POSTED IN Demokrati, Norsk politikk

Nasjonalstatene styres av overnasjonale organ.

Det er ikke Stortinget som bestemmer lenger.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Glem nasjonalparlamentarismen.

Av Jan Hårstad

Det som har skjedd i Sverige er at en ung far ble skutt i hodet av en kriminell gjeng mens den 12 årige sønnen var vitne til drapet. Dette skaker opp Sverige som forståelig er.

Det man på Document og andre innvandrerkritiske blogger trodde da regjeringen Kristersson ble utnevnt var at det skulle komme en revolusjon i den ultraliberale svenske innvandringspolitikken. Og det var grunnen til at Sverigedemokratene stilte opp som et støtteparti. Også for Nato selvsagt.

Så i 2023 fikk Sverige rundt 100 000 nye landsmenn, vel så mye som under sosialdemokratene. 

Det dette forteller er at nasjonalstatene er ikke lenger styrt av de nasjonale parlamentene, men av direktiv fra de overnasjonale: FN, EU, WEF etc

EU-Kommisjonen ved Ylva Johansson har nå vedtatt en Innvandringsavtale som alle EU-stater har å adlyde. Polen og Ungarn har allerede begynt å yppe seg men får beskjed om at det kan bli straffet på ulikt vis. 51% av EU-befolkningen er Imot EU-praktiseringen som i 2023 slapp inn 380 000 som krysset irregulært.

Her skal alle beslutninger om Norge taes.

Vi får legge til at mange av disse er fra Syria og Afghanistan som ble bombet til ulevelighet av VestImperialismen. 

Poenget med globalismen er naturligvis av alle viktige beslutninger i en nasjonalstat skal tas av de sentraliserte institusjonene og vi i Norge kan jo se dette gjennom flere år nå. Her har vi lissom demokratisk parlamentarisme og når det gjelder det siste vedtaket i Brussel om sentralisert innvandringspolitikk, kommer Norge til å sluke denne. Vår elite tjener penger på globaliseringen av Norge og er et modell EU-land gjennom 15 år.

Det er veldig tungt å få gehør for i norsk debatt, at «MiddelhavsUnionen» er det aller dyreste prosjekt i EUs historie. «EURABIA» Hvorfor det ikke står så mye om denne kommer av at befolkningene aldri har likt den. 

I korthet går det ut på å synkronisere banking, lovverk og tusen andre saker i Tunis, Marokko, Algerie, Egypt etc slik at disse statene på et tidspunkt kan bli assosierte medlemmer av EU. Som oljeselskapene, bilindustrien og banking ser dette, kommer ikke EU til å overleve såfremt det ikke skaffer seg flere råvarer og markeder.

Stadig flere beslutninger taes av EU-kommisjonen av personer som Ursula von der Leyen. Hun er ikke folkevalgt og representer dermed ikke befolkningene i noen EU-land.

EUs «far» Coudenhove-Kalergi mente allerede på 1950-tallet at EU skulle bygge en konføderansjon med hele Afrika. Intet mindre.

Hvorfor det er slik panikk i Washington om dagen skyldes dette. Det israelsk-amerikanske prosjektet med ABRAHAMS ACCORD skulle befeste USA-Israels evige hegemoni i Midtøsten. Gjennom Hormuzstredet flyter det 20 milloner fat olje om dagen som skal til USA og Vesten.

Nå skjer det at selv «moderate» arabiske stater blir ganske forbanna på USA og hva hender da? De åpner for medlemskap i BRICS og begynner å slippe inn Kina og Russland som en motvekt til USA/Israel. USAs standing i den arabiske verden går ned.

Og hva må EU gjøre for å hevde sine egne imperialistiske interesser i Arabia? De må framtre som Islams høye beskytter og feire Ramadan og de må levere astronomiske summer til Egypt for å skaffe seg innflytelse.

Men Tyskland har jo levert 30% av våpnene Israel bruker. UK skal også fortsette å levere våpen i denne lange krigen. Det betyr at de religiøse og etniske spenningene innad i EU øker og vil høyst sannsynlig snart få turbulente uttrykk.

Dobbeltspillet kan bare fungere en kort tid.

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst.

Forsidebilde: Farah Almazouni

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • 112 på stortinget stemte FOR smittevernlov og gir slik all makt til regjeringen,, så de har i og med det sagt seg selv opp, gjort seg selv til overflødige «useless eaters» i regjeringskantinen.
  Bye-bye EU og et østeuropeisk «intermarium» som det har vært snakk om er det jeg ville stemt for hvis jeg var ungarer.
  Abrahamsreligionene viser sitt sanne ansikt og gott-mit-uns-mentalitet så kanskje flere forlater kirkene/moskeene/synagogene nå som de ser blodbadet i guds navn. Guds ord, angivelig, overtro om røde kviger, jesu blod og en tomt så hellig at millioner gjerne må dø for en bygning på en høyde. Å herregud så dumme menneskene er!

  Svar
 • Kåre Magne
  13 april 2024 12:13

  Apropos det at nasjonalstatene (skal) styres av overnasjonale organ; det er også verdt å nevne at Pål Steigan har skrevet om (det reviderte) fornybardirektivet idag (lørdag 13.april) på Steigan.no. Her kan man også sende inn høringssvar innen fristen (19.april).
  De norske judasene har det vel travelt nå med å få igjennom dette direktivet.

  Svar
 • Jeg må bare spørre, er NRK, TV2, Aftenposten. VG, Dagbladet etc er større problem enn det Document.no er i den forskrudde verden vi lever i? Jeg har sett mer enn nok av ‘journalister’ som Sissel Wold på jakt for NRK….deres totale agenda for islam.

  Det er ikke redaksjonen i document.no som ødelegger Norge, det har de knapt mulighet til. Vårt problem er Stortinget, valgordningen, det politisk korrekte woke samfunnet som er skapt, det totale knefallet for EU/EN. Man kan gjerne gå i dybden og si at slik og sånn var det, jammen USA og CIA, Hizbollah, terror i Afghanistan, Taliban og bla bla bla. Document er virkelig ikke problemet her. USA er en dritt nasjon, de er skyld i mye jævelskap i verden, men du er helt fixert på document. Du ser virkelig ikke trebjelken i din ‘brors’ øyne. Verden er i ferd med å gå til helvete, Iran angriper Israel direkte og ikke via Hamas, Hizbollah eller hva faen. Det som skjer fremover nå det skjer og det kan potensielt ramme oss alle, igjen, er det document.no som er problemet?

  Svar
  • Jan Hårstad
   14 april 2024 4:14

   At verden er iferd med å gå til helvete har jeg da redegjort for i årevis.
   Det er nesten ikke ytringsfrihet i Norge nå og jeg har i mange år benyttet
   meg av den som finnes på document.
   Men som Hans Rustad selv bemerker: Document har i den siste tiden
   beveget seg mot kristne miljøer. Hva vil det si i praksis? Det er nå et slags
   hovedorgan for kristen-zionismen i Norge. Eller som Rustad skriver
   10 april:
   «Det blir en palestinsk befolkning som må lære seg å leve med at de
   eksisterer på Israels betingelser.»
   med dette drar også document seg inn i den gruppa som driver verden
   til helvete. Det ser ikke lyst ut.

   Svar
 • Tyskland klarte å erobre europa uten krig. To ganger med krig, og nå med frihandelsavtalen som svulstig ble til en politisk vei mao og stalin ville ha klappet vildt etter.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukraina-tretthet:

Kiev og vesten er lei av krig og hverandre.

Forrige innlegg

Ungarn kritiske til ny NATO-støtte til Ukraina

Ungarn vil forhindre NATOs foreslåtte 5-års fond for Ukraina på 100 milliarder dollar

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.