POSTED IN Israel, USA

Når «De snille» driver folkemord.

Normaliseringen av massemord.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Dr. Paul Craig Roberts.


Antony Blinken, Israels utenriksminister for Amerika, fordømte saken mot Israel som ble anlagt for Den internasjonale domstolen, som «grunnløs» og «gal» av to grunner. For saken kan stoppe det pågående folkemordet på palestinere før det er fullført, og saken gjelder også USA som gjør folkemordet mulig med leveranser av våpen, penger og diplomatisk beskyttelse til Israel.

Det er i alle fall klart for alle at Blinken godkjenner folkemordet. Hva er ellers hensikten med den nådeløse nedslaktingen av sivile? Det er en enorm krigsforbrytelse i full åpenhet. Det viser den vestlige verdens degenerering til ondskap, at det «Kristne og demokratiske» Vesten støtter folkemord. Merk deg at de vestlige regimene ikke hadde noe imot å drepe sine egne borgere ved å nekte dem effektive covid-behandlinger, og injiserte dem med den dødelige såkalte «covid-vaksinen.» Drap har blitt normalisert, og mer myrderier kommer.

Antony Blinken, 2021

For å forstå Blinkens degenerasjon fullt ut, legg merke til at han innrømmet at «det daglige antallet drap på sivile, spesielt barn, er altfor høyt». Med andre ord, det ville være bedre om Israel drepte et lavere antall barn per dag.

Blinken er bekymret for at en dom mot Israel vil være en skamplett på Israels omdømme. Tenk på dette et øyeblikk. Bekymringen er ikke det pågående folkemordet, men den skampletten en dom mot Israel vil bli. Tenk på det et minutt til. Israels omdømme blir altså ikke skadet av et folkemord på sivile som hele verden er vitne til, men Israels rykte vil bli skadet av en domstols avgjørelse om at det vi alle ser, virkelig skjer. Dette viser at sannhet etableres av offisielle fortellinger, ikke av fakta.

Israels svar på anklagen om folkemord av Sør-Afrika, er at det svarte landet er antisemittisk og «samarbeider med en terrorgruppe som krever at staten Israel ødelegges». Det er med andre ord palestinerne som driver folkemord mot Israel.

Det moralsk korrupte Vesten har alltid stått ved Israels side. Se vestlig hovedstrømpresse og medier gjøre palestinerne til folkemordere av Israel.

Fra dr. Paul Craig Roberts blogg, publisert 11 januar 2023.
Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Orginalartikkel: The Normalization of Mass Murder.

Forsidebilde: Wikipedia

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Skal Vesten få tak i et av verdens store, ubenyttede gassfelt i havet rett utenfor Gaza kan de jo ikke ta hensyn til en håndfull arabere i disse energikrisetider. Derfor er de svært glade for at Hamas tok tipset og satte det hele i gang akkurat når alle Israels grenseposter var på ferie. Nå er det bare å lene seg tilbake, se til at Israel har nok våpendeler og overse Irans utvikling av atomvåpen. Mens vi viser frem våre rene hender og lar flyktningene opprette ulovlig teltleir utenfor Stortinget. Vi er jo de gode må vite. Alt går på skinner for gutta boys.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

De aller rikeste får aldri nok.

De har plassert sine politikere i de styrende organene.

Previous Post

Klima

Klimakamp
— bare gjennom diktatur?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.