POSTED IN Atomvåpen, Virkelighetsforståelse

Nå er løgnen blitt det normale:

EU sjefen: Det var Russland som atombombet Japan.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Sjefen for Europa

Av Andrei Martyanov

Dette er alt du trenger å vite.

Lederen for EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen, løy og beskyldte Russland for tragedien i Hiroshima, sa utenriksdepartementets talskvinne Maria Zakharova i Telegram-kanalen. Zakharova skrev at den 21. september holdt Von der Leyen «en ganske bemerkelsesverdig tale «i forbindelse med prisutdelingen Atlantic Council.

«Jeg berømmet lederen av den japanske regjeringen for å ha støttet Kiev-regimet og kjempet mot Russland. Jeg husket at familien hans var fra Hiroshima, og under atombomben i 1945 døde slektningene hans der.»

Om USA og bødlene i Washington som slapp bomber på japanske byer og sivile — ikke et ord», sa representanten for utenriksdepartementet (Maria Zakharova, red.).

Enkelte er helt grenseløs frekke som Ursula van det Leyen, EU-sjefen.

I følge henne gikk » hun som er tiltalt for en de største i historien EU-korrupsjonsskandaler videre (Ursula van der Leyen, red.) – la tragedien i Hiroshima … til Russland.» Zakharova siterte også Von der Leyen som sa:

«Mange av dine slektninger døde da atombomben raserte Hiroshima med bakken. Du vokste opp med historiene til overlevende og ville at vi skulle lytte til de samme historiene, se inn i fortiden og lære noe om fremtiden… Russland truer med å bruke atomvåpen igjen. Det er ekkelt, det er farlig, og det er utilgivelig i skyggen av Hiroshima.»

– Det er ekkelt og farlig hvordan Ursula von der Leyen lyver, sa representanten for UD. (Maria Zahkarova, red.) I august 1945 slapp USA atombomber over de japanske byene Hiroshima og Nagasaki. Omtrent 220 200 mennesker døde direkte fra eksplosjonene av de to bombene, og mer enn …. døde på grunn av dødelige doser stråling. Det store flertallet av ofrene var sivile.


Ja, det er ekkelt, men det er også hovedgrunnen til at Russland ikke har noen å snakke med i det moderne Vesten. Ursula Von Der Lugen (Omskriving av navnet til Løgn-Ursula, red.) er en typisk europolitiker (tysk) uten moral, ære eller anstendighet. Det er også slik historie undervises på tvers av universiteter i Vesten. Men igjen, Mearsheimer siterer Fukuyama, at liberalismen beseiret nazismen. De har problemer, ikke sant? ( Her viser han til, uten å si det, at det var først og fremst Sovjetunionen som vant 2. verdenskrig. red.)1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 2 799 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

ACER, Nei til EU og NRKs sviktende informasjon?

Styres norske strømpriser i virkeligheten nå fra EU til NRKs øredøvende taushet?

Previous Post

Offisiell rapport:

F-35 jagerflyet er bare i stand til å fly halvparten av oppdragene.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.