POSTED IN Coronavaksiner, Helse

mRNA vaksinenes funksjon:

Teflonbelagt resistens mot logiske slutninger.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

mRNA-terapi juridisk og medisinsk definert ut av rammene som vaksine

_______________________________________________________________

…..med betydning for hvorvidt befolkningen kan pålegges å underkaste seg organisert kvakksalveri basert på logisk brist og pharmaretorikk ved fremtidige kreative helsekriser.

enigma
_______________________________________________________________

En ny rettslig kjennelse fra USA omkring mRNA-injeksjonene – definerer disse ut av rammene for hva vaksiner er. Fordi terapiformen ikke har noen forebyggende effekt – hverken på smitte eller sykdomsut vikling – er ikke begrepet vaksiner lengre fremført i en kontekst med gyldig verdi.

Innlegget er hentet fra Fritt vaksinevalg

Med andre ord står valget mellom å redusere vaksinebegrepet til en medisinsk vits med tilhørende konsekvenser for befolkningens tillit – versus å signere skilsmissepapirene med mRNA-teknologien i det stille, på bakrommet til den globale pharmaeliten.

Ny forskning: mRNA-terapi er ikke vaksine

Onsdag 5 juni ble det publisert funn som avkrefter at mRNA-injeksjoner fungerer som vaksiner i form av å hindre sykdom og smitte.

Beskyttelse gitt av BNT162b2 mRNA-vaksinen mot overføring og infeksjon var lav for delta og omicron BA.1&2, uavhengig av antall vaksinedoser og tidligere SARS-CoV-2-infeksjon. Det var ingen signifikant vaksineeffekt for omicron BA.4&5. Helsemyndigheter som gjennomfører vaksinasjonskampanjer bør huske på at den nåværende generasjonen av covid-19-vaksiner kanskje ikke representerer et effektivt verktøy for å beskytte individer fra verken å overføre eller pådra seg SARS-CoV-2-infeksjon.BMC

Tradisjonell betydning av begrepet vaksine

Det tilhører barnelærdommen at vaksinerer gis for å forebygge smitte og sykdom ved at man eksponeres for en svekket eller død mikroorganisme eller deler av denne – for dermed å utvikle det man kaller immunitet. Slik definerer Store medisinske leksikon begrepet vaksine:

I klassisk betydning betegner vaksiner preparater laget av levende eller drepte smittestoffer, eller deler eller produkter av smittestoffer, som føres inn i levende mennesker eller dyr for å beskytte dem mot infeksjonssykdom.SML

Konklusjon: Den eneste immuniteten man oppnår ved mRNA-terapi er sannsyligis teflonbelagt resistens mot logiske slutninger.

Redaksjonen har fjernet noen illustrasjoner fra originalartikkelen.

Forsidebilde: Parastoo Diba

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Myndighetene verken kan eller vil ta inn over seg hva de har vært med på. Og Big Pharma-gjengen bak – med velfylte bankkonti – vet selvsagt hva de har kastet på menneskeheten. De bare venter på at den lille flokken av motstandere skal bli leie av å skrive om det. Om ikke før, så i alle fall når nye lover sidestiller demokratisk kritikk med landsforræderisk virksomhet.

  Svar
 • Northern Light.
  13 juni 2024 17:18

  Dr. Francis Boyle erklærer at covid-«vaksiner» er biologiske masseødeleggelsesvåpen.

  Av Ethan Huff.
  I et pågående Florida-søksmål anlagt av Dr. Joseph Sansone for å stoppe all videre bruk av covid-«vaksiner», ga Dr. Francis Boyle en erklæring om at injeksjonene bryter loven han skrev, som Kongressen vedtok i for å beskytte amerikanere mot biologiske og masseødeleggelsesvåpen (WMD), og som han anser covid-vaksinene for å være.

  Erklæringen hevder at «covid-injeksjoner,» også kjent som «covid-19 nanopartikkelinjeksjoner», og «mRNA-nanopartikkelinjeksjoner», er «biologiske våpen og masseødeleggelsesvåpen under loven om biologiske våpen 18 USC § 175; våpen og Skytevåpen § 790.166 Fla. Stat. (2023)». Hvis det godkjennes en begjæring om et Mandamus*, vil det tvinge guvernør Ron DeSantis til å forby all bruk av «covid 19-injeksjoner», «covid 19-nanopartikkelinjeksjoner», og «mRNA-nanopartikkelinjeksjoner» i solskinnsstaten Florida.

  Søksmålet, hvis det lykkes, vil også tvinge statsadvokat Ashley Moody til å konfiskere alle gjenværende hetteglass med covid-injeksjoner, slik at leger og farmasøyter ikke lenger kan injisere folk med dem.

  (Relatert: I 2020 deltok Dr. Boyle i et intervju med Geopolitics and Empire der han avslørte covid som et «biologisk våpen for krigføring»).

  Covid-vaksiner bryter mange lover.
  Emergency Petition for Writ of Mandamus ble først innlevert 3 mars 2024 til Floridas høyesterett. Den ble deretter flyttet til Circuit Court domstolen i Leon County 20 mars 2024. Circuit Court avviste saken 9 april 2024, og den er nå i lagmannsretten hvor den ble anket ble Memorial Day, 27 mai 2024.

  Saken hevder at covid-vaksiner bryter med loven for biologiske våpen 18 USC § 175; Våpen og skytevåpen § 790.166 Fla. Stat. (2023); Federal Crime of Treason 18 USC § 2381; Forræderi § 876.32 Fla. Stat. (2023); Domestic Terrorism, 18 USC § 2331; Terrorisme § 775.30 Fla. Stat. (2023); Mord § 782.04 (1)(a) Fla. Stat. (2023); og folkemord 18 USC §1091.

  Dr. Boyles erklæring, som en av verdens ledende eksperter på biologiske våpen, gir en enorm troverdighet til saken, som i og for seg allerede er troverdig, men som nå er enda mer vitenskapelig støttet, mot en grufull klasse av eksperimentelle injeksjoner som aldri burde vært godkjent i utgangspunktet.

  Si nei til covid-medisiner.
  Dr. Boyle er professor i internasjonal rett ved University of Illinois College of Law. Dr. Boyle har gitt råd til mange internasjonale organer om menneskerettigheter, krigsforbrytelser og folkemord, atompolitikk og biokrigføring. Begge hus i den amerikanske kongressen stemte enstemmig for å godkjenne hans Biological Weapons Anti-Terrorism Act fra 1989, som ble signert i lov av daværende president George H.W. Bush med godkjenning av Justisdepartementet (DoJ).

  «Som ekspert, er det min oppfatning at ‘covid-19 nanopartikkelinjeksjoner’ eller ‘mRNA nanopartikkelinjeksjoner’ eller ‘covid-19 injeksjoner’ oppfyller kriteriene for å kalle dem biologiske våpen og masseødeleggelsesvåpen i henhold til 18 USC § 175; Våpen og skytevåpen § 790.166 Fla. Stat. (2023),» står det i Dr. Boyles erklæring.

  I følge Fabio Giuseppe Carlo Carisio fra Christian Journalistic Reports (GOSPA), ble noen av dokumentene i Biological Weapons Convention (BWC) brukt til å gjennomføre en undersøkelse i alle amerikanske biolaboratoriene administrert av Tony Fauci. Denne undersøkelsen ga bevis for å støtte påstandene fra Dr. Boyle og andre, om klassifiseringen av covid-vaksiner som biologiske våpen og masseødeleggelsesvåpen.

  «Dette er grunnen til at den edsvorne rapporten som han signerte som en erklæring, i et søksmål i Florida for å stoppe mRNA-genserum, bør tas som et eksplosivt dokument som bekrefter at slike genetisk konstruerte farmakologiske produkter er ‘biovåpen for masseødeleggelse'». Pro-vaksine British Medical Journal (BMJ) publiserte også en studie som knytter overdødsfall i vestlige land til covid-vaksiner.

  «Our World in Data»-estimater samlet mellom januar 2020 og desember 2022, viser at covid-injeksjoner har «delvis skylden», og for å sitere The Telegraphs Sarah Knapton, for den massive økningen i overdødsfall som har skjedd siden starten av «pandemien»».

  *Et mandamus er et rettsmiddel i det engelske og amerikanske rettssystemet som består av en rettskjennelse som pålegger en myndighetsperson eller entitet, å utføre en handling den er juridisk pålagt å utføre som en del av sine offisielle plikter, eller å avstå fra å utføre en handling loven forbyr den å gjøre. Wikipedia.

  Fra Natural News, publisert 12 juni 2024.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Dr. Francis Boyle, author of 1989 Biological Weapons and Antiterrorism Act, releases affidavit confirming COVID “vaccines” are biological weapons of mass destruction (WMDs).

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

For å unngå Trump-seier.

Vil det bli utløst en terrorhandling innad i USA?

Forrige innlegg

Russiske ledere tror Zelensky vil bli skiftet ut.

USA vil fjerne han når han ikke lenger kan brukes.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.