POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Når sannheten om vaksineringen går opp for folk.

Folkehelsesjefen i Florida: Pfizer vil falle.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Folkehelsesjefen i Florida: Pfizer kjem til å GÅ UNDER når den fulle sanninga om covid-19-«vaksinane» kjem ut

Innlegget er hentet fra Saksyndig

Brotsverka mot menneskeheita som farmasigiganten Pfizer har utført gjennom «pandemien» kan ende opp med å forårsake kollapsen av det korrupte konsernet, meiner folkehelsesjefen i Florida (engelsk Surgeon General), dr. Joseph Lapado. Dette melder Ethan Huff i Natural News. Når den fulle sanninga kjem ut om kva Pfizer har gjort, vil det innebere katastrofe for selskapet.

Huff skriv (mi omsetjing):

«‘Eg trur at når den reelle skaden har blitt fullstendig teke med i reknestykket, trur eg ærleg tala ikkje at vi kjem til å ha eit Pfizer meir,’ fastslo Lapado. ‘Eg trur faktisk ikkje det kjem til å sjå ut som det gjorde før. Skaden som har blitt gjort av desse vaksinane… Dette kjem diverre til å gå inn i historia som eit særs trist punkt.’

Pfizer sitt offentlege bilete har blitt dramatisk forringa sidan byrjinga på 2020, då særs få amerikanarar i det heile visste om Pfizer som noko anna enn berre nok ei eike i Big Pharma-hjulet. No er amerikanarar rasande fordi venner og familiemedlemmer lid, og i somme tilfelle døyr, på grunn av selskapet sin mRNA (modRNA) ‘vaksine’-serie. […]

Orsakinga hovudstraumsmedia har for kvifor stadig fleire amerikanarar avviser fleire Pfizer-‘booster’-sprøyter mot covid, er at folk lid av ‘vaksine- og pandemitrøyttleik’. Sanninga er at folk er møkka leie av å bli logne til av farmasi- og vaksineindustrien.

‘Hovudstraumsmedia kallar dette ‘vaksine- og pandemitrøyttleik’, men det handlar truleg meir om at folk anar ugler i mosen,’ rapporterte Revolver om problemet.

‘Med alle desse rapportane om plutselege dødsfall blant friske, sannsynlegvis vaksinerte menneske over heile verda, kven kan klandre dei? Ikkje overraskande har talet amerikanarar som stiller seg i kø for vaksinar og boosterar falle i golvet.’

Problemet eskalerer då det amerikanske Centers for Disease Control and Prevention (CDC) driv og pushar nok ein ny Pfizer covid-19-‘booster’-dose. 12.september oppmoda CDC alle i USA som er seks månader og eldre til å ta sprøyta, sjølv om særs få har teke den sidan.

Det kan verke som om det amerikanske folket ikkje lenger er interessert i noko relatert til covid, inkludert mange som i byrjinga fall for løgna, men som sidan har vakna opp til det faktum at den sokalla ‘pandemien’ var ein global folkemord-operasjon i særs tynn forkledning.

For å vende tilbake til topp-legen i Florida, trur Lapado at Pfizer no faktisk kan vere i ei form for ‘konsern-avsluttande’ problem på grunn av alle dei verserande påstandane om DNA-kontaminasjon i selskapet sine mRNA-sprøyteglas. Ei anna stadig aukande bekymring er det veksande talet av ‘turbokreft’-tilfelle som dukkar opp blant dei ‘fullvaksinerte’.

Her uttaler Floridas helsesjef seg.

Onkolog [kreftlege] og kreftforskar dr. William Makis er blant det veksande talet legar som seier han personleg er vitne til ein auke i turbokreft-former blant sine pasientar.

‘Same korleis du ser på det, blir det stadig meir openbert at det amerikanske folket, saman med resten av verda, vart villeia når det gjeld denne ‘pandemien’ og vaksinen,’ rapporterte Revolver vidare om temaet.

‘Der ser ut til å vere ei veksande kjensle av at folk som [Tony] Fauci og andre burde bli stilt til ansvar for det som mange ser på som ein latterleg openberr svindel og eit grovt maktmisbruk. Det burde ikkje kome som ei overrasking å sjå nokre pampar i Pfizer bli stilt til veggs. Medan moderne medisin har vore eit mirakel på so mange måtar, er det òg openbert at somme primus motorar på Big Pharma-scena har tapt sitt moralske kompass til grådigheit.’»

Forsidebilde: Jason Blackeye

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Det smarte med en turbokapitalistisk verden er at dersom et firma går dårlig, så bare nedlegger man det og aksjonærene investerer i noe helt nytt. Det er dette den daglige toppledelsen får megagodt betalt for. De tar bare med seg sin lottogevinst og melder flytting til Sveits eller Cayman Island.

  Svar
 • Jeg håper dr. Makis og dr. Lapado ikke rammes av plutselig sykdom og død eller hives i fengsel, som Fuellmich.
  Jeg vet dr. Makis trues ofte. Noen som ham og dr. Campbell er modige. Verdige unntak blant feige kryp.
  Ikke bare har Big Pharma verdensbefolkningens liv på samvittigheten (noe de ikke eier),
  men en death count som the Clintons.
  Pfizer, Moderna, J&J, CDC, FHI og EMA fortjener en skjebne jeg ikke vil beskrive.
  Det blir for sterke scener for de fleste, ikke egnet for barn eller barnaktige.
  «Våre folkevalgte», de nyttige idiotene i regjering og storting, frykter de ikke for sine liv?
  Virker ikke sånn. Det er de vel for sjølgode og middelmådige til å være.
  SE «våre» såkalte helseministre; skarpeste knivene i skuffen?

  Svar
 • Northern Light.
  2 januar 2024 13:26

  Kissinger og Gates hemmelige agenda med å redusere verdens befolkning med covid-»vaksinen».

  Av Dr. Rudolf Hänsel.
  Viktig og betimelig artikkel, først publisert 10 april 2020. Avdøde Henry Kissinger har spilt en nøkkelrolle i utformingen av en agenda for avfolkning.

  Det er imidlertid nettopp denne såkalte eliten som ser ut til å ville redusere befolkningen med en obligatorisk «beskyttende massevaksinering». Den dødelige sammensetningen av denne vaksinen, som også inneholder nano-chips for å kontrollere menneskeheten, har blitt utviklet i verdens hemmelige laboratorier. Også aktiv dødshjelp av eldre og syke medborgere ved hjelp av sterke sovemedisiner og opiater, har allerede vist vei for disse svarte sjelene.

  Likeledes en verdensomspennende omfordeling av generell rikdom fra bunnen til toppen, fra de fattige til de superrike. To av disse «verdensborgerne» som er involvert i slike planer, er den tidligere amerikanske utenriksministeren og Nobels fredsprisvinner Henry Kissinger, og den superrike amerikanske entreprenøren Bill Gates.

  For mer enn 50 år siden var Kissinger utenriksminister, leder av USAs nasjonale sikkerhetsråd og forfatter av et viktig amerikansk utenrikspolitisk dokument: «I følge Kissinger-memorandumet bør avfolking være «den høyeste prioritet i amerikansk utenrikspolitikk overfor den tredje verden», fordi «den amerikanske økonomien trenger store og økende mengder råvarer fra utlandet, spesielt fra de mindre utviklede landene» (Eggert, W. (2003).

  I en artikkel for «Wall Street Journal» etterlyste Kissinger:
  «Et første skritt er å utvikle «nye teknikker og teknologier for infeksjons-kontroller og passende vaksiner for store populasjoner». Det andre bør være fokuset på å «hele sårene til den globale økonomien». (sitert i RT Deutsch). Verdens borgere skal derfor – enten de vil eller ikke – vaksineres og i tillegg bør det sjekkes om de har overholdt denne vaksinasjonsplikten.

  I RT (den tyske artikkelen som nettopp er nevnt), blir Nobels fredsprisvinner Kissinger også omtalt som krigsforbryter fordi han, som arkitekten bak USAs aggresjon mot Vietnam og andre hemmelige CIA-operasjoner, er ansvarlig for døden til millioner av mennesker.

  Vaksinasjon.
  Kissinger og The Bill and Melinda Gates Foundation ser ut til å være enige om spørsmålet om «vaksinasjon for å beskytte massene». 31 mars 2020 publiserte «Washington Post» en artikkel av Gates der han beskriver sin visjon om å vaksinere mennesker over hele verden: «For å få slutt på sykdom, trenger vi en trygg og effektiv vaksine. Hvis vi gjør alt riktig, kan vi ha en på mindre enn 18 måneder – omtrent den raskeste en vaksine noen gang har blitt utviklet.

  Men å lage en vaksine er bare halve kampen. For å beskytte amerikanere og mennesker over hele verden, må vi produsere milliarder av doser. Uten en vaksine har utviklingsland enda større risiko enn velstående, fordi det er enda vanskeligere for dem å gjøre fysisk distansering og iverksette nedstengninger.

  Vi kan starte nå med å bygge anleggene der disse vaksinene skal lages. Fordi mange av disse vaksinene er laget med unikt utstyr, må vi bygge fasiliteter for hver av dem, vel vitende om at noen ikke vil bli brukt. Private selskaper kan ikke ta den risikoen, men det kan staten Det er et godt tegn at regjeringen denne uken inngikk avtaler med minst to selskaper for å forberede vaksineproduksjon. Jeg håper flere avtaler vil følge.

  I 2015 oppfordret jeg verdensledere i en TED*-tale til å forberede seg på en pandemi på samme måte som de forbereder seg på krig – ved å kjøre simuleringer for å finne sprekkene i systemet. Som vi har sett i år, har vi en lang vei å gå. Men jeg tror fortsatt at hvis vi tar de riktige avgjørelsene nå, informert av vitenskap, data og erfaring fra medisinsk fagpersonell, kan vi redde liv og få landet til å fungere igjen».

  Har vaksinasjonsprogrammet som mål å redusere verdens befolkning?.

  *TED (engelsk forkortelse for Technology, Entertainment, Design) er en årlig, amerikansk konferanse som opprinnelig begynte i 1984.

  Fra Global Research, publisert 1 januar 2024.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Dr. Hänsel er psykolog og pedagog.
  Orginalartikkel: Henry Kissinger and Bill Gates: The “Secret Agenda” of the So-called Elite and the COVID mRNA Vaccine. “Reducing World Population”?

  Svar
 • Northern Light: «Har vaksinasjonsprogrammet som mål å redusere verdens befolkning?.»

  Ja.

  Noe annet du lurte på?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Forårsaker massakre på sivile.

Ukraina skyter klasebomber inn i storby.

Forrige innlegg

Israel trenger politisk hjelp.

Tidligere statminister Tony Blair skal på banen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.