POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Når vil de store norske mediene oppdage det som en stadig større del av befolkningen vet om og som mange merker på kroppen:

VAKSINESKADENE

15 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dansk avis opdager vaccineskadet efter to år

Vi henter denne artikkelen fra det danske nettstedet Snaphanen. Den forteller om en tidligere dansk roer som er så vaksineskadet at hun ikke kan fortsette med den virksomheten. I virkeligheten har hun fått livet ødelagt. Det mest dramatiske er naturligvis at mediene selv etter to år ikke oppdager alle skadene og de tragediene som følger med vaksineringen. Det er som de alle er styrt av en usynlig hånd. Og det er de naturligvis.
For de som vil se intervjuet, trykk på uthevet rød skrift over. Det er tekstet på dansk.

Knut Lindtner
Redaktør

Hvor mange skadede/døde er der? Hvor er politikerne og de andre medier? Hvorfor skulle dette tage to år?

En novemberdag i 2021 skulle vise sig at blive starten på et helvede. Efter tredje boosterstik med Pfizer/BioNTech konstaterede lægerne, at Anette Friedrichsen havde fået en vaccineskade. Siden har hun igen og igen skullet en tur på hospitalet – altid med samme resultat: Hjemsendelse med medicin til at dulme smerterne.Et år efter coronavaccinen kan tidligere eliteroer knap gå en tur. Lægerne ved ikke, hvad de skal gøre.

Man hører, at Anette Friedrichsen udelukkende bebrejder lægerne, at de ikke kan helbrede hende. Det er et bagvendt ræsonnement. Lægerne aner ikke engang, hvad der er i “vaccinerne.”

Hvorfor ikke rette anklagerne mod dem, der er skyld i, at hun har indtaget et præparat, der har gjort hende syg, nemlig politikere, Sundhedsstyrelse, Pfizer og de medier, der konsekvent har tiet om vaccinens farlighed? Hun bør henvende sig til Mette Frederiksen, Magnus Heunicke og Søren Brostrøm, samt til alle de ‘eksperter,’ der i TV har talt sprøjterne ind i armene på folk.

Hun taler som om, at alle sygdomme kan og bør kunne helbredes. Hvem siger det? Der er end ikke en læge i verden, der kan love hende, at hun overlever.

Berlingskes faktaboks skriver, at perikarditis er en sjælden bivirkning. Det er ikke sandt.

‘Anecdotals’ Documentary. A glimpse into the lives of people who have suffered significant adverse reactions.

Forsidebilde er skjemdump fra videointervju av en vaksinskadd dansk roer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

15 kommentarer. Leave new

 • Hvordan trodde de ansvarlige for dette svineriet at dette egentlig ville ende ?
  Man må gjerne omdefinere biologiske sannheter, men de vil fortsatt være gjeldende og fortsette å eksistere uansett tro og meninger !

  Svar
 • Det å forstå den «enkleste» Biologi er faktisk det mest vesentlige i dette vaksine dilemmaet !
  Kroppen vår utfører ca. 70 000 DNA reparasjoner om dagen. – Dette for å avverge mutative prosesser, inkludert effekter av giftstoffer, patogener, stråling osv.

  Vi kommer ikke unna det faktum at menneskeskapte genetiske endringer, – i dette tilfellet kunstig mRNA (fordi det er det dette egentlig er – Kunstig) er laget utenfor sikkerhetsnettet til alle holistiske lover. Derfor vil denne vaksinen på alle måter være livsfarlig! – Så enkelt er det faktisk ! – Dette er og forblir ingen vaksine med mindre man faktisk vil bryte med alt av kjent biologi og vitenskap!

  Hva som har fått både FHI og øvrige helseautoriteter til å fornekte disse sannhetene er det store spørsmålet, men det må få følger – for dette visste DE !

  Synn

  Svar
  • Ja , det er nok legestanden som må stå til ansvar for det som er gjort. De har med all tydelighet forgrepet seg mot et helt folk. De som fagpersoner burde visst.

   Man kan alltids skylde på en politiker, og de bærer selvsagt også et ansvar , men de er ikke fagpersoner, og har ingen forutsetninger for å vite nok til å stanse et slikt vaksinsprogram. Innledningsvis i pandemien var det selvsagt vanskelig for en lege å vite noe særlig. Men nå er tallenes tale klar, og alle leger med respekt for folks liv og helse, burde stå frem. Alt annet er et overgrep.

   Svar
 • Glemte ! – Godt Nytt år til dere Alle ! :) – (Hektisk på nyåret)

  Svar
  • Wasan Totland
   19 januar 2023 16:10

   Godt nyttår. Slutter å se på sjakk på tv. Jeg ble i likhet med andre kvalm av dem.

   Svar
 • «Lægene aner ikke engang, hvad der er i medisinene», sier de, hva slags unnskyldning er det, helt ugyldig.
  Når man selger og/eller promoterer et produkt og det ikke holder det det lovet, og verre, det gjør mye skade og ingen gagn. Skal «lægerne» få slippe unna så billig?
  Til og med bruktbilselgere, kanskje et vel så troverdig yrke, de har vel også et visst ansvar for hva de selger, men ikke legene?

  Svar
  • «…de har vel også et visst ansvar for hva de selger, men ikke legene?»

   Ja, e, hvor er forbrukerombudet?
   Og hva hadde skjedd om et ‘heleskostprodukt’ hadde blitt spredet og markedsført på samme ville måte, og forårsaket en brøkdel av disse ‘bivirkene’ ?

   Svar
   • Vi vet nok alle hva som ville ha skjedd ;)

   • Nordmenn blir indignerte over relativt harmløs hokus-pokus fra Sjaman Durek som man lett kan ignorere, mens helsemyndighetene deltar aktivt i folkemordet, og støttes av den høyst medskyldige statsformidleren av nyheter, nrk, som vi ikke engang kan si opp abonnementet på, slik at vi tvinges til å betale for å pumpes full av løgnaktig og livstruende propaganda.

   • Jeg hørte på noen av de «kloke hodene» i WEF som har et sterkt behov av å sortere informasjon. Definere hate speech/hatefull tale. Forby dette. Hvordan de definerer hatefull tale etc. blir interessant!? Det kan i værste fall bety at alt som strider mot deres oppfatning blir forbudt.! Så med deres lov i hånd ryker vi alle inn i spjeldet?! Vær beredt dere sannhetssøkende menneskebarn(en gammel mann snakker :) )
    Protester / snakke ut om / Uenig med Covid-19 Sars-Cov-2 er ikke terrorisme

    Retten til å protestere er en grunnleggende del av demokratiet og er beskyttet av den første endringen av USAs grunnlov. Denne retten lar innbyggerne uttrykke sine meninger og klager på en fredelig måte. Det er viktig å merke seg at protest ikke er lik terrorisme, og det er viktig å forstå forskjellen mellom de to.

    Terrorisme er definert som «bruk av vold og trusler i jakten på politiske mål» (Oxford Languages). Denne definisjonen innebærer at terrorisme er en voldshandling eller trussel som har til hensikt å oppnå et politisk mål. Å protestere er derimot en fredelig meningsytring og innebærer ingen form for vold eller trusler.

    Begrepet «konspirasjonsteori» har blitt brukt for å diskreditere de som stiller spørsmål ved den offisielle fortellingen rundt Covid-19 Sars-Cov-2. Det er imidlertid viktig å huske at vitenskapen aldri konkluderes og alltid er åpen for debatt. Sensur av avvikende meninger lar bare én side av debatten bli hørt, og dette kan føre til en falsk trygghet.

    Det er viktig å erkjenne at det er et målrettet angrep på ytringsfriheten og en samlet innsats for å kontrollere fortellingen og tie de som truer den. Dette gjelder spesielt i tilfellet med Covid-19 Sars-Cov-2, der de som stiller spørsmål ved den offisielle fortellingen blir stemplet som «konspirasjonsteoretikere» og deres meninger avvises. Det er viktig å være klar over hva som skjer før det er for sent.

    Avslutningsvis er det ikke terrorisme å protestere mot Covid-19 Sars-Cov-2. Det er en fredelig meningsytring som er beskyttet av den første endringen av USAs grunnlov. Det er viktig å huske at vitenskapen aldri konkluderes og alltid er åpen for debatt, og sensur av avvikende meninger lar bare én side av debatten bli hørt. Det er et målrettet angrep på ytringsfriheten og en samlet innsats for å kontrollere fortellingen og tie de som truer den.

   • Wasan Totland
    19 januar 2023 16:21

    Den korrupte Legeforeningen presser legene. I en annen sak om aldersbestemmelse av asylsøkere krever den samme foreningen at man ikke skal røntge?
    «Det er altså ikke undersøkelsesmetodene i seg selv, men bekymring for asylsøkernes evne til å gi såkalt «informert samtykke» som er hemskoen for Legeforeningen, ja, og en ganske stor dose politikk,»
    «Informert samtykke» var da ikke et tema da C-19 «vaksinen» skulle lures og presses på en skremt befolkning?

 • Cov. Vaksinene ser ut til å gi disse virusene egenskaper de tidligere ikke hadde (Det har «vi» visst hele tiden – De dør nemllig ikke !). Bevisene er nå også klare og utvetydige på at desto flere skudd (boostere) man får, – desto oftere & lettere blir man re-infisert, – innlagt på sykehus med økende risiko for død !.

  Videre:
  Dr. Richard Ennos, – en pensjonert professor i evolusjonsbiologi ved Edinburgh University, har foretatt en grundig analyse av U.K.s covid-19 ‘Yellow Card’ vaksinebivirkningsdata og funnet ut at de indikerer «utvetydige sikkerhetssignaler» for bivirkninger forårsaket av Pfizer- og Moderna-vaksinene !
  Disse påvirker blodet, hjertet og kvinnelig reproduksjon !
  Han konkluderer med at: «Det kan ikke være tvil om at mRNA-vaksinene bør trekkes tilbake med umiddelbar virkning.»

  Egentlig ikke noe nytt, men det er alltid godt å få dette bekreftet flere ganger !

  Svar
 • Steve Kirsch gir det siste beviset på den ekstraordinære faren ved Covid Vaksinen.

  FAA har veldig stille innrømmet at EKG-ene til piloter ikke lenger er normale. Vi burde være bekymret. Veldig bekymret

  Etter at vaksinen ble rullet ut, utvidet FAA i hemmelighet EKG-parameterområdet for piloter, slik at pilotene ikke ble satt på bakken. Det ser ut som vaksinen ga minst 50 millioner amerikanere hjerteskade.

  https://stevekirsch.substack.com/p/the-faa-has-very-quietly-tacitly?utm_source=post-email-title&publication_id=548354&post_id=97001835&isFreemail=true&utm_medium=email

  Interessant er det jo at deltagerne på WEF, som ankommer i privatfly, krever uvaksinerte piloter på flyene.

  Svar
 • Svar
 • Blødning. Og så kreft. Hva er koblingen? Vaksinen?
  Ikke i denne fortellingen. (!)

  ‘Trodde blødningene skyldtes vaksinen – viste seg å være kreft
  Nå oppfordrer Maren Walvik Johnsen (27) jenter som opplever blødningsforstyrrelser til å sjekke seg.’
  nrk.no/osloogviken/trodde-blodningene-skyldtes-vaksinen-_-viste-seg-a-vaere-kreft-1.15798669

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Med navnet «Verden» i tittelen lurer de deg til å tro de er til for å hjelpe oss.

Hvem? Verdens Økonomiske Forum og Verdens helseorganisasjon.

Forrige innlegg

Fryktelige tap for Ukraina i Donbas.

Utstyret fra vest forsvinner underveis.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.