POSTED IN Krig-fred

Nå forberedes krigen mot Kina og Russland.

Tyskland er med.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Før 3. verdenskrig

Jan Hårstad

Nå har jeg i mange år allerede skrevet om driften mot den tredje verdenskrig som nå om dagen er ganske åpenbar.

En tanke går til prominent journalist Udo Ulfkotte som deltok på lukkede Nato-møter. Han begynte å lage videoer om Natos krig mot Russland allerede i 2017. Ikke det minste merkelig at han døde nokså ung under høyst mystiske omstendigheter. Bok som melder likvidering finnes.

Aksen i det amerikanske samfunnet er naturligvis det militær-industrielle kompleks som holder seg med utallige webber om våpen og militære spørsmål. På disse webbene er det ingen hemmelighet at USA/Nato forbereder seg på gigantkriger mot Kina og Russland. Men slik dokumentert historie er det forbudt å bringe til torgs i media i Norge. Selv media som vil framstå som kritiske: inyheter og Document babler Nato-versjoner av verden. Konsekvent.

Den lille gruppa av edru folk i Norway nå ligner svært på det bittelille NKP og Mot Dag i perioden 1936-1940. Den offisielle historien melder at «Norge ble tatt på senga», ja, den gemene hop av borgerskap og sosialdemokrater ble det og varslerne har blitt skrevet ut av Norgeshistorien. De har aldri eksistert.

Da Hitler kom til makten var det første han gjorde å innkalle generalene til møter hvor han lovet Hæren massiv opprustning. Men når Gøring satte i gang første femårsplan for dette oppdaget de at Tyskland manglet de strategiske mineralene som var helt nødvendig for å bygge tanks, fly og ammunisjon. HitlerTyskland henvendte seg derfor til Sovjetunionen og fikk istand et handelssamkvem nærmest uten sidestykke av omfang.

Fra begge parter sett var dette en suksesshistorie og førte til Den Hemmelige Tilleggsprotokollen i 1939 hvor de to delte Europa seg imellom. 

I Moskva trodde man det at Tyskland ville bruke Hæren mot Europa og ikke være så dum  å starte en tofrontskrig. Det skulle de ha lært under første verdenskrig. Trodde de.

Vasaller lyder herrens ordrer.

Tyskland, ja, faktisk hele Europa, er i militær henseende en Vasallstat. I Tyskland finnes det 12 amerikanske baser hvorav de mest berømte er Ramstein, Spangdahlem og Bütchel hvor atomvåpnene er lagret. Italia er også en amerikansk militærbase.

USA pålegger Tyskland å trappe ned handel og eksport både til Russland og Kina. Men hvis man følger dette direktivet blir Tyskland redusert fra å være en industriell supermakt til grønn åkerland med rødgrønne diktatorer som hisser til krig.

Av stormaktene er det bare Russland/kina som i dag sitter på de helt nødvendige materialer for våpen og bilindustri. Ellers er de å finne i Afrika.

Det er av denne grunn kanzler Scholz rundreiser Afrika med to hundre næringslivsjefer. Det gjaldt en tur til Senegal, Niger og SørAfrika og nylig en tur til  Etiopia og Kenya. Og til Mali-Sahel sender de soldater for der er det uran, kobolt og litium. Kappløpet om Hvilken stormakt som skal ha tilgang til Afrikas strategiske råvarer har startet. Akkurat samme tanker ble i sin tid framført av franske Sarkozy: vi må nykolonisere våre gamle kolonier.

Under disse pressede forhold har det tyske borgerskapet bestemt seg for at de skal være store i krigen mot Russland. Veteran-analytiker Peter Schwarz skriver 11 mai på wsws.org:

«En får det inntrykk av store deler av den herskende eliten i Tyskland sørger dypt over at Hitler ikke nådde sitt mål om å erobre og ødelegge Moskva. 

I virkeligheten har den herskende klassen i Tyskland aldri akseptert Hitlers nederlag.»

Om Die Grüne: «de var antifacistisk og pasifister, nå er de glødende militarister.»

Nå ser vi da det at tyske media jubler over at Tyskland etter USA er den største leverandør av krigsredskaper til Ukraina. Tidligere har de levert våpen for 17 milliarder Euro og 14 mai nye 2,7 milliarder Euro. Rheinmetall setter opp tanksfabrikk sammen med  Ukroboronprom i Ukraina. Her skal kriges.

Akkurat som overalt i hele Europa har også i Tyskland det reformistiske venstre og sosialdemokratiet selvsagt massivt støttet Nato-krig.

Resultatet er at det fredsvennlig og forhatte Alternative für Deutschland har en eksplosiv vekst og nærmer seg 30% i riksoppslutning.

Som jeg ganske forgjeves har skrevet i årevis: det er Tyskland man skal holde fokus på fordi Berlin er hovedstaden i EU-prosjektet. Begynner Tyskland å skjelve i Weimarmodus kommer hele EU-byggverket til å ramle sammen, noe vi allerede ser konturen av:

De militante pro-amerikanske statene mot stater som motsetter seg Russland/kina krigene.

I løpet av sommeren er det å anta at rakettene har begynt å farge himmelen over det fredelige EU og Tyskland i krigsmodus.

Tredje Verdenskrig er på gang.

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • «…driften mot den tredje verdenskrig som nå om dagen er ganske åpenbar.»

  Like åpenbart er det at dette ikke er noen drift ( som høres passivt ut), men en aktiv handling. Fra de som også satte i gang 1.og 2. verdenskrig.
  Og det dreier seg om det samme; kontroll over en verdensvaluta ( gjeldsbasert valuta) , og rentene. Deres viktigste våpen, – for også å ta kontroll over verdenshandelen.
  ‘ De som styrer det økonomiske systemet styrer politikken, lokalt og globalt.’

  Denne gangen er det Kina og Russland som er den store faren når det gjelder industri og handel. ( Ikke militært.)
  -Og vi får igjen historier om at disse, hver for seg eller alene, vil ‘erobre verden’. 😉
  ( Proklamert fra disse som sjøl hele tiden har hatt dette som mål.)

  ««En får det inntrykk av store deler av den herskende eliten i Tyskland sørger dypt over at Hitler ikke nådde sitt mål om å erobre og ødelegge Moskva.»

  Hadde Hitler og Nasjonal- sosialistene som mål , i utgangspunktet, å krige mot Sovjetunionen? Hvor har du det fra, Hårstad?
  – Eller var det vestmaktene som ønsket at disse to utfordrerne skulle knuse hverandre, og fikk Sovjetunionen til å bygge opp troppestyrker i grensene mot Tyskland, og lakk ‘informasjon’ om at Sovjetunionen ville angripe Tyskland?
  Diss folka har jo lang tradisjon i å sette folk opp mot folk, og la de krige for seg.

  Vi vet at Hitler, før 1939, som NASJONAL-sosialist uttalte:
  ‘Dere vet at Russland og Tyskland er styrt av to ulike doktriner. Bare ett spørsmål gjenstod som måtte klareres: Tyskland har ingen intensjon om å eksportere sin doktrine, og i det øyeblikket Sovjet-Russland heller ikke lenger tenker på å eksportere sin doktrine til Tyskland, ser jeg ikke lenger noen grunn til hvorfor vi skal fortsette å ha motsatte standpunkter. For oss begge er det fullstendig klart at det er kun andre som vil tjene på enhver kamp mellom våre to folk.’

  Vi VET nå ihvertfall at (bakmennene i ) Storbritania hadde planer om å angripe Sovjetunionen etterpå, – med forhåpninger om at da var USA sine atomvåpen klare, og Sovjetunionen svekket.

  Det var selvfølgelig ikke et sterkt Tyskland, militært, som var noen trussel.
  Men at Tyskland var industrielt sterkt, og gikk inn for nasjonale- ‘fripenger’ og bytting av vare mot vare.
  Hvis det ble vist, at hver nasjon kunne greie seg sjøl med eget arbeide, og vennskapelig i samarbeid/varebytte med andre frie nasjoner. – Uten at pengestyrerne holdt kontroll og konstruerte ‘ dårlige tider’ og ‘dyrtid’ med jevne mellomrom.
  – Da ville bakmennene som ønsket/ønsker En verden, En leder, og En valuta, miste sitt ideologiske/kapitalistiske overtak.
  At det var arbeid som ville gjøre nasjon etter nasjon frie, ikke penger;
  ‘Arbeid macht frei.’ ) har jo blitt latterliggjort/demonisert. Men det var dette som var Nasjonal-sosialistene sin agenda.
  Så måtte det konstrueres myter om at 2 verdenskrig var en krig for å drepe jøder. 😉
  ( Derfor løgnene om Holocaust.)

  ‘Tysklands utilgivelige forbrytelse i tiden før den 2. verdenskrig var å trekke sin store økonomiske virksomhet vekk fra verdens handelssystem og utvikle sine egne vekslingssystemer for utenlandsk valuta slik at de som kontrollerer verdens finanser ikke lenger fikk tjene penger på den tyske handel’. 
  Kilde: Churchill til lord Robert Boothby i Winston Churchill «The Second World War,» Scherz, München 1960.

  ‘ Den jødiske utenriksminister i Frankrike Itzig Aron Cremieux sendte i 1860 et opprop til verdens jøder, og det heter her bl.a.:
  «Unionen som vi vil grunnlegge, skal ikke være noen fransk, engelsk, irsk eller tysk, men en jødisk verdensunion. I ingen henseende vil en jøde bli en venn av en kristen eller en muslim, før øyeblikket kommer da den eneste rettens religion stråler over hele verden i jødetroens lys…. Vår nasjonalitet er våre fedres religion og ingen annen nasjonalitet kjenner vi…. Tiden er nær da Jerusalem vil bli et bedehus for alle nasjoner og folk Vår makt er ufattelig, hvis vi lærer å sette inn makten for vår sak … Dagen er ikke fjern da alle rikdommer og alle jordens skatter skal bli Israels barns eiendom.’

  Svar
  • Pravdamedia
   20 mai 2023 17:17

   Og hvem er Israels barn(folk)?
   Jødene?(Juda) Eller etterkommere av de alle de 12 stammene fra Isaks sønner? Ifølge Toraen og gamle testamentet i bibelen, Enoks Bok, the watchers?

   Svar
   • «Og hvem er Israels barn?»

    Ikke så interessant. Uansett er det ikke herr & fru jøde ( eller ‘jøde’) som lager ufred verden rundt.
    -Men bakmennene som bruker jødedommen/religion/rase – forestillinger for å samle og styre de som kaller seg jøder w.w. , og gir makt til denne edderkopp-organisasjonen.
    Akkurat som Ap fikk/får makt av sine ( nyttige idioter-) tilhengere i Norge ved å kalle tilhengerne (utvalgte?) ‘arbeidere’.

 • ‘Alt som disse statene tjener på bomull, peanøtter, osv, brukes umiddelbart som rentebetalinger til bankene i New York, London, Frankfurt og Zürich. Denne gjelden er som et kvelertak rundt halsen på disse statene. ‘
  midtifleisen.wordpress.com/2017/09/16/vi-lever-i-et-diktatur-under-oligarkiene-til-den-globaliserte-finanskapitalen/

  ‘Både Quisling, Hitler og Mussolini var innbitte motstandere av kapitalismen. Bare hør på hva Quisling skrev i nyttårstalen fra 1941 hvor han brukte ordet “samholdskraft”:
  “Liksom de amerikanske kolonisters heldige opprør mot England for 170 år siden, startet den revolusjonen som var bestemt til å gjøre slutt på feudalvesen og fyrstevesen og å skape de 19de århundres årdning, således gjør den europeiske revolusjon nå slutt på kapitalismen og demokratiet og skaper det 20de århundres nasjonal-socialistiske stats- og samfundsordning.
  Det er i sandhet en forrykt idé å hevde at i denne Europas frihetskamp faller Norges interesser sammen med Englands kapitalistiske og imperialistiske maktpolitikk.” ‘
  onarki.no/blogg/2011/12/samholdskraft/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Krigens kostnader vedvarer i lang tid.

USAs kriger i Midt-Østen har tatt livet av minst 4,5 millioner mennesker.

Forrige innlegg

Freden bryter ut i verden.

Når snakket Nato sist om fred?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.