POSTED IN Helse, USA

Når folk får nok:

I Pennsylvania kaster de ansiktsmasker og trosser portforbud.

0
Print Friendly, PDF & Email

I USA rammer nedstengningen av landet langt hardere enn f.eks. i Norge. De har ikke det samme sikkerhetsnettet. Mange går på arbeid selv om de er syke. Alternativet er å sulte.

Få slutt på nedstengningen: «Dette er en del av en større agenda». «Jeg tror du er pranoid»

Slik våre medier fremstiller situasjonen i USA får en likevel inntrykk at folk godtar nedstengningen. Men det koker like under overflaten, noe denne artikkelen og dette utdraget av bilder fra demonstrasjonen i Pennsylvania forteller om. Raseriet retter seg naturlig nok mot de nærmeste, dvs. guvernør Wolf.

Sykdommen er mediene! Ulv i fåreklær er en henvisning til guvernør Wolf (ulv).

Men mange har også et mer prinsipielt standpunkt slik det fremgår av noen av plakatene. De forstå at det dreier seg om fundamentale friheter som må gå foran smittevernet til en relativt ufarlig virus-sykdom.

Besteforeldre for gruppe-immunitet.Det blir en del bilder i denne reportasjen, men slett ikke alle en kan finne i artikkelen. Det er tydelig at dette berører mange i USA.

Knut Lindtner

«Kujoner» i Pennsylvania beleirer Capitol: Fotoserie viser protester fra en Anti-Lockdown protestaksjon.

Redaktørens bemerkning: I Pennsylvania har 85 000 helsearbeidere tilknyttet UPMC (University of Pittsbrug Medical Center) erklært at de vil gå tilbake til normalen, og fortsette med vanlige prosedyrer, siden trusselen om denne epidemien var oppblåst, og at den nå er over.

Den demokratiske guvernøren holder likevel fast på en streng unntakstilstand.

«Wolf (guvernøren) er viruset.» «De som vil gi fra seg vesentlige friheter for å få en liten, kortvarig sikkerhet, fortjener hverken frihet eller sikkerhet». (Benjamin Franklin)

Fire kommuner har faktisk trukket tilbake sin lydighet. De sier at hos dem er du fri til å nekte å følge guvernørens ordre dersom du ønsker det.

Dette er åpent opprør og fryktløshet midt i fleisen på en antatt dødelig pest der den «sengevætende» guvernøren har fordømt dem som «kujoner» og som «desertører foran en fiende».

Gi meg farlig frihet, ikke trygt slaveri.

Men for dem er ikke den største fienden et virus som kun sprer seg for å overleve. Guvernøren derimot tråkker med vitende og vilje på deres rettigheter og levebrød for sin egne poltiske beregninger. Om ikke en rask gjenåpning med minimale negative konsekvenser ville vise at unntakstilstanden var unødvendig helt fra begynnelsen.

Det er ikke viruset som dreper oss, det er Wolf (Guvernøren) Gjenreis friheten nå!

Det var disse skammelige «kujonene» som samlet seg – for en stor del uten ansiktsmasker – på fredag foran statens lovforsamling for å forlange en slutt på dette regjeringsinnførte påbudet på grunn av et lite virus.

Gi meg fremtiden min tilbake.

Jeg synes rapporten nedenfor har med gode fotografier som viser en godt hva denne anti-lockdown-demonstrasjonen i USA står for.

Feiging: Guvernør som gjømmer seg mens folket lider.

Innbyggerne i Pennsylvania viste en hel del mot i Harrisburg denne fredagen.

Jeg vil ha den farlige friheten fremfor det trygge tyraniet.

Folk av alle slags typer og aldre kom ut med fantastiske plakater, og lot guvernøren og hans foraktelige helsesekretær få vite at nå har folk fått nok av deres humbug.

Du kan gå tilbake til jobb etter at økonomien er ødelagt.

Mange av plakatene inneholdt detaljert informasjon til dem om hvorfor unntakstilstanden ikke ble støttet av forskerne.

Jeg er ikke noen feiging, jeg er ikke selvisk. Jeg forsøker å overleve.

Å fotgrafere dem var virkelig fornøyeiig – det er bare å gå gjennom bildene og se på noen av plakatene, på lidenskapen, humoren og den fantastiske kreativiteten.

Ha motet til å bli kalt en selvisk feiging: kom i gang med jobben.

Gamle og unge, patrioter og pragmatikere, forretningsdrivende og syklister, arbeidere og pensjonister, veteraner og tenåringer – alle kom de for å si nei til guvernørens unntakstilstand i Pennsylvania.

(Én morsom scene kunne vi observere hos TV-reporterne fra mainstream media , som allerede var 30 feet fra enhver folkemengde, og mer enn 6 feet (2 meter) unna kamera-arbeiderne, De satte på seg ansiktsmasker når kamera rullet).

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Grønn politikk?

Ofte det stikk motsatte.

Forrige innlegg

Faktisk.no:

Vet de ikke hvem som finansierer dem?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.