POSTED IN Endring av politikken, Norsk politikk

Når myndighetene ikke vet, stenger de ned landet.

Da får vi evige nedstengninger

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Trolig, mulig, vet ikke – men kjør på!

24. november 2021 meldte Sør-Afrika om den nye varianten Omikron. Den spredde seg så raskt til hele verden at dette må være et av de raskeste og mest lettbente virusene verden har sett. Allerede 01. desember ble de første tilfellene meldt om i Norge. https://www.klartale.no/norge/2021/12/01/na-er-omikron-funnet-i-norge/.

Allerede dagen etter ble det sannelig iverksett tiltak https://www.klartale.no/norge/2021/12/01/na-er-omikron-funnet-i-norge/.

Og 07. desember ytterligere tiltak https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/nye-nasjonale-smitteverntiltak-for-a-beholde-kontrollen/id2891395/

Heldigvis er vi i Norge velsignet med myndigheter som gjennom snart to år nå har vist at de ikke iverksetter tiltak uten at de er vitenskapelige, medisinskfaglige fundert og uten at virkningen av tiltakene er dokumentert.

Og vi har heller ikke myndigheter som vil finne på å gjenta de samme tiltakene som tidligere ikke har vist seg å virke. I tillegg har vi heller ikke myndigheter som iverksetter tiltak før de er sikre på hva som er omstendighetene og vet at situasjonen er alvorlig:

Th. Olsen.

Forsidebilde: Ben Garratt

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Dr Enders isolasjonsmetode for virus hadde ikke dokumentert kontrolleksperiment.
    Mikrobiologen, og virologen dr. Stephan Lanka med team, startet derfor kontrolleksperiment av isolasjonsmetoden tidligere i år. Eksperimentet ble utført i to faser hvorav fase 1 allerede er publisert i WissenschaftPlus. Fase 2 er ferdig, og forventes publisert om få uker. Kontrolleksperiment i fase 1 viste funn av virus selv med prøve fra frisk organisme !
    I kontrolleksperiment fase 2 tok man ut nukleinsyre fra frisk organisme , multiplisert 12 ganger, og fant 20% av genomet til sars-cov- 2. Amplifikasjon i 30 sykluser gav 100% av genomet .
    https://www.bitchute.com/video/6hiUK1I3xQYz/

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Frivillig, sa de.

Det var også en løgn.

Forrige innlegg

Vi skjønner instinktivt at det er ‘noen’ vi ikke bør snakke for høyt om

HVIS DU VIL VITE HVEM SOM STYRER VERDEN, TA REDE PÅ HVEM DU IKKE TILLATES Å KRITISERE

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.