POSTED IN Helse, Mat/Landbruk

Nå skal husdyr i USA få mRNA-vaksiner.

Blir kjøttproduktet da forurenset?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Dr. Robert Malone advarer mot mRNA-injeksjoner for husdyr, og hva det vil bety for kjøtt og meieri produkter.

Av Ethan Huff.

Nylig snakket Dr. Brooke Miller, den tidligere presidenten for USAs kvegeier forening, med Dr. Robert Malone, som har utviklet messenger RNA (mRNA) teknologien, om trusselen fra mRNA for husdyr.

Siden storfe nå injiseres med de samme typene «vaksiner» som mennesker fikk i Operation Warp Speed (under Trump), har det i økende grad blitt kjent at konsekvensen av dette er at giftige kjøtt- og meieriprodukter kommer på markedet.

På det nåværende tidspunkt, ifølge Dr. Malone, «Ingen av disse injeksjonene er godkjent for storfe, enten det er storfekjøtt eller melk». Det er imidlertid et mRNA-produkt som ble utviklet av Merck & Co for svinebesetninger, noe som betyr at bacon og andre former for svinekjøtt sannsynligvis allerede er forgiftet.

«Og det er absolutt interesse for denne typen teknologi i kyllingoppdrett», forklarte Dr. Malone om hvor mRNA-teknologien er på vei. «Men som alle dere vet i kyllingindustrien, er det svært små profittmarginer. Så, enhver vaksineteknologi som skal distribueres i kyllingoppdrett, må ikke koste mer enn pennies per dose».

(Relatert: Tidlig på høsten advarte Dr. Malone om at U.S. Food and Drug Administration [FDA] hadde blitt «useriøse» ved å godkjenne covid-booster-injeksjoner uten noen gyldige kliniske studier for sikkerhet og effektivitet).

Bare si nei til mRNA-kjøtt.


Når det gjelder kvegoppdrett for storfekjøtt eller melkeprodukter, er mRNA også beregnet til bruk for dette, noe som til slutt betyr at hele matforsyningen, i det minste i USA, bevisst blir forurenset med DNA og RNA , noe som vil gjøre maten utrygg å spise.

Til tross for at han er en av «grunnleggerne», til mRNA-teknologien, uttrykker Dr. Malone bekymring for hva disse produktene han hjalp til med å utvikle, kan gjøre med dyr som er oppdrettet for mat, og menneskene som spiser animalske produkter. «Jeg har sannsynligvis fått flere telefoner og flere bekymringer om dette problemet enn om noe annet fra allmennheten, og de er veldig bekymret for dette», sa Dr. Malone.

«Og jeg tror det vil være en veldig negativt for husdyroppdrett hvis dette blir tatt i bruk. Jeg tror folk kommer til å avvise det, det vil skade markedene våre, det vil skade eksporten vår og det vil være skadelig for vårt forbruk av storfekjøtt».

Fra et medisinsk synspunkt fortalte Dr. Malone til Dr. Miller at han kommer fra en kultur der folk tar vare på dyrene sine. Han og andre som ham er ekstra forsiktige, med andre ord, når det kommer til å gi dyrene deres – Dr. Malone driver med oppdrett av hester – de nyeste medikamentproduktene.

«Vi kan dra erfaringer fra bruk på mennesker, men det har skjedd en ny utvikling som jeg virkelig tror gir alvorlige bekymringer for oppdrett av storfe», sa Dr. Malone.

«Og det er at alle disse produktene er forurenset med små fragmenter av DNA, og de blir avlevert til cellene ved hjelp av et svært effektivt system, den mest effektive gen-overleveringsteknologien som noen gang er utviklet. Og det betyr at DNA-forurensingen kommer inn i cellene til dyrene dine på samme måte som RNA».

Fra Natural News, publisert 14 desember 2023.
Oversatt fra engelsk og noe forkortet av northern Light. Linker og videointervju i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Dr. Robert Malone discusses mRNA jabs for livestock, what it means for meat and dairy.

Forsidebilde: Stijn te Strake

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Netanyahu:

Ingen tostatsløsning.

Forrige innlegg

X-CIA Larry Johnson:

Israel drepte tre sivile israelske gisler med vilje.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.