POSTED IN NATO, Ukraina

Nå kommer innrømmelsene på løpende bånd:

Det er Natotropper i Ukraina.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Innrømmelsen kommer nå på løpende bånd. Uten penger, materiell og soldater og eksperter fra Nato-land ville krigen vært over før den hadde begynt. Det fremgår mer og mer for alle som ikke er helt hjernevasket. Dette er en stedfortreder-krig mellom Nato og Russland uten at noen krigerklæring er avgitt.

Ved å bryte alle løfter og alle inngåtte avtaler har en klart å fremprovosere krigen. Det er ikke for ingenting at det gjentaes til det kjedsommelige i alle våre medier og av våre politikere at krigen er uprovosert. At en ikke gir seg med dette forteller at det er det motsatte som er tilfellet.

Brutte avtaler ender gjerne slik.

Men så har en falt for sine egne propagandagrep: Russland var som en stor bensinstasjon slik noen vestlige politikere i overmot hevdet! De trodde at landet ikke ville overleve våre sanksjoner som vi bare trengte påskudd for å iverksette! Vi var overlegne Russland militært, økonomisk, teknologisk og politisk! Russland ville falle sammen nå krigen begynte og sanksjonene fikk tid til å virke!

Alt var feil. De gjorde ikke hjemmeleksen sin og gjorde opp regning uten vert. De solgte skinnet før bjørnen var skutt. Og nå sitter en i EU med en tapt krig og en ødelagt økonomi. Slike folk må skiftes ut. De er farlige for landene de styrer og for verdensfreden. Og det står ikke bedre til i Norge med våre ledere.

Knut Lindtner
Redaktør

Den polske utenriksministeren bekrefter at NATO-tropper er inne i Ukraina.

Denne ikke bekreftede lekkasjen avslører at i fjor hadde 97 spesialsoldater fra NATO vært i Ukraina siden mars 2023.

Av Dave DeCamp.

Den polske utenriksministeren Radek Sikorsky bekreftet i en kommentar på fredag at NATO-soldater er inne i Ukraina. Men han ville ikke si hvilke land som har personell på bakken i Ukraina.

«NATO-soldater er allerede til stede i Ukraina.

Og jeg vil gjerne takke ambassadørene i disse landene som har tatt denne risikoen», sa Sikorsky på en konferanse som er til minne om Polens 25. år som NATO-medlem.

«Landene vet selv hvem de er, men jeg kan ikke avsløre dem.  I motsetning til andre politikere vil jeg ikke gi dere navn på disse landene», la han til.

Det er et faktum at NATO-tropper eri i Ukraina. Det  har vært en åpen hemmelighet helt siden disse lekkasjene i fjor avslørte at helt fra mars 2023 har det vært 97 spesialsoldater fra NATO innen landet. Dette er soldater fra USA, Storbritannia, Latvia og Frankrike.

Saken har fått ny oppmerksomhet etter at den franske presidenten Emmanuel Macron har sagt at man ikke kan utelukke utplassering av NATO-tropper i Ukraina. Hans kommentar ble straks kommentert fra flere NATO-land, som fortsatt påstått at de ikke har soldater inne i Russland.

Radosław Tomasz Sikorski født 1963 er en polsk journalist og politiker. Han har vært medlem av Europaparlamentet siden 2019. Han var fra oktober 2005 til februar 2007 partiløs forsvarsminister, og fra november 2007 til september 2014 utenriksminister som medlem av PO. Wikipedia

Det har lekket et opptak fra en samtale mellom tyske militære offiserer. Den har nylig blitt publisert av russiske medier, og avslører av britiske soldater inne i Ukraina hjelper ukrainske styrker med å skyte ut Storm Shadow-missiler.

Disse har en rekkevidde på 250 kilometer. Den lille NATO-tilstedeværelsen inne i Ukraina er en direkte risiko for en krig mellom NATO og Russland. Og det kan raskt utvikle seg til en atomkrig.

Sikorski sa også i forrige uke at ideen med NATO-tropper i Ukraina ikke er «utenkelig», og han satte pris på Macrons kommentar for «det er dette Putin er redd for. Det er ikke vi som er redde for Putin».

Sikorski er også kjent for å antyde at det er USA som står bak sabotasjen mot Nord Stream-rørledningen som går mellom Russland og Tyskland. Etter eksplosjonene som traff rørledningene september 2022, så har Sikorsky, den gang medlem av Europa-parlamentet, skrevet på twitter:»Takk skal du ha, USA!».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  15 mars 2024 10:22

  Det er trist at Noreg samarbeider militært med andre land, og skapar ufred.

  Det norske media serverer som gladsaker, er i røynda nitrist. Finsk medlemskap i NATO og USA-basar i Finland, fører no sjølvsagt til at Russland svarar med å byggja seg opp militært ved finskegrensa. «Russian Response» er i gang.

  Ingen andre enn vestlege våpenseljarar kan gle seg over slikt. For KongsbergGruppen og Nammo er det fine greier. For menneske og natur berre sorgen.

  Svar
  • Johannes Åtta Førtifira
   16 mars 2024 0:04

   Hvorfor klikka det sånn for den franske presidenten, Macron, at han nå vil gå til direkte krig mot Russland?
   Hvorfor er han blitt så gal at han vil sende franske soldater til skyttergravene i Novorossia?

   Er svaret at Frankrikes «førstedame» egentlig er en mann, og at nå truer (((de))) Macron til å gjøre det ovennevnte, ellers avslører (((de))) hemmeligheten om hans 24 år eldre «kone»?

   Se denne videoen på thetruthseeker.co.uk/?p=283644 og bedøm selv.

   thetruthseeker.co.uk/?p=283644

   Svar
 • Northern Light.
  15 mars 2024 15:24

  Den serbiske presidenten: Dette er galskap!: Vesten forbereder en ‘full militarisering’ for å beseire Russland.

  Av Tyler Durden.
  I forrige uke rapporterte vi om at under den ukrainske presidenten Zelenskys besøk til Albania, hvor han appellerte om flere våpen fra Balkan-land, gjentok han ideen om at alle vest-vennlige Balkanstater må ha en vei til EU og NATO. Og samtidig har den franske presidenten Emmanuel Macron vært opptatt med å lufte muligheten for at vestlige tropper kan utplasseres i Ukraina.

  Albania er selvfølgelig en ledende regional rival til Moskvas nære allierte og venn Serbia. Jahja Muhasilovic, en politisk analytiker på Balkan, hadde kommentert Zelenskys sjeldne Balkan-reise; at «Albania er kjent for å være en av de sterkeste tilhengerne av å begrense Russlands innflytelse her i regionen».

  «På en måte har Zelenskys besøk i Albania en geopolitisk overtone. Han regner sannsynligvis med at landene på Vest-Balkan ikke hjelper dem militært fordi det er begrenset hva de kan bidra med, men de kan ha en rolle som lobbyister for å fortsette bevæpningen av ukrainske tropper», forklarte han.

  Denne helgen har Serbias president Aleksandar Vucic svart på pågående oppfordringer fra vestlige tjenestemenn om å snarest sende flere våpen til Kiev. Vucic anklager Vesten for å føre en politikk med «full militarisering» for å beseire Russland, noe som setter regionen og verden på randen av katastrofe og tredje verdenskrig. «Det som skjer nå er galskap,» ble han sitert i regionale medier for å si. «De trodde alle at Putin ville bli beseiret lett. Nå ser de at det ikke er slik».

  «Den nåværende trenden går mot total militarisering og en femdobling i alle henseender», sa den serbiske presidenten videre under et besøk til Beograd Military Technical Institute. Vucic har også advart mot at europeiske land sender sine tropper til Ukraina for å konfrontere russiske styrker, og sa at dette umiddelbart og uforutsigbart ville eskalere krigen.

  Ifølge Politico på fredag, står Frankrike bak et nytt fremstøt for et seriøst «alternativ» for å utplassere vestlige bakkestyrker i Ukraina: Frankrike bygger en allianse av land som er åpne for potensielt å sende vestlige tropper til Ukraina – og i prosessen øker det uenigheten om dette med et mer forsiktig Berlin. Den franske utenriksministeren Stéphane Séjourné var i Litauen fredag, hvor han møtte sine baltiske og ukrainske kolleger, for å støtte ideen om at utenlandske tropper kan hjelpe Ukraina med for eksempel minerydding.

  – Det er ikke opp til Russland å fortelle oss hvordan vi skal hjelpe Ukraina i de kommende månedene eller årene, sa Séjourné på et møte ledet av Litauens utenriksminister Gabrielius Landsbergis og med hans ukrainske kollega, Dmytro Kuleba. «Det er ikke opp til Russland å organisere hvordan vi implementerer våre handlinger, eller å sette røde linjer. Så vi bestemmer det selv».

  Da Macron først tok opp saken på en internasjonal sikkerhetskonferanse i Paris i forrige måned, sa den franske utenriksministeren Séjourné: «Ukraina ba oss ikke om å sende tropper, for øyeblikket ber de oss om å sende ammunisjon». Men så understreket han: «Vi utelukker ikke noe for de kommende månedene».

  Det er denne typen ultraprovoserende uttalelser som Serbias Vucic nettopp kaller «galskap», som legger til rette for en atomvåpen-konfrontasjon mellom Russland og NATO. Det ser også ut til å at jo tydeligere det blir at Ukrainas styrker taper, desto mer krigerske blir noen vestlige tjenestemenn.

  Alt dette mens Ukraina er på retrett, etter Russlands erobring av den østlige byen Avdiivka forrige måned. Flere andre mindre byer har også falt, med Ukrainas frontlinjer i oppløsning. Dette har resultert i tomme trusler fra Vesten, da de sitter hjelpeløst og ser de russiske styrkene rykke frem.

  Fra ZeroHedge, publisert 10 mars 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: «Madness!»: West Is Conducting «All-Out Militarization» To Defeat Russia, Serbian President Warns.

  Svar
 • Den russiske hæren i Ukraina må ødelegges og det for enhver pris. Putin er omfavnet av nazister og Putin er Hitler 2.0.
  NATO bør inn i krigen i en militær spesial operasjon. Dere kommunister og nazister som omfavner Putin kan spørre dere selv hvorfor nazi Russland ikke angriper NATO mål i Europa?

  NATO har ingen ambisjoner om å angripe Russland. Vi har en ambisjon og det er å fordrive den russiske nazi hæren fra ukrainske landområder.

  Det triste for Russland er at Putin gjerne ofrer hele sin mannlige befolkning for sine imperalistiske mål.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Til tross for voldsomt israelsk press:

Pattens FN-rapport kan ikke bekrefte systematisk seksualisert vold fra Hamas.

Forrige innlegg

Statistisk har vi 10% overdødelighet hvert 200 år.

Hva sier vi når overdødeligheten nå er 40%?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.