POSTED IN Helse, Norsk politikk

Nå kommer data fra andre land: Vaksinene virker ikke.

Vårt svar er: Mere vaksiner!

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Vaksinen virker ikke:


– Mer av det som ikke virker!

Av redaksjonen

En svensk undersøkelse viser nå at Pfizer-vaksinen etter sju måneder bare er 15% effektiv. For Astra-vaksinen er mengden antistoff etter bare tre måneder nede på bare 20% av Pfizer-vaksinen.

Konklusjonen fra de svenske forskerne er krystallklar: To vaksinedoser virker ikke! Folk må ha mer vaksine! NÅ!

Det er telling av antistoff som er målet for hvor effektive covid-vaksinene er. Hvor godt vaksinene i praksis beskytter mot infeksjon har ikke noe med saken å gjøre. Bare det kan måles antistoff, er vaksinene effektive. 

Nå er ikke covid-vaksinene lenger effektive, ifølge Sveriges Radio. Antistoffene etter vaksinering holder på å forsvinne helt, bare et drøyt halvår etter at vaksinene er satt. Antall såkalte «gjennombruddsinfeksjoner» (vaksinerte som blir syke) er også økende i Sverige. 

At nivået med antistoff daler kjapt har vi visst fra tidligere undersøkelser, blant annet i Israel. Etter tre måneder har mengden antistoff vist seg å synke til det halve for både Pfizer og Moderna. Hos vaksinerte med Astra er nivået enda lavere. Ifølge FHI virker vaksinen fortsatt utmerket for nordmenn. På mirakuløst vis.

houses in near mountains and trees during daytime
Av en merkelig grunn virker vaksinen bedre i Norge enn i andre land, eller…?

At antistoffene fra en vaksine som koster hundrevis av milliarder kroner bokstavelig talt forsvinner på et drøyt halvår, vil av enkelte betegnes som oppsiktsvekkende. Myndighetene mener imidlertid ikke det. Vaksineprodusentene har sikret seg opsjonsavtaler for levering av milliarder med booster-doser de neste to åra til myndigheter verden over.

Myndighetenes klokkertro på det såkalte antistoffmedierte immunforsvaret er også oppsiktsvekkende, men til dels forståelig. Antistoffer kan telles.

Motparten til det antistoffmedierte immunforsvaret, det cellemedierte immunforsvaret, er nesten umulig å måle. Der er immuniteten avhengig av hukommelses-celler og det finnes ikke eksamen for T-celler.

T cell - Wikipedia
Kan vi tro at T-celler virker?

Det cellemedierte immunforsvaret består av T-celler som angriper og dreper virus og bakterier med akkurat samme cellegift som legene bruker på kreftpasienter (cytokiner og interferoner). Når T-cellene har møtt et virus og lært seg signaturen, vil de ved neste infeksjon mobilisere eksplosivt. Det er usikkert i hvor stor grad T-celler kan stimuleres av vaksiner, men når du har vært infisert, gir T-cellene immunitet mot hele viruset. Ikke bare spikeproteinet. Dette er også årsaken til at mange forskere mener at den cellemedierte immuniteten også reagerer bedre på muterte virus.

Tidligere erfaringer med T-celle-hukommelse, er at når den først er etablert, kan den vare livet ut.  Myndighetene har imidlertid samme forhold til det T-celler som nordmenn flest har til Gud: De er ikke helt sikre på om de tror på det.

I første omgang vil «risikogruppene» i Sverige bli utstyrt med en tredje vaksinedose. Den svenske sosialministeren, Lena Hallengren, er i gang med å vurdere, ikke om, men når resten av den svenske befolkningen må ta neste vaksinedose. At det kommer en tredje vaksinedose til alle er svenskene lite i tvil om.

Broderfolket stiller sikkert opp. Medelsvensson bruker ikke å ta lett på verken dugnad eller borgerplikt han heller.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • De har vel heller aldri klart å identifisere de spesifikke antistoffene mot viruset deres ettersom det er bare en generell telling av antistoffer som danner grunnlaget her.
    Kanskje kommer vitenskapen tilbake, om vi håper hardt nok?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

I full offentlighet:

Vaksinekrangel i viktig helsekomite i USA.

Forrige innlegg

Tysk valg

Berlin kjøper opp norsk boligmonopolist? Globalismen sprenger Die Linke?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.