POSTED IN Sensur

Når grepet glipper må nye grep taes:

Nye sensur-tiltak diskuteres i EU.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Det denne meldingen forteller skulle egentlig ikke overraske noen. Hele den virkelighetsbeskrivelsen som EU/USA har forvaltet og podet inn i hodene på befolkningen i den vestlige verden er i ferd med å falle sammen som følge av en rekke begivenheter. Stadig flere forstår at det er noe som ikke helt stemmer. Og for å bremse slike undergravende tanker må grep taes.

Den prosessen som pågår og som ikke formidles vår befolkning, den er så fundamental at det som faktisk skjer (virkeligheten) vil bli oppdaget enten en liker det eller ikke. En kan holde befolkningen i uvitenhet lenge, men ikke når taket faller ned i hodene deres.

I Ukraina vil utfallet av krigen som ble fremprovosert av USA/EU bli svært dramatisk for virkelighetsoppfatningen til mange – egentlig uforståelig tar en i betraktning at de er fylt av vestlige medieeventyr om ukrainsk seier.

Så nå må det gjøres grep for å møte det som skjer slik at det blir oppfattet riktig. Spørsmålet er om det ikke er for seint.

Knut Lindtner
Redaktør

EU vurderer måter å sensurere meninger som støtter Russland.

Fra Voltaire Network

Den Europeiske  Union organiserer nå en konferanse med tittelen : Bakenfor  desinformasjon – EUs svar på trusselen om manipulerende utenlandsk informasjon.

Det viktigste for EU er å finne måter å fjerne ethvert spor av det som kan være russiskvennlige uttalelser innenfor unionen.

EU sensurer allerede i dag Russia Todays TV-kanaler og Sputnik-byrået.  Nå vil de utvide til  alt som kan nå EU-borgere fra slike portaler, enten EU-borgerne er enige eller ikke.

En slik konferanse vil bli ledet av Josep Borrell, representant for Union for Foreign Affairs and Security Policy, assistert av Stefano Sannino, generalsekretær for European External Action Service.

Parlamentsmedlem Raphael Glucksman, formann i European Parliaments Special Committee on Foreign Interference skal tale på konferansen, sammen med representanter fra Swedish Psychological Defence Agency, det britiske utenriksdepartementet, USA utenriksdepartement, og naturligvis NATO.

Stjernen på konferansen vil være Nina Jankowicz (foto over), som har vært kommunikasjonsrådgiver for Volodymyr Zelensky.

Hun var utnevnt  av president Joe Biden til å lede Desinformation Governance Board, en kortlivet sensurstruktur i USA.

Med unntak av mr. Glucksman, er alle seniorer, men ikkevalgte personer til parlamentet.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article218764.html

Forsidebilde: iStock1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 439 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  8 februar 2023 9:07

  Sensur er no blitt det same som ytringsfridom.Eu stengjer ute russiske media frå Vest-Europa for å tryggja ytringsfridomen:

  -Når me gjer det, angrip me ikkje ytringsfridomen, me berre vernar ytringsfridomen.
  («doing that, we are not attacking the freedom of expression, we are just protecting the freedom of expression.»)

  Josep Borrell, 23.1.2023

  Folk må snart innsjå at Ukraina-sirkuset luktar roten fisk. Folk i Afrika har gjennomskoda Borrell for lenge sidan. på kort id har Borrell greidd å fornærma afrikanarar grovt ved to høve. Mali kastar ut franskmenn og vil heller samarbeida med Lavrov og Russland. Me lever i interessante tider.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

USA provoserer!

Er NATOs generalsekretær i Asia for å opprette en asiatisk versjon av NATO?

Previous Post

Militarisering av «den nærmeste øykjeden».

Forbereder Japan seg på en krig med Kina i 2025?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.