POSTED IN Israel

Når Israel annonserer et angrep.

Da kommer det ikke.

0
Print Friendly, PDF & Email

Fredagssamtale med Judge og Ray.

Av Larry Johnson

X-CIA-analytiker

Jeg rotet det til i min kommentar i dag. Jeg blandet sammen  bombingen av USAs ambassade i Beirut i 1983 med datoen for bombingen av Marines brakker. Ambassaden ble truffet i april 1983, og Marinens brakker opplevde et helvete i oktober.

Det er ikke så greit å bli gammel. Men jeg fikk iallfall årstallet rett.

For å sitere Joe Biden:» Hvor er iskremen min».

Er den noen oppvakt student som har skrevet en avhandling om effekten av USAs sanksjoner? La meg få vite det i så fall.Jeg diskuterte dette med Judge (Napolitano) da vi snakket om Putins tur til Kim Jong Uns kongerike.

Andrew Peter Napolitano [1] (født 6. juni 1950) er en amerikansk tidligere jurist og spaltist hvis arbeid vises i en rekke publikasjoner, inkludert The Washington Times og Reason. Napolitano fungerte som dommer i New Jersey Høyesterett fra 1987 til 1995.

Se bare hvor lite effektive USAs sanksjoner mot Nord-Korea, Iran, Syria, Cuba og Russland har vært. I teorien er det ment at sanksjonene skal utføre en slags magi når disse landene blir pålagt alvorlige økonomiske kostnader.

Så er det meningen av disse beleirede folkene skal reise seg i sinne og styrte regjeringen sin, regjeringer som da må gi etter for de politiske problemer som oppstår på grunn av ødelagt økonomi. Så er tanken at de skal innføre en politikk som passer USA.

Flott teori. 

Men historien viser at dette er tull. På den Israel/palestinske fronten følger Bibi Nethanyahu og hans regjering Ukrainas eksempel om «motoffensiven» i juni 2023.

Nå ser det ut som om ukrainerne ikke har sjekket markedet. Israelske tjenestemenn, både politiske og militære, snakker åpent om en plan om å invadere det sørlige Libanon i de neste tre ukene.  Dersom de setter i gang en så stor militær operasjon så skal den jo ikke kunngjøres på forhånd.

Jeg gjentar hva jeg skrev i fjor om Ukraina. General Eisenhower brukte ikke månedene før invasjonen i Normandie i 1944 til å snakke med pressen, og fortelle dem hva USA og deres allierte hadde planlagt for å gjøre stillingen til Tyskland til et helvete på fire uker. Herregud.

Litt av et eksempel:

Her kan vi sitere hva den israelske utenriksministeren har skravlet om når det gjelder den kommende offensiven:

«Vi er nå kommet så langt at vi må endre våre regler overfor Hizbollah og Libanon.  I en total krig vil Hizbollah bli ødelagt og Libanon vil bli alvorlig skadet», skrev han

Senere har det israelske militære kommet med en uttalelse fra Ori Gordin, sjef for den nordlige kommandoen, som også inkluderer fronten mot Hizbollah. Han godkjenner planene for å gjennomføre et bakkeangrep på den andre siden av Israels nordlige grense.

«Når vi vurdere situasjonen i nord, godkjenner jeg de offensive planene mot Libanon, Vi har besluttet fortsatt å styrke beredskapen til soldatene ute i felten», heter det.

Raymond McGovern er en amerikansk politisk aktivist og tidligere offiser i Central Intelligence Agency. McGovern var en CIA-analytiker fra 1963 til 1990… (Fra Wikipedia)

Så dere kan jo gjette. Hizbollah har det travelt med å forberede møtet med et israelsk angrep. Det vil være overraskende om ikke Hizbollah har skaffet seg et effektivt luftforsvars-system som kan ødelegge israelske fly.

Jeg tipper at de israelske lederne ikke er religiøse nok, og ikke kjent med Ordspråkene i Bibelens gamle testamente.Stolthet kan føre de katastrofe. Og er man høy på pæra kan det føre til fall. Det er bedre å være ydmyk og ligge lavt. Heller enn å ødelegge det hele med overmot.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Covid 19 var bare en test ifølge Pfizers direktør.

Det kommer en verre pandemi.

Forrige innlegg

Ingen spør:

Hvorfor har USA vært i sammenhengende krig de siste 18 årene?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.