POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Nå er hun død.

På video: «tar vaksinen for å sikre mine venner og familie»!

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er stadige flere signaler om at vaksineringen var en katastrofe for befolkningen. Reduserte barnefødsler og overdødelighet er noen. Mange av de som vaksinerte seg gjorde det i full tillit til at den infomasjonen våre myndigheter ga var korrekt. Den tragiske historien under om Madeleine Cusack er et eksempel på dette.

Knut Lindtner
Redaktør

“Jeg skal ha’ min vaccine…..

“for at min familie og mine venner kan være sikre” (Madeleine Cusack 1995-2023)

Nu er hun død 27 år gammel. Der er ingen grund til at fremhæve hende blandt hundredetusinder andre unge døde, hvis ikke hun havde indspillet denne video, og hvis ikke samtlige løgnemedier skrev, at “dødsårsagen er ukendt.” Her er frit valg mellem tusindvis af medskyldige løgnemedier. BT,  SE & HØR og Daily Mail. Pick and choose. Hvor længe skal det fortsætte?

Innlegget er hentet fra Snaphanen

Det kan vi godt give et bud på, nu vi kan være stensikre på, at ingen af de ansvarlige for det, vil stoppe det: Det vil fortsætte til et flertal af mennesker, er trætte af at dø og se andre dø. Det skal være mere attraktivt at protestere end at dø, og det er det helt åbenlyst ikke endnu.

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Virtue-signalling-faktoren er også ganske grotesk og ironisk, hvor de som la ut stolte bilder av seg selv med melding om at de nå er sikkert og effektivt ødelagt for livet, hvis de i det hele tatt er i live, ofte er/var blant dem som stengte smartere familie og venner ute fra det gode juleselskap.

  Svar
  • Tiden går, noen består, og Wenche Myhres tekst er mer aktuell enn noensinne, og vi som stod for «de uvaksinertes pandemi» kan gjerne unnes litt oppreisning for eksempel ved at kjendiser som var pådrivere og nå er skada kan stå fram og angre, krype til korset, gjøre opp for seg, så sant de lever, ellers kan de gjerne leve med skam så lenge de lever.

   https://www.youtube.com/watch?v=S18FSxoF4YU

   Svar
 • Avholder meg fra å be for hennes sjel da hun ukritisk promoterte det Onde.

  Svar
 • En Norsk psykolog advarte mot å la seg fotografere og å dele bildet på sosiale nettverk … Årsak; naboer og venner kunne bli misunnelige og sjalu og det kunne bli bråk siden de ikke var først. (NRK Radio) Husker ikke når, men det var i forbindelse med galskapens første injeksjoner.

  Snakk om gi et uvirksomt produkt oppmerksomhet (eller skal vi si virksomt, når vi nå ser resultatene ?)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Migrantstrøm mot Vesten

Hvordan USA, gjennom De Grønne og De Røde ødelegger Europa.

Forrige innlegg

Propagandamaskinen går for fullt.

Nå skal opinionen gjøres klar for krigen mot Kina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.