POSTED IN Globalisering

Honnørord uten betydning

Når «Verdens» er i navnet er det ikke for verdens befolkning – Det er for storkapitalen

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

At WEF og FN inngikk partnerskap for noen år tilbake, er noe av det største kuppet som den globale storkapitalen har gjort, med dette har de fått tilgang til FN’s styringsverktøy for 194 land. Noe som hovedstrømspressen unnlot å informere om. Så er da også de finansielle eierne av vestlig presse og media, de enormt mektige kapital-forvaltningsselskapene BlackRock og Vanguard med flere, som også beleilig nok er partnere med WEF.

Det er også de fleste store selskapene i den farmasøytiske industrien, blant andre selskapene som fremstiller covid-«vaksinene», som Bill Gates har store eierinteresser i, og Gates Foundation står for nesten halvparten av den private finansieringen av WHO, som er 80 prosent privatfinansiert. Og Bill Gates vil at hele verdens befolkning – og nå også bufe og fjørfe, skal vaksineres med hans vaksiner, for virus med overlevelses-prosent nær hundre prosent. Og han får propagandere for dette på førstesiden i vestlig presse og media så mye han vil. Det skulle vært en skandale, men når presse og media eies av den samme storkapitalen som eier den farmasøytiske industrien, så blir det ingen skandale.

Det kan også nevnes at FN har en annen organisasjon med «verden» i navnet; Verdens Matvareprogram (World Food Programme), som er «en FN-organisasjon som arbeider for å bekjempe sult og for å bedre matvaresikkerheten i utsatte land». Da er det også svært beleilig for de store agrobusiness-selskapene, som kontrollerer nesten åtti prosent av verdens kornhandel, at de er partnere med WEF, og at de er finansielt eiet av kapitalforvaltningsselskapene, som også som nevnt er partner med WEF.

Deres ambisjon er å få full kontroll og monopol på verdens matforsyning, ikke for «matsikkerhet og klima» som er påskuddene, men for kontroll over en av de to eksistensielle ting for mennesket; mat og drikkevann. Drikkevannet er snart privatisert over det meste av verden, så de har snart hundre prosent eierskap og kontroll på det også.

Med WEF i FN’s styre, og styrings-strukturen for de 194 medlemslandene, vil de pålegge små matprodusenter som småbønder og middelstore bønder så mye krav, som krav til utslipp av CO2 og nitrogen og krav om merking og opprinnelse ned til en QR-kode for hvor potet, til det blir umulig for småbrukere å drive, og som utgjør de fleste av verdens 570 millioner bønder.

Storkapitalen eier også olje og energisektoren, og vil sette prisen så høyt for viktige innsatsfaktorer i matproduksjonen som diesel og strøm, og gjøre driften for dyrt småbøndene. Dermed er veien åpen for agrobusiness-selskapenes og Bill Gates enorme industribruk for GMO-mat og fabrikker for kunstig kjøtt, og storkapitalens monopol på verdens matforsyning.

Storkapitalen vil også overta havbruket, deres folk i fiskeridirektoratene utformer sertifiseringer for kystfiskernes sjarker, som er så dyre at mange ikke får marginer nok til å drive, og må gi opp, og fiskekvoten går til storkapitalens fabrikktrålere.

Finansfolket har snart full kontroll og eierskap over det eksistensielle for mennesket og et vestlig liv, mat, drikkevann, energi, bolig, pengesystemet og infrastruktur, og kan snart styre og kontrollere mennesket på individnivå døgnet rundt. Med hjelp av deres egne politikere, og korrupte andre politikere, deres presse og media og overnasjonale organer som de selv har grunnlagt. Det er bare en vestlig befolkning bevisst på dette som kan stoppe globalismen som leder til herskerklassens nye verdensordning.


Bildet øverst i kronikken viser Davos – overhodet ikke relevant…. ?
Hentet fra WEF sin twitter-konto.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Skremmende riktig Northern Light! Etter krigen begynte denne utviklingen. Da jeg var på fiske i 76 fikk vi 10kr pr.kilo torsk. Den prisen holdt seg til for ca seks år siden. Da fikk fiskeren 20. Konsekvensen ble jo at for å fø familien måtte man opp i volum. Sjarken som fint kunne brødfø familien ble for liten. Mannen tok jobb på en større tråler. Etter å ha fisket og skupet opp tonnevis av makrell, ringte skipperen til land for å spørre om prisen? Resultatet ble: « gutter det lønner seg ikke å gå til land og levere – vi dumper makrellen og fisker på en ny sort!» Ved prispolitikk har de frarøvet småbønder/fiskere levebrødet. Og grabbet til seg kvotene. Fraflytting fra landsbygden inn i smart city er målet. Kontroll over alle vitale resurser. Tidl.fru Stordalens EAT føyer seg inn i bildet. Da jeg var gutt trengte du ikke tillatelse fra «myndigheter» for: å fiske, eie et hus, starte en virksomhet, bygge hus, jakte, eie et våpen, klippe hår, kjøpe og selge et produkt, selge mat, protestere. En bekjent av meg som er «tusenkunstner» og kan «alt» bl.annet reparert og solgt gressklippere. Han ble spurt om å klippe gresset for en båtforening. Noe han påtok seg. Men etter første klipping kom forkvinnen i foreningen og spurte om han hadde gressklipperbevis!? Han trodde hun spøkte. Det gjorde hun ikke! Skulle han klippe og motta lønn måtte han ha kurs i gressklipping og gyldig bevis. Det betød kurs, han måtte betale kursavgift, osv
  Som gammel handyman tror man dette er fullstendig sprøyt. Men sett utifra det perspektiv at ungdom i dag aldri har omgåttes voksenpersoner som kan praktiske ting kan et kurs være betimelig. De hjelper bestefar med computeren. :) Jeg erkjenner at jeg dessverre har malt meg inn i et hjørne. Jeg vokste opp med politikk og fant det høyst uappetitlig. Jeg dro ut i verden som 15 åring/sjømann og så meg ikke tilbake. Det var kanskje dumt at jeg ikke ble politiker, når jeg nå skrekkslagen ser at jeg blir «styrt» av imbesiller. Takk for opplysende artikkel.

  Svar
  • «fikk vi 10kr pr.kilo torsk. Den prisen holdt seg til for ca seks år siden. Da fikk fiskeren 20. Konsekvensen ble jo at for å fø familien måtte man opp i volum.»

   «….Skulle han klippe og motta lønn måtte han ha kurs i gressklipping og gyldig bevis. Det betød kurs, han måtte betale kursavgift, osv»

   Trolling?

   Svar
   • Takk Frikar-der lærte jeg følgende nytt! Jeg er fersk mht til å være på kommentarfelt og skrive det jeg har på hjertet. Men dette gav meg en mulighet til refleksjon på hvordan det jeg skriver muligens oppfattes. Dette fant jeg: visste ikke før nå at dette var et internettfenomen. Takk
    Trolling
    Trolling – (verb), når det gjelder internett, er den bevisste handlingen (av et troll – substantiv eller adjektiv), å komme med tilfeldige uønskede og/eller kontroversielle kommentarer på ulike internettfora med den hensikt å provosere frem en emosjonell knestøt. fra intetanende lesere til å engasjere seg i en slåsskamp eller krangel
    Trolling på nettfora som beskrevet ovenfor er faktisk analogt med fisketeknikken «trolling», der fargerike agn og sluk trekkes bak en saktegående båt, ofte med flere fiskeliner, som dekker store vannmasser, for eksempel en stor innsjøen eller havet. Trollingslukene tiltrekker seg intetanende fisk, og fascinerer dem med måten de beveger seg gjennom vannet på, og lokker dermed disse tåpelige fiskene til å «ta agnet». Ikke ulikt intetanende internettofre, når fisken først er hektet, rulles den inn for fangst før de innser at de er blitt lurt av trollet/fiskeren
    Denne fyren kom med en veldig frekk kommentar om You Tube-videoen min, jeg tror han bare trollet etter et svar, men jeg ignorerte ham

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ønsker vi dette?

Åpen konflikt mellom Nato og Russland.

Forrige innlegg

Vi skal «vaksineres» okke som:

Den amerikanske kjøttforsyningen kan snart være infisert med mRNA-proteiner fra «vaksiner»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.