POSTED IN Israel, Palestina

Når vi snakker om deportasjoner:

Jødene ble foreslått deportert til Madagaskar i sin tid.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Professoral humor

Jan Hårstad

At det kommer folk fra det feiteste akademiske etablissementet og bekymrer seg for den israelske politikken, kan vi bare ønske velkommen. Men Bernt Hagtvet ville vel ikke vært Norges snurrigste professor om han ikke la inn noen snurrigheter som er ubegripelige og tvetydige.

I sin artikkel i Aftenposten i dag 16 januar 24 forferdes han over den «blinde fanatismen» som preger Netanyahu-regjeringen og tar seg en liten tur til slutten av 1930-tallet hvor de europeiske fascistene diskuterte om hvorvidt de skulle løse jødespørsmålet med å deportere jødene til Madagaskar.

Etter dette historiske skisset skriver han: «Jeg har et forslag til den nåværende israelske regjeringen: Innkall til en konferanse og blås liv i Madagaskar-planen. Nå er havene åpne igjen. Her er et mønster Benjamin Netanyahus kan lære av. Her kan den endelige løsningen på Palestina problemet melde seg. Hans regjering er alt i gang med deporteringsplanene.»

Hvis vi forstå Hagtvet i aller beste mening så er vel denne konferansen om Madagaskar sannsynligvis  et forsøk på ironi, på sarkasme.

Men er det morsomt? Han skjønner jo selv at tunge krefter i Israel mener ramme alvor med å deportere palestinerne til Kongo, Rwanda og Canada. 

Ved Irans militære inngrep i Midtøstenkrigen mandag 8 januar kan den jo eksplodere i en gigant krig som endevender det nåværende bildet og styrkeforholdet i krigen.

Den tyske fregatten Hessen. Hva har den egentlig å gjøre i Rødehavet?

Nato-statene i Europa melder seg på og tyske fregatt Hessen gjøres istand til Røde Havet. Det er bare et tidsspørsmål før Forsvarets Forum vil melde at Norway sender fregatter også.

Prominente israelske strateger har lenge meldt at løsningen for Israel er å få istand en storkrig rettet mot Iran og den tenker de seg iscenesatt av USA og Nato. Under slike kaotiske og barbariske tilstander kan det godt komme opp løsningen om å sende palestinerne til Madagaskar som Hagtvet ironiserer over. Det kan gå troll i ord.

Irgun var en sionistisk paramilitær organisasjon som var aktiv i Palestina fra 1931 til 1948. De angrep britiske og arabiske mål, og britene så på dem som terrorister. Wikipedia

Ellers er det å bemerke at bloggen Document jobber med å bli bastionen for norsk kristen- zionisme ledet av en mer spinngal Hans Rustad. Der er det knapt noen som er interessert i annet enn de offisielle mytene om  Israel som historikeren Benny Morris skrev mange bøker om å knuse. Faktisk er det knapt noen person på Document som har noen autentisk kunnskap om israelsk historie. Vladimir Jabotinsky, Beitar, Irgun og Haganah er det knapt noen som har hørt om i det hele tatt.

Alle anført av Rustad skriver at Norge, Sverige og Danmark har finansiert Hamas. Til dette har jeg flere ganger skrevet: kan dere være så snille å dokumentere dette for det er ingen i Israel som hevder det. Ikke et kløyva ord.

En er ikke interessert i det faktiske Israel, men om mytenes Israel med direkte religiøs kontakt med Torahen.

Så Document jobber med å forvandle seg til en fullstendig irrelevant kristen-zionistisk sekt som står på samme linje som de jødiske fundamentalistene Smotrich og Ben-Gvir.

Full fart framover med jødisk Jihad over hele Midtøsten. 

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Ikke bare Document. Bloggen Rights.no er også en ekstremt kristensionistisk blogg. De har hele tiden kolportert de israelske historiene om palestinske grusomheter, f eks historien om de førti halshogde israelske babyene, som er tilbakevist for lenge siden. Jeg ble litt overrasket over dette, for jeg synes ellers at de skriver mye fornuftig.

  Svar
  • Også Erik Selle, lederen for Konservativt, er helfrelst på israelsk propaganda. I en artikkel på Resett gjengir han alle de tilbakeviste historiene om palestinske grusomheter. Jeg ble litt overrasket over dette, for jeg synes at i mange andre henseende er Erik Selle en fornuftig mann.

   Svar
  • Dere må også ta med MIFF. Dei er israelsk propaganda .Dei hadde en artikkel om Gaza hadde nok mat ,Så viste dei en kasse med appelsiner og epler i noen kasser og det var vist nok for dei i Gaza .Mens UN ,Hjelpeorganisasjonene so definer seg der nede.
   O nå Israel seier at alt starta 07.10.2023 så følger dei mest med på det.Som gammel FN soldat fra Libanon.i 1981 grensa mellom Libanon -Israel. og opplevde en dell ting og i dei tidene så var Israel ganske aktive i 1981 med droner fly har masse bilder som eg har laga på ei nettside .Har fullt konflikten Israel Palestina i en årrekke .

   Mvh Tom Rosland

   Svar
 • Israel har allerede utvist israelske statsborgere til Afrka, for noen få år siden. Det dreier seg om øst-afrikanske jøder fra Etiopia, Eritrea, Egypt og øvrige øst-afrikanske naboland. De ble berget med flyhenting for ca 30 år siden, de fleste før årtusenskiftet, for å redde deres liv, og for å samle alle jøder i Israel.
  De øst-afrikanske jødene skiller seg utseendemessig ut, med mørkere hud og sort krøllete og til dels krusete hår.
  Men så fant Israels regjering ut at disse ikke var videre tilpassningsdyktig (etter Israels elites smak), og man måtte kvitte seg med de. Nå skal de kvitte seg med de gjenlevende og deres barn, og flere er allerede deportert. Til ukjente kulturer med fremmede språk. Hvor de har meget begrensede muligheter til å greie seg. Verst blir det for de som er født og oppvokst i Israel.

  Svar
  • Northern Light.
   18 januar 2024 15:43

   Israel fant altså ut at de fleste av øst-afrikanerne ikke lot seg integrere, også den første generasjonen født i Israel, og utviste dem resolutt. Igjen ser vi at Israel har et fripass fra kritikk også for dette fra vestlig hovedstrømpresse og media, for Israel har ikke blitt fordømt som rasistisk for dette. Det er ikke en sak i nyhetsbildet i Europa, det forties. For MSM er en samkjørt propagandamaskin, eiet og kontrollert av den globale storkapitalen.

   Når en undersøker hvem som står bak masseinnvandringen til Europa fra nord-Afrika, som Soros og hans GMO-organisasjoner han finansierer og som organiserer innvandringen fra Afrika, Barbara Lerner Spectre, interesseorganisasjonene i europesiske land for innvandrere fra Afrika og midt-Østen, gratis advokathjelp for innvandrere etc, så er jøder i flertall som grunnleggere, finansiering, ledere av organisasjonene, og den samkjørte skjønnmalingen av innvandringen i hovedtrømpresse og media. Det er et globalistisk prosjekt av den globale storkapitalen.

   Israel vil altså ikke ha innvandring fra Afrika fordi de fleste ikke integreres, men står bak det meste av masseinnvandringen fra MENA-land til Europa. Og jøder i Europa kaller de som kritiserer den for det meste ikke-integrerbare massinnvandringen til Europa fra MENA-land for rasister og fremmedkulturfiendtlige, enda det er åpenbart at de fleste går inn i parallellsamfunn og den passive økonomien, det har vi sett gjennom flere tiår.

   Da er det grunnlag for å hevde at det er en agenda og strategi bak masseinnvandringen fra MENA-land til Europa, det er et av flere løp av storkapitalen som skal utmatte økonomiene, så landenes statsgjeld blir ubetalbar og finansfolket kan ta over statene og landressursene, som er målet. Masseinnvandringen er en globalistisk strategi av det selvutvalgte folket. De vil bryte ned vestlige land, så de kan bygge «orden fra kaos» som de vil, for deres nye verdensordning.

   Svar
 • Hans Rustad har rotet Document inn i uløselige problemer og troverdighetskrise med Israel-romantiseringen sin. Jeg vil tro, eller iallefall håpe, at de fleste som leser Document er istand til å forstå at også palestinere er våre medmennesker.
  Jeg tror også, håper iallefall, at de fleste er istand til å skjelne mellom de palestinske folket og Hamas. På samme måte som vi kan skjelne mellom uredelige styresmakter i andre land og folket som er underlagt regimet.

  Palestinerne tok vel imot immigrantene som var jøder før katastrofen, nakba, i 1948. De fikk palestinsk pass og ble inkludert. Den nåværende befolkningen i Gaza består også av jøder og kristne, i tllegg til den muslimske majoriteten. I tillegg til mange ateister, som ikke vil tilhøre noen religiøs undergruppe.

  Hvis vi godtar Hans Rustads ressonnement, så må også vi nordmenn akseptere at det muslimske innvandrersegmentet overtar Norge, og etterhvert henviser oss etniske nordmenn til klart definerte soner. Og en dag vil kvitte seg med oss etniske nordmenn…! Kanskje på den same måte som Israel nå kvitter seg med det stjålne landets egne innbyggere.

  Svar
 • Merkelig nok er Kong Edvard 1. av England en positivt omtalt konge selv om Edvard 1. erklærte at jødene var en trussel mot riket og nektet dem å bevege seg fritt. De ble tvunget til å bære et gult merke på ytterklærne i form av en stjerne, så de kunne gjenkjennes i offentligheten. Alle jødene som ikke rømte landet ble drept. Jødene ble også utvist fra Egypt, Spania men i Tyskland straffes en nå med opptil 9 års fengsel for antisemittiske uttalelser.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Video:

Dansk-iransk satiriker på WEF-møtet: «Dra til helvete WEF!»

Forrige innlegg

Klimatroen er feil.

Derfor eksisterer ikke drivhuseffekten!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.