POSTED IN Coronavaksiner

Naomi Wolf, tidligere rådgiver for Clinton:

Formålet med covid-vaksinene er befolkningskontroll.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Torbjörn Sassersson

Naomi Wolf og hennes team gjennomgikk dokumenter fra farmasøytisk industri og amerikanske helsemyndigheter. De sjokkerende funnene viser at intensjonen var å kontrollere befolkningsveksten med covid-vaksiner. Wolf mener at spesielt å svekke kvinners reproduksjonsevne var et av målene med massevaksineringen.

Leverandørene av vaksinene visste før krisen begynte at vaksinene ville gjøre morsmelken fylt med piggproteiner, noe som gjør melken til en veritabel gift for nyfødte. Vaksinene skader også kvinners reproduktive organer og menstruasjonssyklus.

Pfizer-dokumentet viser at i de kliniske forsøkene oppsto «bivirkninger» i over 54 prosent av tilfellene, på grunn av mRNA-vaksinene. Bivirkninger oppstår også ved samleie, innånding og hudkontakt med vaksinerte personer. 21 prosent av tilfellene i studien var spontanaborter etter Pfizer mRNA-vaksinasjoner. Flere tilfeller av for tidlig fødsel resulterte i dødsfall blant nyfødte.

Naomi Wolf bemerker også at kineserne har bygget 14 fabrikker i Europa og 2 til i USA for å produsere vaksinen.

Befolkningskontroll

Oppsummert sier Naomi Wolf at dokumentene teamet hennes har gjennomgått og publisert, er slik at man «kan ikke unnslippe konklusjonen». Hun går så langt som å hevde at den tvungne globale massevaksinasjonen er det største planlagte folkemordet i verdenshistorien.

Det var ment å eliminere så mange individer rundt om i verden som mulig, og sette globalistene i posisjon til å styre en redusert befolkning med et fascistisk regime, sier Wolf.

Hør et podcast intervju med Naomi Wolf. Spol 3 minutter og 30 sekunder fremover for å hoppe over reklamen.


Fra NewsVoice, publisert 23. august 2023.
Oversatt av Northern Light fra svensk. Link til podcast i originalartikkelen.
Naomi Wolf er en amerikansk forfatter og politisk konsulent, tidligere rådgiver for Clinton.
Sasserson er en prisvinnende journalist, It-konsulent og redaktør i NewsVoice.
Originalartikkel: Naomi Wolf: Covidvaccinernas syfte var befolkningskontroll

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • > … vaksinene ville gjøre morsmelken fylt med piggproteiner, noe som gjør melken til en veritabel gift for nyfødte.

  Dette passer godt med FHI sitt siste vaksineråd hvor de stort sett bare anbefaler gravide damer og folk med svak helse å ta vaksinen. Ikke så farlig med friske folk i helsesektoren denne gangen.

  Svar
 • «..vaksinene ville gjøre morsmelken fylt med piggproteiner…»

  Hvordan vet de at disse piggproteinene oppstår i mennesker? Jeg har ikke sett noen forsøk som viser dette. Joda, de har gjort laboratorieforsøk og funnet piggproteiner på den måten, men det betyr ikke at disse proteinene produseres i mennesker.

  Man kan ikke uten videre trekke en parallell mellom in-vitro og in-vivo forsøk, mellom lab-forsøk og «real life». At noe oppstår i et reagensglass betyr ikke at det samme vil skje i et menneske, noe som burde si seg selv.

  Det kommer så mange pseudovitenskapelige påstander fra forskere innen virologi og bakteriologi, uten fnugg av realisme i seg. Har de identifisert den uavhengige variabelen, som skal være årsaken til effekten de har observert? Foretar de overhodet undersøkelser av sammenhengen mellom en faktisk årsak og en effekt? Eller observerer de en effekt, og så finner på en årsak – tatt ut av løse luften? Det blir da overtro i vitenskapens navn.

  Hvordan kan de gjøre et empirisk forsøk uten å ha identifisert årsaken først? Det lar seg ikke gjøre, for uten å ha identifisert årsaken, den uavhengige variabelen, kan de heller ikke variere den – først inkludere og så ekskludere den fra forsøket, og observere om dette påvirker effekten. Da er det heller ikke vitenskap vi snakker om, men pseudovitenskap.

  Som med viruset: de kan ikke bruke et årsak-virkning forsøk, slik de gjør i dag vedr. den cytopatiske effekten, til å påvise årsakens eksistens. Årsak-virkning er en antatt sammenheng, en relasjon, og en slik relasjon kan ikke antas eller studeres før man har fått bekreftet at begge fenomenene – både årsak og virkning – eksisterer i utgangspunktet. Man kan si at relasjoner mellom fenomener er «downstream» fra eksistensen av fenomenene, dvs. relasjonen mellom fenomener forutsetter fenomenenes eksistens.

  Først må viruset bevises å eksistere, og deretter kan man studere dets effekt. I dag har de snudd dette på hodet, og studerer effekten før de har påvist årsaken. Og sier deretter at effekten beviser årsakens – virusets – eksistens. Dette er 100% feilaktig. De som tror på dette skjønner ikke hva vitenskap er, og hvordan et vitenskapelig forsøk må konstrueres for å være gyldig.

  Man kan tro at virus finnes ut fra hva ekspertene hevder, men da må man være såpass ærlig og si at man idoliserer ekspertene og tror blindt på deres konstruerte ideer, uavhengig av om de har utført korrekte vitenskapelige studier.

  Dr. Jordan Grant forklarer i denne videoen litt av nettopp dette:
  https://www.bitchute.com/video/nPkKiGnMaXY1/

  Svar
 • Vel, de enorme mengdene med nærmest strikk lignende blodpropper på opptil 1 meter som ingen noengang har sett før etter vaksineringen sier vel sitt. Finnes i enormt mange døde, kun «vaksinerte»

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Krigen koster USA lite:

Nato-landene tømmer sine våpenlagre og må kjøpe nye våpen fra USAs krigsindustri.

Forrige innlegg

Når skrivebordsgeneraler uttaler seg om ting de ikke forstår.

«Det er ingen Irak-krig i Ukraina».

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.