POSTED IN Helse, mRNA-vaksiner

Sprøytestikk blir ikke nødvendig:

mRNA-vaksiner som pustes inn, blir levert rett inn til lungene.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Forskere har utviklet en luftbåren mRNA-vaksine for raskt å kunne vaksinere befolkningene uten deres viten eller samtykke.

Av Patricia Harrity

Et team fra Yale University har utviklet en ny luftbåren metode for å levere mRNA rett til lungene dine. Mens forskere kan feire denne oppfinnelsen som en praktisk metode for å vaksinere store folkemasser, reiser skeptikere åpenbare bekymringer om potensiell misbruk av en luftbåren vaksine, inkludert muligheten for skjulte bioforbedringer, et konsept som tidligere har blitt foreslått i akademisk litteratur.

Teamet, som ble ledet av cellulær og molekylær fysiolog Mark Saltzman, hevder at den inhalerbare mRNA-vaksinen «beskyttet med suksess mot «SARS-CoV-2», og at den «åpner døren for å gi andre mRNA vaksiner for gen erstatningsterapi, og andre behandlinger via luftveiene».

«I den nye rapporten er det ingen muskulær injeksjon. Vi ga nettopp to doser, en prime og en booster nasalt, og vi fikk en svært beskyttende immunrespons. Men vi viste også at du generelt kan gi forskjellige typer mRNA- stoffer på den måten. Saltzman sier at denne «nye metoden kan radikalt endre måten folk blir vaksinert på», noe som gjør det lettere å vaksinere folk i avsidesliggende områder eller de som er redde for nåler. Men det er ikke alt. En luftbåren vaksine gjør det mulig å raskt gi den til befolkningen.

Sprøytestikk blir ikke nødvendig

Ved å slippe vaksinen ut i luften, er det ikke nødvendig å injisere hver person individuelt – noe som ikke bare er tidkrevende, men vanskelig hvis en person motsetter seg injeksjonen. Dette er ikke tilfelle med en luftbåren vaksine, som kan slippes ut i luften uten samtykke eller til og med offentlighetens viten. Mens Yale-forskerne mål er et mRNA-produkt, som inhaleres er resultatet det samme – å få så mange som mulig til å inhalere vaksinen med minst mulig kostnad og innsats.

Dr Joseph Mercola har sine bekymringer angående luftbårne mRNA-vaksinestoffer. For USAs regjeringer har en historie med bruk av biovåpen. «Når du setter bitene i puslespillet sammen, dukker det opp et urovekkende bilde. Som rapportert av The Epoch Times, har vi en historie med at amerikanske myndigheter har tatt ekstreme tiltak i bruk for å gi mandat og fremme covid-vaksiner til publikum. Nå har forskere utviklet en luftbåren mRNA-vaksine, som er en måte for raskt å vaksinere folkemassene uten deres viten eller samtykke.

Finnes det bevis for at regjeringen eller en annen enhet har planer om å i det skjulte slippe en luftbåren vaksine på befolkningen? Nei. Men de er en historie med at den har utført hemmelige forsøk med biovåpen på amerikanere. I 1950 sprayet den amerikanske marinen Serratia marcescens-bakterier i luften nær San Francisco over en periode på seks dager.

Prosjektet ble kalt «Operation Sea Spray», og var ment å finne ut hvor utsatt byen var for et biovåpenangrep. Serratia marcescens gjør det den berører knallrødt, noe som gjør det enkelt å spore. Det spredte seg over hele byen, da innbyggerne inhalerte mikrobene fra luften. Mens det amerikanske militæret i utgangspunktet trodde at Serratia marcescens ikke ville skade mennesker, skjedde et utbrudd, med utvikling av urinveisinfeksjoner som resultat. Minst én person døde. Dette var ikke en isolert hendelse, ettersom den amerikanske regjeringen utførte mange andre eksperimenter over hele USA i løpet av de neste 20 årene».

Så selv om det er urovekkende å tenke på at et luftbåret vaksine-eksperiment blir utført på et intetanende publikum, er det ikke enestående. Dette, kombinert med etableringen av en luftbåren mRNA-vaksine og regjeringens historie med eksperimentere på offentligheten, tegner et foruroligende bilde av fremtiden.

Det er på grunn av dette at informert samtykke er avgjørende for enhver medisinsk prosedyre, inkludert vaksinasjoner. Utviklingen av luftbårne mRNA-injeksjoner gjør imidlertid risikoen for at informert samtykke utelates blir desto mer reell.


Fra The Exposé, publisert 29. september 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk og forkortet. Linker og video i originalartikkelen.
Originalartikkel: Air Vax — mRNA Delivered Straight Into The Lungs – No Jab Needed.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • La meg ønske forskerne som dedikerer seg til dette at de påfører seg selvforskyldte ulykker i laboratorier som skaper slik et ondsinnet våpen slik at de gjør sikkerhetsmessige feil og en lekkasje av det luftbårne viruset i konsentrert form tar livet av samtlige. Helst på et tidspunkt når vaskekonene eller andre uskyldige ikke er der.

  Svar
 • wasan Totland
  3 oktober 2023 9:21

  Dette er propaganda.

  Svar
 • Northern Light.
  3 oktober 2023 13:48

  Dr. Astrid Stuckelberger avslører FNs og WHOs hemmelige agenda for et globalt helsediktatur.

  Av Ethan Huff.
  En innsider som arbeidet flere tiår hos FN og Verdens helseorganisasjon (WHO), og som vet godt hvor fullstendig korrupte disse to globalistiske organene har blitt, trer frem for å fortelle alt om hva hun observerte mens hun arbeidet i diss globale organisasjonene.

  Dr. Astrid Stuckelberger var gjest hos Health Ranger Mike Adams denne uken i et intervju, for å diskutere ulike saker knyttet til den sanne hemmelige agendaen til FN og WHO, som har drevet langt vekk fra deres opprinnelige uttalte oppdrag; å hjelpe til med å løfte fattige ut av deres fattigdom.

  Dr. Stuckelberger er en virkelig ekspert med en rekke tverrfaglige ferdigheter. Dr. Stuckelberger tok seg av psykiske helseproblemer ved WHO, før hun til slutt begynte på det medisinske fakultetet i Genève, Sveits, som hun sier er hovedkvarteret– enda mer enn New York City – for FN og WHO hvor de planlegger sine mål for det vi nå vet er verdensherredømme.

  Dr. Stuckelberger brukte rundt 30 år på å drive forskning innen folkehelse og forebyggende medisin, samt tre år ved WHO spesielt med å håndtere pandemiberedskap, og implementering av globale helseforskrifter som trådte i kraft mellom 2008 og 2013.

  Hun har sett alt, og etter å ha opplevd både det gode og det dårlige i disse to globalistiske organene, har Dr. Stuckelberger mye å si om det hun beskrev for Health Ranger, som «mange motsetninger i FN»; som forskjellene mellom dets uttalte oppdrag og dets sanne hemmelige oppdrag.

  Rundt 2016, sier Dr. Stuckelberger, var det et stort fremstøt i akademia og FN for å eliminere alle de etisk gode vitenskapsfolkene, og erstatte dem med ondsinnede som endte opp med å utvikle covid-vaksinene, som er «bioteknologiske våpen».

  En av tingene Dr. Stuckelberger virkelig fremhevet gjennom hele intervjuet, er det faktum at hun gjennom hele sin periode i FN og WHO observerte mange gode, etiske mennesker med mye kunnskaper, bli fjernet og erstattet med «ondsinnede» mennesker som ikke bare er inkompetente, men også onde når det kommer til deres visjon for vår verden.

  Spesielt fra rundt 2016 da Donald Trump stilte som presidentkandidat, så Dr. Stuckelberger egenhendig at det var en stor operasjon både i FN og i hele akademia for å fjerne alle de gode vitenskapsfolkene, og erstatte dem med ondsinnede – hun avslørte at de ondsinnede er de samme som fikk utvikle og selge Wuhan coronavirus covid-«vaksiner», som hun beskriver som «bioteknologiske våpen».

  Over tid siden 2016 har FN og WHO sakte luket ut alle med gode intensjoner, og erstattet dem med de verste av de verste. Dr. Stuckelberger forklarte at en av måtene de gjør dette på er ved å trakassere og diskriminere de gode forskerne, ved aldri å la dem undervise eller stige til toppen.

  «De stoppet all min undervisning,» forklarte hun om hva hun personlig har måttet tåle på grunn av sin holdning», men jeg har ikke noe imot det fordi det er viktigere å gjøre det jeg synes er riktig og i min ånd, enn å være med Satan». «Jeg ville aldri akseptere tilbudet deres» om å vende meg til den mørke siden, la hun til, «og det vet de veldig godt».

  Fra Natural News, publisert 2 oktober 2023.
  Oversatt fra engelsk, Linker og videointervju i orginalartikkelen.
  Stuckelberger som er norskættet og snakker norsk, er forsker, helseekspert, har undervist som professor i 25 år ved universitetene i Lausanne og Geneve, er forfatter og driver nettstedet astridstuckelbergercom.
  Orginalartikkel: WATCH as Dr. Astrid Stuckelberger exposes secret global health DICTATORSHIP agenda of UN and WHO.

  Svar
 • Northern Light.
  3 oktober 2023 17:57

  Dr. Robert Malone om Nobelprisen: «Vitenskapen er igjen blitt kapret av Big Pharma.».

  Dødelig teknologi på mRNA-plattformen Malone er oppfinner av, vinner Nobelprisen.

  Av Vigilant Fox.
  Messenger RNA (mRNA) teknologi, som fikk bred oppmerksomhet på grunn av sin rolle i utviklingen av covid-«vaksiner» og overdødeligheten som fulgte, er klar til å revolusjonere det medisinske feltet, ifølge Mockingbird media.

  Nå har utviklingen av mRNA-teknologi vunnet den ultimate prisen i medisin, Nobelprisen – men noen manglet på prisutdelingen.

  Katalin Karikó og Dr. Drew Weissman har blitt tildelt Nobelprisen i fysiologi eller medisin for sitt arbeid med messenger-RNA (mRNA). Samarbeidet deres har ikke bare endret utviklingen av vaksiner, men også åpnet opp muligheter for andre nye behandlinger for ulike sykdommer.

  Karikó, en ungarskfødt biokjemiker, tilbrakte en betydelig del av karrieren i BioNTech, det tyske farmasøytiske selskapet som samarbeidet med Pfizer, for å lage den første covid-vaksinen. På den annen side har Weissman, en lege og vitenskapsmann, en prestisjetung stilling som professor i vaksineforskning ved University of Pennsylvanias Perelman School of Medicine.

  Planene for mRNA-teknologi strekker seg langt utover covid-vaksiner.
  Snart kommer mRNA-teknologi for bruk i influensavaksiner. Tilhengere hevder at tilpasningsevnen til mRNA-teknologi gir raskere responstider ved utvikling av vaksiner, som mer nøyaktig kan målrettes mot sirkulerende influensastammer, og potensielt gjøre årlige influensavaksiner mer effektive.

  Videre arbeides det med å bruke mRNA-teknologi for å «behandle» ulike andre sykdommer. Det blir utforsket som en potensiell behandling for sigdcellesykdom, og den autoimmune lidelsen multippel sklerose. I tillegg er dets anvendelse i kreftbehandling under utredning, med sikte på å utnytte immunsystemet for å bekjempe ondartet kreft.

  Kampen mot HIV, en langvarig global helseutfordring, er også på mRNAs radar. For tiden er tre eksperimentelle HIV-vaksiner, bygget på et mRNA-design som ligner covid-vaksinene, i de tidlige stadiene av kliniske studier på mennesker.

  Prisen til Karikó og Weissman er ikke uten kontroverser.
  Dr. Robert Malone, en anerkjent vitenskapsmann, lege og pioner innen mRNA-vaksineteknologi, kom med noen kommentarer på «X». Han uttalte: «Karikó og Weissman får Nobelprisen, ikke for å finne opp mRNA-vaksiner, fordi det gjorde jeg, men for å legge til pseudouridin*, som tillater at piggproteintoksiner blir produsert i det som kunne vært en trygg og effektiv vaksineplattform, hvis den ble trygt utviklet».

  Malone kritiserte videre integriteten til tildelingsprosessen, og antydet påvirkning fra farmasøytiske giganter. «Pfizer har drevet kampanje for dette siden 2020 – til å begynne med hevdet de til og med, og det samme gjorde Karikó, at hun oppfant mRNA-vaksineplattform-teknologien. Pfizer donerer store beløp til Karolinska Institutet som deler ut Nobelprisen. Vitenskapen er igjen blitt kapret av store farmasøyt-gigantselskaper».

  Beslutningen om å hedre Karikó og Weissman mens de utelot viktige bidragsytere som Dr. Robert Malone, reiser spørsmål om fortellingen rundt mRNA-teknologien. En ting er sikkert: Covid er bare begynnelsen. Og det som sannsynligvis vil følge, vil være påfølgende kampanjer for å få mer mRNA injisert i hver eneste mann, kvinne og barn.

  *Pseudouridin er en isomer av nukleosidet uridin der uracil er festet via en karbon-karbon i stedet for en nitrogen-karbon glykosidbinding. Pseudouridin er den mest utbredte RNA-modifikasjonen i cellulært RNA. Etter transkripsjon og etter syntese kan RNA modifiseres med over 100 kjemisk distinkte modifikasjoner.Wikipedia.

  Fra Vigilant News, publisert 2 oktober 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker og X-meldinger i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Murderous Work on mRNA Technology Wins the Nobel Prize: Dr. Robert Malone Responds.

  Svar
 • «Jo mere vi ikke samtykker til deres ville ideer. Dess mer desperate blir de.
  Derav flere og flere urimelige krav. Dess flere sinnsyke krav de kommer med, dess flere våkner. Dess flere som våkner, dess mindre makt får de.»

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Norges bidrag i Europas største terroroperasjon.

Ble statsminster Jonas Gahr Støre informert forut for sprengningen?

Forrige innlegg

Israel legger ikke skjul på sin målsetting, å utradere Palestina:

I FN viste Netanyahu Stor-Israel-kart.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.