POSTED IN Covid-19, Demokrati

Motstanden mot vaksinekravet sprer seg i Tyskland.

Selv om et stort flertall er vaksinert er ikke det nok.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Sammenstøt og arrestasjoner da hundrevis protesterte mot vaksinepåbud i Leipzig.

Hundrevis av mennesker tok til gatene i den tyske byen Leipzig på lørdag for å protestere mot regjeringens Covid-19-tiltak. De ble møtt av motdemonstranter og politi.

«Om demonstrasjoner for grunnleggende rettigheter i Leipzig. Et massivt politioppbud med vannkanoner og pansrede biler. Det vil nok bli enda kraftigere motstand i Sachsen, Bayern og Niedersachsen».

En stor politistyrke ble sendt til Leipzig, og totalt 12 protesttog var planlagte i byen.

Det ble sett pansrede politibiler i byens gater.

Mer enn 1000 personer samlet seg i byens sentrum nær Leipzig Opera for å uttrykke sin misnøye mot tiltak som er fattet av føderale og regionale autoriteter rundt spredningen av Covid 19.

De som protesterer forlanger «frihet» fra Covid.19.-tiltak, og de protesterer mot hva de kaller «obligatorisk vaksinering».

Politiet ville ha demonstrantene over på et annet sted, nemlig ved Goetherstrasse-gaten etter at det viste seg at antallet, som skulle være 1000 personer, ble mange flere.

Opptak fra RTs videoer viser rundt 800 personer som organiserte seg nær Leipzigs konserthall, like overfor plassen ved operaen. 

På et visst punkt prøvde folkemengden å få til en marsj langs byens ringvei. Politiet grep inn og blokkerte denne marsjen. De argumenterte mot at ingen marsjer var tillatt i byen på grunn av Covid-19-restriksjonene.

Så eskalerte situasjonen fort. Videoer som er publisert på sosiale medier viser korte, men intense sammenstøt mellom protestantene og politiet etter at noen av deltakerne i oppstanden prøvde å komme seg forbi politisperringene.

Politiet brukte pepperspray som svar.

Til og med før det kom il sammenstøt hadde politiet arrestert 24 personer som de mente var medlemmer av forskjellige høyre.vridde bevegelser.

«Disse personene er tatt inn til varetekt på grunn av sin oppførsel og gjenstander de hadde på seg», sier politiet til Twitter.

Disse demonstrasjonene kom i gang etter at den sachsiske regjeringen annonserte ytterlige restriksjoner for de som var uvaksinerte mot Covid 19. Samtidoig med en økning av antallet smittede.

Bare de som er fullvaksinerte eller de som nylig har vært syke av Covid 19 vil få adgang til innendørs fasiliteter, til barer, klubber og til forskjellige andre tilstelninger  med mer enn 1000 deltakere. Og dette gjelder både innendørs og utendørs.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.rt.com/news/539558-germany-leipzig-protest-covid-mandates/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • “Det er de uvaksinertes skyld!”

  Dette sier politikere i Danmark, Sverige og Norge. Men jeg trodde at det eneste den her så kalte vaksinen gjør (bortsett fra å gi bivirkninger), er å forhindre alvorlig sykdom noen måneder. Det er også det eneste Pfizer f eks skriver i sin egen omtale, selv om de utelater det tidsaspektet jeg nevner.

  De vaksinerte kan bli syke og de kan smitte. Og faren i dette er (med min logikk) at de får små symptomer og derfor ikke innser at de er smittet. Derfor er de store smittespredere! Mye mer enn de uvaksinerte (som blir tydelig syke og derfor satt i karantene).

  Jeg er klar over at mange hevder at det er en verdensomspennende konspirasjon for å drepe mennesker. Bedre er nok det enkle, fritt fra hypoteser: Det er så lett for mange å koble ordet vaksinert til å ikke være smittebærer. Og det er der jeg tror skoen klemmer.

  Jeg tror vi må være MYE tydeligere når vi forsvarer vår status som uvaksinerte. Det er ikke vi som bærer hovedansvaret for smittespredning, det er vaksinen.
  Fokus bør være, slik jeg ser det: Hvordan får vi de på Løvebakken til å ta dette til seg??

  Svar
  • Wasan Totland
   9 november 2021 20:08

   Asymptomastiske smitter ikke. Du må være syk og ha store mengder virus for å smitte andre. Vi snakker om vanlig forkjølelse og influensa her. Sekvensen som kalles Covid 19 er patetert artefistisk og ikke isolert.
   Bhakdi forklarer det meste så godt.

   Svar
   • Wasan: Robert Malone, en av de som fant opp mRNA- og DNA-platformen som blir brukt i de så kalte vaksinene, sier at de vaksinerte er potensielle superspredere. Med hans egne ord:

    “The vaccinated are actually the ones that are creating the highest risk for everybody, because they’re still going to be able to be infected, replicate virus at least at the level, if not higher, than the unvaccinated. They’re still shedding the virus all over the place, but they feel good. And so they are, by definition, set up to be superspreaders.”

    Du kan høre ham i videoen under:
    https://www.youtube.com/watch?v=EWWvk2SaMS4&t=9s

  • Jeg tror vi bør forlange at alle på Løvebakken må vaksinere seg, minst 5 ganger. Så kan vi også lettere se hvor stor prosent det er som holder seg friske, alternativt dør.
   Vi bør ikke godta at de folkevalgte smitter folket med Covid gjennom TV-debatter.
   Det holder at de smitter folket med idioti.

   Svar
 • Skal tro hva som står skrevet i Ernas seksti-årige hemmeligheter. SÅ MANGE med blod på hendene. Rystende. Skremmende.
  orwell.city med Jose Luis Sevillano og Ricardo Delgado, de vet det meste om hva sprøytene inneholder.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

WHO:

Ansiktsmasken mot virus gir falsk trygghet.

Forrige innlegg

Det samme som i USA og Storbritannia:

Tomme hyller i tyske butikker.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.