POSTED IN Endring av politikken, Helse

Nå kommer reaksjonene:

Stadig flere reagerer på Korona-tiltakene som meningsløse og ødeleggende.

0
Print Friendly, PDF & Email

SKAL HELE LANDET VÅRT ØDELEGGES?

INTERNASJONALT TILSYNSORGAN MED RETTSLIG KLAGE MOT WHO

Margrethe Salvesen Zivcic

Bent Høie sier på pressekonferansen tirsdag at Verdens helseorganisasjon (WHO) er viktig i arbeidet med globale helsekriser. Derfor vil regjeringen bevilge 20 millioner kroner ekstra til WHO i statsbudsjettet.

Den store lowndown 2020 som WHO har anbefalt alle verdens land har ødelagt produktivkrefter i en skala som eller bare en stor krig kan gjøre.

Er regjeringen og våre politikere i stand til å fatte hva de egentlig har gjort med det norske samfunnet i løpet av det siste halvåret?

På nettet verserer oversikter som viser at medlemmene av Erna Solbergs regime knapt nok har yrkeserfaring utenfor politikken. De er broilere, som i tillegg skaffer seg immunitet mot de negative konsekvensene av egne vedtak.

Arbeidsledigheten i Norge er det høyeste siden mellomkrigstida og dette er bare begynnelsen. I sin siste kvartalsanalyse melder Creditsafe og Fair Group at de venter store endringer i norsk økonomi framover – som kan få katastrofale konsekvenser for samfunnet.

Regjeringa skryter stadig av hvorfor dødsraten er lavere enn i andre land. Men svaret de kommer med dreper deres egne historier.

Regjeringens tiltak er groteske, absurde og svært farlige.

Den tyske eksperten på internasjonal lov, korrupsjonssaker og medisinsk jus, Dr. Reiner Fuellmich, sier den såkalte koronapandemien er en gigantisk politisk skandale som kvalifiserer til å bli kalt en forbrytelse mot menneskeheten.

Dr. Regner Fullmich

Dr. Regner Fullmich er med i Den tyske koronakomiteen, som består av flere advokater, leger og vitenskapsfolk som siden i sommer har drevet etterforskning for å finne ut hva som egentlig har foregått. Verdens ledende eksperter mener verden må lære av Sveriges koronastrategi.

Likevel fortsetter regjeringen de inngripende tiltakene mot befolkningen.

-En positiv test betyr ikke at en er smittet med Covid 19. Bare når en fremviser symptomer (sår hals, hodepine etc.) har vi tegn på at en er smittet av noe (ikke nødvendigvis Covid-19).

– Dette er ingen Covid-19 pandemi, men en testpandemi. Fortsetter en denne testpraksisen vil en i all fremtid finne korona-positive.

– Lockdown har ingen virkning. Hvis ikke PCR-testen var brukt ville en ikke hatt noen pandemi. Testen gir ingen informasjon, bare frykt. Den må forlates øyeblikkelig.

Ingen kan si hvor dette ender, men historisk har høy ledighet det med å bite seg fast. Dette er sjokkdoktrinen på norsk. Kursen er satt mot en brutal kollaps av velferdsstaten.

https://www.borsen.no/…/alarm-for-norge…/72908986…

https://derimot.no/sjokkdoktrine-skal-hele-landet…/

https://steigan.no/…/dr-reiner-fuellmich…/…

Forsidebilde: Taton Moïse

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den viktigste medisinen mot Korona har vi:

Immunforsvaret.

Forrige innlegg

En kommentar om Assange-saken i London.

Dommeren avbildes av gatekunstner.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.