POSTED IN Helse, Norge

Nå kommer protestene fra lokale ledere:

Ordfører i Middlesbrough nekter å etterkomme Korona-påbud.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ordføreren i Middlesbrough nekter å etterkomme sentrale Korona-påbud om nedstengning og store sosiale restriksjoner. Disse kommer som følge av en registrert økning i antall smittete i regionen. Smittetallsøkningen gjør seg gjeldende i land etter land over hele Europa. Men smittetallene øker som følge av økt testing, ikke fordi flere blir syke.

Dette er ikke noe faktisk problem så lenge nesten ingen blir alvorlig syke av smitten og praktisk talt ingen dør av den. Hva betyr en sykdom som nesten ingen kjenner til? Det er ingen sykdom, det er et et konstruert spøkelse skapt av myndigheter og medier.

En prøver å skremme folk ved å sette farge-etiketter på regioner og områder: «Nå går Liverpool fra gult til rødt». «Värmland har nå blitt grønt». osv. Men ingen som bor der merker noe forskjell eller merker «sykdommen». Og heller nesten ingen i Norge merker noe til denne usynlige sykdommen som alle er redd, men som ikke er å se. 

Tallenes tale er imidlertid helt klar. Sykdommen er utbrent og representerer ingen trussel mot befolkningen. Det har den heller aldri gjort fordi det i hovedsak (90%) er gamle og svært syke som døde av den. 

Noe skal folk dø av når de blir gamle og syke. Det er derfor rundt tusen dør i Norge hvert år av influensa-lignende tilstander. Men symptomene er ofte så diffuse og blander seg med andre alvorlige og dødelige tilstander at det er vanskelig å si om det skyldes det ene eller det andre. Hvis dødstallet synker en vintersesong øker de gjerne tilsvarende neste år slik at det hele jamner seg ut over tid.

Slik vil det også naturligvis være med Covid-19 som er en vanlig sesonginfluensa som slår ut noe forskjellig fra land til land. I Norge har sesongen i år vært uvanlig mild. (270 døde med Korona mot ca. 900 som er vanlig under en normal sesong med influensa.)

Det er tiltakene som dreper og det blir stadig tydeligere. Og dette begynner å gå opp for stadig flere. Tiltakene dreper den ene økonomiske virksomheten etter den andre. De kaster folk i arbeidsledighet og fører til at mange isolerer seg og lever med stor angst og utrygghet i uker og måneder.

Skremselspropagandaen er drepende og bidrar i stor grad til at psykiske lidelser får grobunn for vekt og trivsel.

Det er tiltakene som dreper.

Jeg har lenge lurt på hvorfor ingen av våre ledere tør å si at nok er nok. For jeg er sikker på at det finnes folk som forstår at dette ikke handler om en sykdom eller om helse, men om noe annet. En skaper ikke en så stor global kampanje om et årlig uproblematisk samfunnsproblem (sesonginfluensa) uten at det foreligger en agenda som ikke kan formuleres til befolkningen.

Det er omtrent umulig for de fleste å tenke seg en slik tanke for hele deres verden er bygget på et tillitsforhold til våre ledere. Hvis de vi har som våre ledere ikke er å stole på, hvor befinner vi oss da? Det er derfor et alvorlig skritt, slik ordføreren i Middlesbrough i den meget korte videoen under gjør, å nekte å etterkomme sentrale påbud om ytterligere nedstengninger.

Men vi nærmer oss oss nå det punktet der stadig flere må stille seg det samme spørsmålet: Heller vi ikke barnet ut med badevannet? Er det ikke medisinen som er farlig og ikke sykdommen den er ment å kurere? For nesten ingen dør av korona, men stadig flere dør av tiltakene, altså av medisinen.

Her er ordføreren i Middlesbrough:

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Hvor mange har dødd av eller med viruset i Norge de siste månedene? 2 personer eller noe? Begynner å bli mektig provosert av den såkalte venstresidens reaksjoner. Jeg tror mange tror det er solidarisk på et vis å gå rundt som en idiot med tannlegemunnbind på seg. All statistikken er der, ikke på obskure konspirasjonssider, likevel lar folk seg manipulere så til de grader. Hva er det neste som tas inn i den nye normalen? Forbud mot seksuell samkvem? Syke, syke greier. Det føles knapt som om det finnes normale mennesker å snakke med lenger. Jeg overhørte en rabiat engelsk frisør i dag kalle alle som demonstrerte i Berlin nylig for nynazister, og at de bare var noen få hundre. Begge deler kan jo lett motbevises. Av en eller annen grunn er såkalt liberale engelskmenn de verste av de verste når det gjelder kollektiv galskap.

    Svar
  • «…men om noe annet. En skaper ikke en så stor global kampanje om et årlig uproblematisk samfunnsproblem (sesonginfluensa) uten at det foreligger en agenda som ikke kan formuleres til befolkningen.»

    Hvis det ikke bare er idioti, politiske/administrative bein, og manglende tallforståelse.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Mediene gransker aldri seg selv.

Faktisk.no vil ikke faktasjekke sin viktigste eier.

Forrige innlegg

Jan Bøhler:

Mot det humanitærpolitiske komplekset*

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.