforsyninger, da begge har relativt få logistikkbiler.

USA og andre har sagt at de vil gi Ukraina dusinvis av 155 mm tauede artillerikanoner pluss titusenvis av granater til disse. De amerikanske våpnene kommer med en lastebil hver som frakter våpenet.

Det er alt overkommelig så langt, men la oss nå se på logistikken (spesielt uten jernbaner). …

Jeg har anslått at Ukraina ikke har nok lastebiler til å erstatte jernbanelogistikk, og denne logistikken faller nå fra hverandre:

De russiske væpnede styrkene traff 7 transformatorstasjoner i det vestlige Ukraina:

Zdolbunov (tog stoppet i Dubno-området, forsinkelse av togene til Kovel), Kazatin-2, Krasnoye, Podolskaya, Sknilov, Slavuta (avvikling av hele området til Zdolbunov og Slavuta stasjoner), Fastov.

Angrepene er bekreftet:

Ukraine: Oleksandr Kamyshin appointed as chairman of the management board of joint-stock company “Ukrainian railways” on 25 October 2021 | UIC Communications
Oleksandr Kamyshin

Ukrainas statsjernbanesjef Oleksandr Kamyshin på Telegram:

«Russiske tropper fortsetter å systematisk ødelegge jernbaneinfrastruktur. I morges, i løpet av en time, kom fem jernbanestasjoner i det sentrale og vestlige Ukraina under ild.» 

19 tog forsinket; ukjent antall skader.

De ‘transformatorstasjonene’ Russland ødela er de elektriske som forsyner de elektrifiserte langdistansetogrutene.

Elektrisk transformatorstasjon i Krasne, nær Lviv, ble tidligere i dag truffet av et russisk missil. Det ble store skader. Uten transformatorstasjonene, som ikke er enkle å erstatte, vil de fleste av Ukrainas lokomotiver ikke gå.

Noe trafikk vil fortsette ved bruk av diesellokomotiv. Disse er imidlertid relativt sjeldne som Wikipedia-oppføringen for ukrainske jernbaner forklarer.

Det vil ikke være mulig å levere ytterligere diesellokomotiv fra andre land i Øst-Europa. Ukraina har, som Russland, bredsporede spor på 1524 mm (5 fot). De fleste andre europeiske land bruker en normal sporvidde på 1435 mm (4 fot 8+1⁄2 in).

I mellomtiden kunngjorde USA et vagt nytt mål for sin proxy-krig mot Russland:

Austin var i Polen og svarte på spørsmål fra journalister etter en kort tur søndag med utenriksminister Antony Blinken til Kiev, hvor paret møtte den ukrainske presidenten Volodymyr Zelensky og andre ukrainske tjenestemenn.

United States Secretary of Defense - Wikipedia
USAs forsvarsminister

Forsvarssekretæren ble spurt om hvordan han definerte «Amerikas mål for suksess» i Ukraina. Han sa først at Washington ønsker å se «Ukraina forbli et suverent land, et demokratisk land, i stand til å beskytte sitt suverene territorium.»

Så, sa han at USA håper at Russland vil bli «svekket» av krigen. 

«Det har allerede mistet mye militær kapasitet og mange av sine tropper og , for å være helt ærlig, ønsker vi at de ikke har mulighet til å gjenoppta dette veldig raskt,» sa Austin.

Da de talte i en hangar i Polen fylt med kasser med humanitær hjelp, inkludert bleier, bestemt til Ukraina, kunngjorde de øverste tjenestemennene i Biden-administrasjonen mer enn 700 millioner dollar i ny militærhjelp til Ukraina og andre land, og sa at USA har til hensikt å gjenoppta diplomatiske operasjoner. i Ukraina denne uken.

Alle bleiene, våpnene og ammunisjonen som USA og andre land leverer til Ukraina vil nå stort sett sitte fast i Vest-Ukraina hvor de vil råtne til en smart ukrainsk oligark klarer å selge dem til et tredjeland.

Utfallet fra jernbaneangrepene vil også ramme sivile forsyninger i Ukraina. Det vil hindre sivil passasjertrafikk spesielt for folk som har flyktet vestover og nå har mindre transport tilgjengelig for å reise hjem.

Siden krigen startet har Russland med vilje unngått å ramme sivil infrastruktur i Ukraina. Elektrisitets- og kommunikasjonsnettverk samt vannforsyning har holdt seg intakt. (I de siste amerikanske krigene var det de første tingene den ødela.) Angrepene på den ukrainske jernbanen ble bare nødvendige etter at USA og andre ga mer og mer krigsmateriell til Ukraina. Russland vil ikke la sine tropper komme under ild fra de nylig leverte våpnene.

Til tross for advarsler fra Russland til Ukraina om ikke å angripe på russisk grunn, ser det ut til at ukrainske sabotasjegrupper har en viss suksess med å ødelegge russisk infrastruktur.

Innlegget er maskinoversatt, noe forkortet og bearbeidet

Det er hentet fra nettstedet Moon of Alabama.

Forsidebilde: Javad Esmaeili

https://www.moonofalabama.org/2022/04/ukraine-railway-hits-us-war-aims-ops-report.html#more1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 799 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Ja, ingen skal fortelle meg at det er DETTE det ukrainske folket ønsker seg.
  Dette blir styrt fra Washington, og Washington vil ikke har fred for noen pris.

  Svar
 • Kaspar Gram
  27 april 2022 10:28

  Vi er tidsvitner til realiseringen av svært lange planer fra globalistene, disse planene er nesten fullt tilgjengelige, men bare litt bortgjemt. I 1992 var det artikkel i et bilag til the Economist. To historikere i 2992 så tilbake på disastrous 21. Århundre. Det århundre vi lever i ble beskrevet i et 1000 årig tilbakeskuende perspektiv. Det 21. Århundre var dominert av sammenhengende krig, store som små, totalt ødeleggende. De satanistiske dypstatskreftene vet å fortelle noe av det de planlegger å gjøre. Heldigvis er det en gryende erkjennelse hos stadig flere at ondskapens akse går gjennom Washington, London, Brussel, Davos og østover og alle andre hovedsteder som har blitt penetraded av Schwab og WEF. Vi har med verdenskynikere i en ondskaps-kult som har hacket nesten alle lands maktapparater.
  Ber Derimot og folk fokusere på falske flagaksjoner – jo flere som kjenner til dette, jo vanskeligere blir de å holde skjult, inntil sensurlovene er på plass.

  Svar
  • Boris Johnson sender inn mer kanonføde så ikke bare lokalbefolkning stryker med, men utenlandske unge menn ofres for et maktspill verden aldri har sett maken til. Og drar på frierferd til India for å vinne sympati. Så vidt jeg har skjønt var ikke det helt suksess. Prøv igjen med Ursula Von der Leyen.

   Svar
  • Nyhetsanker forklarer at vi er vitne til for det meste fredelige demonstrasjoner og byen brenner i bakgrunnen. 9/11 sier televisjonen at et bygg er falt som står så alle kan se det i bakgrunnen; det ble sprengt like etterpå, litt feilberegning der. I Bucha legger de noen lik de hadde på lager og later som det var russerne. Så mye falsk flagg de driver med så er det imponerende hvor klossete de gjør det. Helt komiske ali. Jo mer krefter faktisk.no bruker på å monopolisere sannheten, desto mer åpenbart blir det at der er ugler i mosen.

   Svar
 • Vestens hovmod står for fall, men verdensmafiaen lar seg ikke vippe ned fra pidestallen før en masse ukrainere og russere dør til ingen nytte og lutfattige Ukraina står der med en rassert infrastruktur.
  Her har den hvite mann vært og etterlatt seg død og fordervelse. Igjen. Og så noen svarte menn, som USAs angrepsminister som er redelig nok til å si at poenget er å skade. Kina og India liker oss ikke noe særlig lenger, og det kan jeg godt forstå. Hvis de heller vil drive bissniss med hverandre. Beslaglegger russiske midler i Sveits og viser at vesten er et rovdyr og best å ikke investere noe i.

  Svar
  • Boris Johnson sender inn mer kanonføde så ikke bare lokalbefolkning stryker med, men utenlandske unge menn ofres for et maktspill verden aldri har sett maken til. Og drar på frierferd til India for å vinne sympati. Så vidt jeg har skjønt var ikke det helt suksess. Prøv igjen med Ursula Von der Leyen.

   Svar
 • Zion Vises Protokoller ser ut til å følges slavisk. Vil du ikke ha meg som overkikador skal du tvinges til det med maktutfoldelse, løgner og overgrep. På tide at WW3 starter, befolkningen mot «eliten» i WEF, (S)NATO, Atlantic Council, Club of Rome, osv. med andre ord The Pilgrims Society, som ser ut til å styre hele «pakka». Tar man ut hele øst-kysten i Amerika blir man kvitt det meste av disse, da de er sentrert rund MA, NJ, NY og PA. I england er de mer spredt, men City of London har mange pilgrimer i sine gjemmer på dagtid, bosettingen av dem er derimot mere spredt i England. Felles for dem alle er at de kaller seg jøder, men er egentlig Khazarer konverterte til jødedommen, videre er et fellestrekk at de fleste er multimillionærer, de er bankiere, advokater, politikere, baroner, earler, viscounter osv. Den engelske kongefamilien er pilgrimenes høye beskytter. Pilgrimer er «mennesker» som er besatt av grådighet og makthunger, og de skyr ingen ting for å skaffe seg begge deler, som man kan se i Ukraina nå. De ofrer gjerne hvert eneste liv i Ukraina hvis det kan «sette Russland på plass», og ikke forsøke å hjelpe til med å skape en bipolar verden. The Pilgrim Society medlemmene er svært fornøyd med en monopolar verden, bare DE styrer den, og de gjør alt for å holde USRAEL som «verdensleder».

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Venstresida og rivaliserende imperialistmakter

Previous Post

Politisk klima:

Stormen mot steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.