POSTED IN Helse, Korrupsjon

Nå skal det vaksineres:

Men de kan ikke garantere at den virker som den skal.

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dett er blitt et race mellom legemiddelgiganter for å slippe til et lukurativt vaksinemarkeed. Disse «penge-maskinene» er ikke interessert i befolkningens helse annet enn som et middel til å tjene penger – store penger.

Etter å ha skremt opp store deler av befolkningen i snart et år begynner den å bli moden til å være kollektive forsøkskaniner for det største gigantisk helseeksperimendet verden har sett. Ingen aner langtidsvirkningene av denne vaksinen for de kan umulig ha vært prøvet ut.

Men den skal sprøytes inn i folk for enhver pris og i Storbritannia garanterer regjeringen for at legemiddelfirmaet ikke skal utsettes for erstatningskrav om noe går galt.

I 2009 ble en svineinfluensavaksine pushet på den norske befolkningen, en sykdom som knapt eksisterte bortsatt fra i mediene. Men folk ble skremt av det stygge navnet.

Slik ble svineinfluensaviruset presenter for 11 år siden. Minner det om noe?

32 døde med/av den sykdommen i Norge og siste vaksineringsrunde ble droppet i all stillhet. I virkeligheten var det en medisinsk kjempeskandale som ble dysset ned med god hjelp av mediene som plutselig ikke hadde noen kritiske spørsmål i etterkant. En del sliter med varige ettervirkninger av den skandale-medisineringen.

Det samme gjentar seg nå bare i en helt annen skala. Ingenting er lært. Mediene er enda mer servile og logrer ivrig for å videreformidle korona-politikken fra våre politikere – uten et eneste kritiske spørsmål. 

Vaksinerings-programmene nærmer seg og en influensasesong står for tur. Den blir nok omdøpt til korona-sesong for dødstallene må opp for at mange nok skal ta vaksinen.

Knut Lindtner

Pfizer CEO «er ikke sikre» på om deres vaksine stanser overføring av Covid-19, selv om selskapets første utgaver er godkjent i Storbritannia og blir evaluert i USA.

Topplederne i farmasigiganten Pfizer har sagt at det fortsatt ikke er klart om de som vil få selskapets vaksine ikke vil kunne overføre koronavirus til andre.

Og dette bare én dag etter at Storbritannia var første land til å godkjenne vaksinen.

Albert Bourla er en gresk forretningsdirektør og veterinær som fungerer som styreleder og administrerende direktør i det amerikanske farmasøytiske selskapet Pfizer. Wikipedia 

Mens Pfizer CEOs Albert Bourla sa at han forventer at vaksinen som er rullet ut i full fart etter at de fikk grønt lys fra helse-offisielle i USA, og så i Storbritannia, noterer han at det gjenstår å se om de som blir vaksinert med selskapets første-utgave fortsatt kan ha, og kan videreføre viruset.

«Selv om jeg har hatt beskyttelse, kan jeg fortsatt overføre viruset til andre mennesker?» spurte NBCs Lester Holt i et intervju på torsdag kveld. Og han ble umiddelbart opprørt av svaret fra Bourla:

Jeg tror det er noe som må bli undersøkt. Vi er ikke sikre på det akkurat nå.

Forrige måned annonserte Pfizer at deres vaksine – utviklet sammen med det tyske firmaet BioNTech  – hadde vist seg å være mer enn 90 prosent effektiv til i gi mottakerne immunitet.

På onsdag fikk de grønt lys fra helsemyndighetene i Storbritannia til å starte distribusjonen til omfattende bruk.

Pfizer har bedt om nødgodkjenning fra USAs Food and Drug Administration (FDA). Men byrået hadde vært tvilende til å godkjenne immunisering, og det fra en topp ekspert på infeksjonssykdommer, nemlig Anthony Fauci.

Han sa at hans britiske motstykker «virkelig hadde hastet gjennom sin godkjennelse.».

Samtidig lovpriste han FDAs «svært forsiktige» godkjenningsprosess. 

Mens de to farmasifirmaene sto fast på effekten av sin vaksine. kan en manglende evne til å stanse overføringen av viruset fra en person til en annen bety at vaksinen kommer til kort med sine høye forventninger som er kommet fra noen offisielle i USA og Storbrittania.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.rt.com/news/508636-pfizer-vaccine-transmission-covid/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Helge Rønning:

Islamofobi, et begrep i strid med demokratiske prinsipper

Forrige innlegg

Paul Craig Roberts:

Valget ble stjålet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.