POSTED IN Midt-Østen, USA

Når ansatte saboterer virksomheten:

Da blir den lite effektiv.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Igjen en melding som bekrefter det som har ant oss i lang tid. Mange av folkene rundt Donald Trump følte lite lojalitet overfor den folkevalgte presidenten, men var styrt av helt andre krefter i «The deep state» eller «Sumpen» som Trump lovet å drenere. Noe han ikke fikk til selv om han har skiftet ut folk hele tiden, man altså uten særlig effekt.

Noen ganger er en dårlig avtale bedre enn ingen avtale.

Når russerne sier at de ikke har kunnet inngå avtaler med USA er dette en korrekt konklusjon basert på egen erfaring. For hvis det var avtaler som ikke Pentagon likte sørget de for at de ikke ble overholdt. Dette merket naturligvis russerne. Og de ble over tid tvunget til å forholde seg til det.

Vi får en bekreftelse på forholdet i den korte meldingen under. Jeffrey Jackson har hatt en helt annen lojalitet enn i forhold til valgte presidenten. Resultatet av en slik praksis ser vi dag med en kaotisk politisk situasjon.

Uansett om Biden er lovlig valgt eller ikke vil kaoset fortsette så lenge millioner av innbyggere i USA tror hele valget er fikset til fordel for Biden. I stedet for en samlet befolkning bak seg får han et dypt splittet folk.

Tiilit er noe som fort rives ned, men det tar lang tid å bygge det opp igjen.

Knut Lindtner

James Jeffrey løy for president Trump i to år.

Fra Voltaire Network

James Jeffrey som var president Donald Trump til spesielle utsending for Syria og IS, ga et intervju til Defense One en uke etter at han ble løst fra sine plikter.

Han forklarte at han strevde hardt for å beholde okkupasjonsstyrkene i Syria. Spesielt forteller han at han hadde løyet i to år, i  samarbeid med Pentagon-generalene, om antallet tropper på bakken.

Trump hadde gått med på at det bare skulle være 200 mann igjen fi Syria for å hindre angrep mot oljebrønnene. Men Jeffrey og Pentagon beholdt 900 mann, fordelt rundt omkring på området der.

Ifølge vår informasjon så ble halvparten av inntektene fra disse brønnene gitt til kurdiske leiesoldater som hadde kontrakter med Pentagon, men den andre halvparten var øremerket til «svarte operasjoner» dirigert av CIA, rundt omkring i verden (dvs. operasjoner uten offisiell finansiering, og derfor skjult for Det Hvite Hus og Kongressen)

James Jeffrey, som også tjente som nasjonal  sikkerhetsrådgiver for George W. Bush jr. er en republikaner som er i opposisjon til den jacksoniske Donald Trump.

Han er en av underskriverne på det åpne brevet fra tidligere nasjonale sikkerhetsfolk blant republikanerne  som offisielt har godkjent valget av den demokratiske kandidaten Joe Biden.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article211639.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Starten på Stillehavs-Nato?

Australia og Japan inngår avtale.

Forrige innlegg

Meningsmålingsinstituttene er «kjøpt og betalt»:

Møteromspolitikerne trenger dem

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.