POSTED IN Endring av politikken, Helse

Nå skal menneskene deles i to grupper:

De som underkaster seg (vaksinerte) og de andre.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Mitt høringssvar. 

Av Christopher Lien

The Great Reset er ingen konspirasjon….Den pågår nå og koronopassene er endel av det nye klasse og segregeringssamfunnet. 

«Ødelegges landet og befolkningen nå!? 

Noen mener det. 

Segregering ved bruk av koronapass er et av mange tiltak for å tilpasse vårt samfunn inn i et korporativistisk nyfascistisk organisert samfunn som tjener autoritær udemokratisk politisk makt og pengemakt knyttet til de megastore finansinstitusjonene. 

Nå er det flere enn noensinne som står mutters alene, uten sosialt nettverk. 

woman in purple dress sitting on couch
Isolasjon ødelegger mennesker

Og vi vet at isolasjon har en nedbrytende effekt på oss mennesker, og det i løpet av relativt kort tid. Etter koronautbruddet, har forskere sett på 25 studier av tidligere studier hvor karantene har blitt brukt som et virkemiddel for å hindre spredning, skriver Forskning.no.

Studien er publisert i The Lancet, og viser at mennesker i karantene viste økte symptomer på psykologisk stress, mer spesifikt:

Depresjon

Irritabilitet

Angst

Søvnmangel

Sinne

Stress

Etter å ha gjennomgått de ulike studiene, kom forskerne med en klar anbefaling:

Hold karantene så kort som mulig.

Gjør vi det? Har vi gjort det til nå? 

Millioner av mennesker skades av tiltakene. Økonomisk, sosialt, fysisk og psykisk. Noen skades for livet. Ikke alle oppfatter at dette er så alvorlig, da skadene er for et «greater good». 

good vibes only text
Er det slik av vi isolerer oss fra hverandre for et felles beste?

Nei – det er absolutt ikke slik at eliten i World Economic Forum ser det på den måten at land og befolkning ødelegges. WEF er organisasjonen for de aller rikeste og mest innflytelsesrike selskaper og enkeltpersoner med hovedsete i Davos. 

Skal en bygge noe vidunderlig nytt – et nytt skinnende byggverk hvor det skapes den fjerde industrielle revolusjon med sin transhumanistiske sammensmelting av bioteknologi, data, forskning og menneskets kropp så må det det gamle bygget rives – hardt og brutalt – bygget skal skrotes og fjernes sammen med sine uvillige beboere. THE GREAT RESET! 

Det er hva som nå skjer. Hva den ene opplever og kaller for «ødeleggelse» vil den som styrer dette kalle for nødvendig sanerering. 

«A window of opportunities» som WEFs leder Claus Schwab panegyrisk begeistret kaller det. Sanering for å skape en etter deres mening bedre verden med færre «useless eaters», en planet i harmoni for de rike, pene, velykkede og ikke minst intelligente. 

Et riktig – om ikke et 1000 års rike, men et 100 000 års rike hvor de få som passer inn skal leve i harmoni. Det gamle bygget skal ned, og alle de ubrukbare leieboerne følger med – ned. Det er bare det moderne som gjelder for teknokratene – alt gammelt skal bort. Etter flere års arbeid og utdannelse i det gamle Vest Tyskland har jeg truffet og kjent nok nazister, frontkjempere og SS folk til å vite at disse menneskene dyrker bare det moderne. Antikken, det gamle, det slitne og ufunksjonelle regnes som utdatert og bakstreversk og går derfor selvsagt på det store utslettende bålet…Intet nytt under solen – intet nytt fra Vestfronten – just same shit new wrapping eller som SS gutta som jeg traff i Tyskland ville sagt «Das gute alte, aber neuverkauft in eine ganz tolle Verpackung». 

Koronapasset er en passerseddel tilpasset «The great reset» og representerer fascisme, undertrykkelse, segregering og isolasjon av grupper som ikke oppfattes som konforme og tilstrekkelig urene. Forskning viser at disse mekanismene systematisk undergraver og svekker folkehelsen.

Tidligere publisert på derimot.no 

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Dette er en kvalitetsblogg.
  etter 13 måneders isolasjon har jeg utviklet alle de symptomene dere skisser opp.
  En meget god artikkel. 17. mai drar jeg til Torpet i de Svenske skogene for godt. Var langt bak i køen for vaksine. Etter en prat med fylkesmannen så skulle jeg få vaksine til uka, noe fastlegen sa var umulig. Han tar sjelden feil, men denne gangen gjorde de det. Har blitt hentet med ambulanse 3 ganger til noen Stasileger på sykehuset. Blitt sendt tilbake til campingplassen med taxi etter kort tid. Det blir dyrt for Norge,men de som jobber innen transport tjener penger. Levering ble det kalt når jeg ble trillet ut på båren. en levering fra en plass, ja de hadde mange henting og leveringer. Taxinæringen tjener godt på dette. Ikke så galt at det ikke er godt for noe. Coronaen tok all plass i mediene, dermed ble det et perfekt dekke for politiske endringer. De er dyktige på manipulasjon.

  Svar
 • «Forslaget vil også gi Helse- og omsorgsdepartementet fullmakt til å regulere bruken av et koronasertifikat i forskrift når det er behov for dette..
  …..vil i første omgang være aktuelt… ;-)

  «Koronasertifikatet: Forslag til endringer i smittevernloven» https://www.tv2.no/nyheter/14013815/

  Svar
  • Disse ordene høres så uskyldige, så enkle… men departementet har her i prinsippet fått blankofullmakt til å gjøre akkurat hva de vil. Smittevernloven har i prinsippet nå blitt Norge sin nye grunnlov.

   Svar
 • Ja historien gjentar seg, på nytt viser segregeringen og apartheid sitt ufyselige ansikt…. tilsynelatende til stående applaus og og brølende jubilering. Spørsmålet nå er: hvem blir Norge sin første Rosa Parks? Det bør ikke bare være en, vi bør nå få MANGE Rosa Park’s.

  Svar
 • Klaus Schwabs far var sjefen for tungtvannet på Rjukan. Eplet faller ikke langt fra stammen.

  Flagg på halv stang neste 17. mai! BU UT kronprinsen med agenda 2030-knappen! Alt for Norge, du lissom, en skam for Norge, og Mossads Epstein og tøyta MetteMari gir meg et bilde av hva som blir iverksatt. Alle klodens kongefamilier må vekk. Ikke nødvendigvis dø, men fratas en makt de ikke skal ha. Det britiske er det verste. I ledtog med verdensmafiaen. De vil gjenskape et føydalsamfunn hvor individet ikke eier seg selv.
  Ikke at jeg egentlig trodde så mye hverken på gud eller satan, men de gjør det, og det er ikke gud de ofrer til, og alle konspirasjoner viser seg litt og litt. Hvor blir det av alle uregistrerte som ramler inn over landegrenser? Er ikke det en uendelig kilde til menneskehandel? Som om slaveriet var avskaffet? Er du morsom? Barn selges, og hva som skjer i tunneler under de mektigstes bygninger vil få ethvert normalt menneske som bevitner det til å trenge terapi.
  Så mye skade på menneskeheten er allerede skjedd, på genmaterialet, og såne som Elon Musk synes det er gøy å eksperimentere, om det er en gris eller et menneske blir det samme.

  Med et årvåkent blikk ser man minespillet i munnvikene, om det nå er Støre eller Solberg, og for sistnevnte fleskepurke så glapp det litt ganske tidlig: «vi kan spore dere», sa det ekle vesenet, og satte inn de som er der for å beskytte til å angripe, når folk ville gjøre det fornuftigste av alt hvis noe smitter, til fjells og langt vekk fra byer.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vi passerer 10000 daglig åpnete innlegg og har doblet oppslutningen på tre måneder.

Nettavisen Derimot.no gratulerer seg selv med formidabel fremgang.

Forrige innlegg

Polen kan trygt stenge grensene

Regimevelt i Hviterussland er viktigere enn innvandring

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.