POSTED IN Atomvåpen, Virkelighetsforståelse

Nå er løgnen blitt det normale:

EU sjefen: Det var Russland som atombombet Japan.

18 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Sjefen for Europa

Av Andrei Martyanov

Dette er alt du trenger å vite.

Lederen for EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen, løy og beskyldte Russland for tragedien i Hiroshima, sa utenriksdepartementets talskvinne Maria Zakharova i Telegram-kanalen. Zakharova skrev at den 21. september holdt Von der Leyen «en ganske bemerkelsesverdig tale «i forbindelse med prisutdelingen Atlantic Council.

«Jeg berømmet lederen av den japanske regjeringen for å ha støttet Kiev-regimet og kjempet mot Russland. Jeg husket at familien hans var fra Hiroshima, og under atombomben i 1945 døde slektningene hans der.»

Om USA og bødlene i Washington som slapp bomber på japanske byer og sivile — ikke et ord», sa representanten for utenriksdepartementet (Maria Zakharova, red.).

Enkelte er helt grenseløs frekke som Ursula van det Leyen, EU-sjefen.

I følge henne gikk » hun som er tiltalt for en de største i historien EU-korrupsjonsskandaler videre (Ursula van der Leyen, red.) – la tragedien i Hiroshima … til Russland.» Zakharova siterte også Von der Leyen som sa:

«Mange av dine slektninger døde da atombomben raserte Hiroshima med bakken. Du vokste opp med historiene til overlevende og ville at vi skulle lytte til de samme historiene, se inn i fortiden og lære noe om fremtiden… Russland truer med å bruke atomvåpen igjen. Det er ekkelt, det er farlig, og det er utilgivelig i skyggen av Hiroshima.»

– Det er ekkelt og farlig hvordan Ursula von der Leyen lyver, sa representanten for UD. (Maria Zahkarova, red.) I august 1945 slapp USA atombomber over de japanske byene Hiroshima og Nagasaki. Omtrent 220 200 mennesker døde direkte fra eksplosjonene av de to bombene, og mer enn …. døde på grunn av dødelige doser stråling. Det store flertallet av ofrene var sivile.


Ja, det er ekkelt, men det er også hovedgrunnen til at Russland ikke har noen å snakke med i det moderne Vesten. Ursula Von Der Lugen (Omskriving av navnet til Løgn-Ursula, red.) er en typisk europolitiker (tysk) uten moral, ære eller anstendighet. Det er også slik historie undervises på tvers av universiteter i Vesten. Men igjen, Mearsheimer siterer Fukuyama, at liberalismen beseiret nazismen. De har problemer, ikke sant? ( Her viser han til, uten å si det, at det var først og fremst Sovjetunionen som vant 2. verdenskrig. red.)

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

18 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  24 september 2023 9:24

  Russland gjer rett i å reagera, som vanleg. Von der Leyen lyg, som vanleg.

  Von der Leyen er kjær ven av Arbeiderpartiet/Støre.

  November 2021i Washington: Støre-regjeringa underskriv hemmeleg avtale om USA-spesialsoldatar i Noreg.

  September 2023 i Washington: Støre-regjeringa gjev 170 millionar skattekroner til Pulitzer Center. Ingen andre land enn Noreg gav pengar, men Georg Soros bidrog:

  https://pulitzercenter.org/blog/30-million-new-funding-support-pulitzer-center

  Desse to sakene er meir enn nok til å ikkje røysta på Arbeiderpartiet. Sindre Finnes er ein liten lommetjuv samanlikna med Støre, Barth Eide og Huitfeldt.

  Dei to sakene er sjølvsagt ikkje presentert for veljarar på førehand.

  Svar
 • Man burde flire av slike manglende historiske kunnskaper.
  Men dette er selvfølgelig bevisst løgn.
  – Som det meste av ‘Krigshistorien’ ( dvs. krigs-historiene) vi er foret med i 80 år.
  Og hvis man gjentar en løgn mange nok ganger ( i media, – eller i skoleverket) så er det mange som oppfatter det som sannheter.

  Svar
  • Ja, det florerer med løgn i disse dager. Dessuten utførte Usa en terrorhandling mot Tokio som i omfang drepte flere mennesker en bombene over Nagasaki og Horishima i august 1945. De teppebombet Tokio med brannbomber, og mennesker ble brendt levende i stort antall, og store områder ble fullstendig jevnet med jorden, da de fleste husene var av lett antennelig materiale. Denne terrorhandlingen er det lite oppmerksomhet i den sensurerte pressen vi omgir oss med. Og denne nasjonen (Usa) skal vi være bekjent av å være alliert med!

   Svar
   • Øyvind Aarsnes
    16 april 2024 17:02

    USA er opprettet av Illuminati som styrer det meste med løgn og faenskap i denne verden. Alle som farer med løgn og faenskap kommer til å få møte han som er løgnens far Satan i dødsøyeblikket. I Norge blir de fleste ja mest sannsynlig alle politikere inne på sinnsykehuset og deres nyttige idioter journalistene å få møte løgnens far Satan når hjertet stopper. Tenk at de har sørget for å gi 85% av befolkning gift i form av en sprøyte som de kalte vaksine, går det an å bli mer full av Satan da?

 • Christopher Briggs
  24 september 2023 19:53

  Ursula sa ikke at Russland hadde skyld i den første atombomben. Det er allmennkjent at amerikanere gjorde det. Det hun sier er at Russland gjør at vi igjen kan være vitne til det.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  24 september 2023 21:45

  Talen i original frå Atlantic Council er den beste kjelda me kan få. Takk, Monica Sortland!

  Det viser seg at utskrifta frå til dømes Sputnik, er korrekt. Nøkkelord i talen er «again» og «this wrecklesness». Dessutan er USA ikkje nemnt i omtalen av Hiroshima-bombinga. Det er historie-omskriving nok for meg.

  Briggs er for optimistisk i trua på kva som er allmenn kjent. Det er til dømes ei allmenn oppfatning at Nato vart etablert som eit svar på Warzawa-pakta.

  Me må kunna vera einige om at von der Leyen ikkje fremjar folkeopplysning. Ho lyg. Det ho seier i same talen om gass, er heller ikkje sant.

  Svar
  • Torfinn Slettebø
   25 september 2023 14:16

   Orsak skrivefeil. Ordet er «recklessness», og tyder «farleg og omsynslaus handling».

   Historie-forfalskinga frå von der Leyen er den same. Ho nemner sjølvsagt heller ikkje at Nato trugar med atomvåpen kvar dag med sin globale fyrsteslags-doktrine.

   Det er eit underleg syn å sjå Tyskland og Japan omfamna kvarandre «again». Det gjekk ikkje so bra sist.

   Svar
 • Torfinn Slettebø
  16 april 2024 8:33

  Betimeleg reprise og påminning frå Derimot.

  For nokre dagar sidan gjorde Japan noko liknande i FN:

  https://www.rt.com/news/595856-japan-ignore-us-atomic-bombing/

  Noreg/Barth Eide jattar med utanrikminister Kuleba (NRK 15.4.), og lovar endå meir støtte. Kiev-styret sine droner hamrar laus på atomkraftverket i Zaporisja. Dersom det endar med ein stor-smell, er Noreg i høg grad medansvarleg.

  Svar
 • Det ble aldri sluppet noen atombomber i Japan!
  Det hele er en bløff – som vanlig tror vi på det!

  Hvorfor tror du at de som »gikk inn» etter eksplosjonen bar hazmat drakter mot kjemisk fare og ikke drakter mot radioaktiv stråling.
  Hadde det blitt brukt atombombe ville området vert ubeboelig i 100 år, .. minst!
  Hvor mange uker etter krigen begynte Japan å bygge opp byen igjen?

  England hadde under hele 2VK ulovlig ( iht. traktat etter VK1) produsert sennepsgass. En gass som gir samme symptomer som radioaktiv stråling.
  TNT utførte sprengingen!

  Svar
  • E.:
   » England hadde under hele 2VK ulovlig ( iht. traktat etter VK1) produsert sennepsgass. »

   Ja, dette var enda en krigsforbrytelse som ‘de gode’ har greid å holde borte fra (krigs-) historien.

   Og forklaringen din på ‘atombombene’ virker plausibel.

   Men :
   USA vet, Russland vet ( nå) , – i så fall.
   Hva skremmer de hverandre med?
   Eller er det innbyggerne som skal skremmes?

   Svar
   • Det er innbyggerne som skal skremmes, Frikar!
    Se på splitt -& hersk i Norge!

    Eksempel:
    Hvorfor varslet Iran, Israel og USA om at om 5 timer vil de sende noen hundre raketter og droner mot Israel.
    Jo, fordi IRAN ville ikke drepe noen ( eskalere) konflikten, samtidig som USA óg Israel kom ut av situasjonen som vinnere. Viktig!
    Iran er smarte, for under hånden beviste de ovenfor ovennevnte at de kan treffe det de vil, hvis(!) de vil. ref. de 8 tunge raketter som traff militær flyplassen!!!
    Og nå vet Iran om hvor alle anti rakett radarer er montert!

    Det hele er et skuespill for å tjene PENGER! VK2 var det sammen.

    Hvem tror du finansierte Hitler i 1930?
    Tyskland var verre enn bankerott!
    Hvem beslagla alle private innskudd i alle USA banker, som skapte bank og finanskrisen i 1932?
    Det var ikke aksjehandelen som startet det hele, men president Roosevelt tyveri av privat finans.
    Så, .. hvor tror du pengene gikk?
    Tenk mann . .tenk!

    Da, som nå er Russland den STORE pott!

  • Olav Sæther
   16 april 2024 10:54

   Har hørt noe om dette tidligere. Men hva som er sant eller ikke er vanskelig å vite nå for tiden.

   Svar
 • E:
  » Hvem tror du finansierte Hitler i 1930?
  Tyskland var verre enn bankerott! »

  Det var stort sett jøder som satt med kontrollen over bankvesenet og media i Tyskland i mellomkrigstiden. – Fram til de ble fjernet fra disse stillingene, etter at jødiske organisasjoner, med sete i USA/England, hadde erklært Tyskland verdensomspenende økonomisk krig – Med formål å knuse Tyskland økonomisk og handelsmessig. ( Som vestens økonomiske sanksjoner motRussland i vår tid.)
  Nasjonalsosialistene gikk da over til ‘fripenger’ ( ikke gjeldsbaserte som vår pengeøkonomi.) innad i Tyskland. ( Arbeid macht frei) Og greide på dene måten å bygge opp velstand for alle i Tyskland med boliger, veier, og betalt ferie, barnetrygd og alderpensjon. Som ingen andre land tidligere i historien.
  ( Kommunister og jøder, – som stort sett var sammenfallende, prøvde å stopp dette med streiker og uroligheter , og ble satt i oppbevaringsleire til krigen skulle være over. Men alle jøder kunne fritt reise fra Tyskland , fram til 1939. Men få europeiske land ville slippe de inn, tross Hitlers forsøk/press.)

  Tyskland ble også boikottet/stoppet ihandel med andre land, av de samme, som styrte ‘verdensvalutaen’/’reservevalutaen’. ( Som igjen som vestens økonomiske sanksjoner mot Russland og Iran i vår tid.) Tyskland skulle tvinges i kne.
  Nasjonalsosialistene/Tyskland greide å omgå dette litt ved vare mot vare-bytte ( ‘bartrade’). F.eks maskiner til Argentina i bytte mot korn.

  Svar
 • Men Nrk fortsetter med ‘informasjon’ om vår krigshistorie:

  En artikkel på nrk.no om tungtvann fra Rjukan .
  Og/men ikke ETT ord om at Norge solgte tungvann til Israels atombombeproduksjon, som de nå skremmer Iran med !
  – Som ‘ein viktig del av vår felles historie.’ 😉

  ‘Tungtvatnproduksjonen under krigen, aksjonane knytt til han og Vemork er ein viktig del av vår felles historie.’
  nrk.no/vestfoldogtelemark/halvor-vil-selje-ekte-tungtvatn-som-suvenirar-1.16840596

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den moderne analfabetisme:

«Melken kommer fra butikken og strømmen fra kontakten.»

Forrige innlegg

Store demonstrasjoner i Japan.

Motstanden mot WHO-traktaten øker.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.