POSTED IN Rasisme

Når anti-rasisme ender i rasisme:

Halve orkesteret skiftes ut på grunn av hvit hudfarge.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Grøften en faller i som det nå er tilløp til i enkelte land, et at antirasisme omgjøres til rasisme med motsatt fortegn. Dagens innlegg forteller at i britisk orkester ansettes nå folk med utgangspunkt i hudfarge og ikke musikalske ferdigheter.

Generelt kan det ikke være slik at menneskelige virksomheter kan være bestemt og styrt av utførernes hudfarge, men av deres faglige kvalifikasjoner. Å diskriminere på grunn av hudfarge enten en er lys eller mørk i huden er en primitiv form for rasisme hvor en tillegger hudfargen en rekke egenskaper utover det at den beskytter mot solen.

Historien under forteller om en grøft for anti-rasisme som ender opp i rasisme med motsatt fortegn.

Knut Lindtner (redaktør derimot.no)

Oppsagt fordi du er hvit.

Av Paul Craig Roberts.

British Arts Council har vist seg å utføre  nok et «likvidering» av hvite personer. 

Den nye politikken til British Arts Council om «mangfold» har resultert i at i The English Touring Opera har halvparten av musikerne i orkesteret blitt sagt opp fordi de er hvite.

Tenk litt på dette.

Du er en person med et ønske og disiplin om å kunne beherske et musikkinstrument for så å bli medlem av et eksisterende orkester.

English orchestra sacks half its players to become 'more diverse' - Slipped  DiscSlipped Disc | The inside track on classical music and related  cultures, by Norman Lebrecht
fra en forestilling tilEnglish Touring Opera.

Du har gjort det bra og har i lang tid vært medlem av the English Touring Opera. Men plutselig får du, og halve orkesteret, beskjed om at dere ikke betyr noen ting, og dere blir oppsagt fordi dere har feil hudfarge.

Undersøk alle profesjonelle profesjoner, og de vil se at resultatet er det samme.

Så mye for «privilegiet ved å være hvit».

«Økende mangfold» er kun en kode for å sette til side hvite personer, og hindre dem i å få en karriere og et levebrød.

Som jeg pekte på i min bok The New Color (1995) er det blitt etablert et regime der rasekvoter er blitt ulovlig etablert av EEOC (Equal Employment Opportunity Commission, red.)  Hensikten var å reversere diskriminering der krefter i regjeringen blir brukt for å diskriminere hvite personer. 

Hensikten med the Civil Rights Act blir brukt for å undergrave det 14. amendment (lovtillegget) som den er ment å støtte. 

Min bok fikk sinnsyke anmeldelser til og med i liberale medier, men intet ble gjort for å rette opp situasjonen.

Så her sitter vi i dag. Hvite personer i den hvite vestlige verden blir fjernet fra orkestre, reklame, filmer (til og med Snøhvit er nå svart. Det er også James Bond og Jedi-ridderne).

James Bond
James Bond. En britisk agent med aristokratiske og psykopatiske trekk. Hvorfor skulle noen ønske å skifte hudfarge på en slik type?

Presidentkandidater og de som jobber i staten, på universiteter,  i bedrfiftsstyrer, ledere, offiserer i det militære vil oppleve det samme.

Prøv å tenk deg hva dette vil gjøre i dag for hvite slik det tidligere har blitt gjort mot svarte: 

Ansettelser og forfremmelser av hvite med bakgrunn i hudfargen, oppsigelser av svarte for å gi plass for hvite, å legge skylden for alt hvite mislykkes med på de svarte, godkjenning av fordeler for hvite betalt av de svarte, å skape politisk korrekthet der det heter at de hvite alltid har rett og de svarte alltid har feil.

Nå skal det etableres en identitets-politikk der de svarte skal være undertrykkerne, og alle andre skal være ofre.

Hvite amerikanerne blir nå så demonisert at de er i en verre posisjon enn jødene under nazistenes Tyskland, og og ser ut til å komme til å lide samme skjebne.

Situasjonen er verre i De Forente Stater fordi der er det hvite personer som skal forfølge hvite personer. 

I Tyskland var det iallfall ikke jødene som vendte seg mot seg selv.

Verdisystemet blir ødelagt. Gode gjerninger blir erklært som «en hvit oppfinnelse», og er rasistisk.

Påstanden om at hvite mennesker har oppnådd hva de har oppnådd er på grunn av rasistiske privilegier som er blitt brukt til å fordrive andre hvite mennesker.

Nå er alt dette blitt rettet på. Du får det du kan få med bakgrunn i hudfarge. Og heretter er svart den foretrukne fargen.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Så kommer spørsmålet: Hvor er verden på vei? I følge min historiebok har ikke Afrika eller midt-østen fremhevet seg som noe annet enn banan-republikker, med stammekriger, korrupsjon og folkemord. Er det slik man ser på hele verden? Som en pøl av idioti og at hva man «føler» er det viktigste. Kanskje vi burde gå tilbake til 1400 tallet alle sammen (islams følgere er jo allerede der, så 1.5 milliarder man ikke behøver å overbevise) Da blir det om igjen den sterkestes (og smartestes) rett, noen som trenger en slave eller to? Ikke usannsynlig at de kulørte da igjen vil havne i den kassa, er det det de vil? Eller er nok nok nå, skal vi heller angripe de som misbruker svake sjeler til å gjøre sitt «Dirty Work». Satanisme på alle plan må angripes og destrueres, for dette er hva denne galskapen er, pur satanisme av de som «oppfant» djevelen til bruk i sitt «arbeid» med å overta verden i sitt overmot (hybris) som det selvutnevnte «Guds Utvalgte Folk».

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vi må endre definisjonene av vaksine og immunitet.

«Vaksinen» gir ikke immunitet, ifølge helsemyndigheter i USA.

Forrige innlegg

Naturlig immunitet er overlegent best og virker over lengst tid.

Hvorfor vaksinere folk som har gjennomgått sykdommen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.