POSTED IN Endring av politikken, Helse, Virkelighetsforståelse

Motstanden mot nedstengningene vokser.

.

Korona-demonstrasjoner i flere europeiske byer.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Reaksjonene mot korona-tiltakene vokser nå frem i det ene europeiske landet etter det andre. Det skal en ikke forbauses over for tiltakene har vært helt ute av proporsjoner. En slår ikke i en stift med en slegge.

Naturligvis er det mennesker som dør etter å ha blitt smittet av kronaviruset. Men de fleste av de som dør, de dør med viruset og ikke av det, fordi de hadde alvorlig sykdommer på forhånd som de ville dødd av uansett.

Tallene for dette har vært klare for alle som har villet se dem og det kommer rapporter helt tiden som bekrefter akkurat dette. Det er ikke noe mystisk med det og de foreliggende fakta ligger egentlig opp i dagen. Men mange forstår ikke statistikk, hva det kan brukes til  – og ikke brukes til – og skremmes av enkelthistorier som ikke gir noe helhetsbilde.

Korona er en liten og uviktig sykdom globalt og sammenlignet med en del andre sykdommer som dreper mange.

Det kommer også nå meldinger om overdrevne korona-dødstall av ulike grunner. De som står bak nedstengningene trenger naturligvis dette for å kunne begrunne og rettferdiggjøre de unødige tiltakene.

Det egentlig mystiske er hvorfor mediene ikke klarer å formidle så enkle fakta og hvorfor våre folkevalgte og helsemyndigheter ikke klarer å holde hodet kaldt.

Nå kommer også tilleggsregningene som følge av nedstengningene og omprioriteringene i helsevesenet. Det kommer til å bli langt høyere enn mange kan forestille seg, tror jeg. Men jeg ønsker det ikke.

Knut Lindtner

Merkel prøvde å stanse Berlin-protestene, men mislyktes. Det var en massiv oppslutning.

Rundt 38 000 var i gatene i byen og de aller fleste som fredelige demonstranter.

Seinere prøvde prøvde noen hundre demonstranter, de fleste fra ytre høyre, å storme riksdagen, som er tilholdsstedet for det tyske parlamentet.

En del folk ble arrestert og tyske politikere fordømte angrepet som «skammelig og uakseptabelt».

Under demonstrasjonene var denne strekningen tettpakket av folk.

Noen av de involverte hadde symboler fra den ytre-høyre Reichsbürger-bevegelsen. Vise-kansler sa Olof Scholtz sa: «Nazi-symboler og også Reichsbürger- og imperie-flagg har ingen plass i den tyske nasjonalforsamlingen (Bundestag).

Tidligere var rundt 200 mennesker arrestert under et møte hvor myndighetene skyldte på at høyre-fløy-oppviglere der angivelig skal ha kastet steiner og flasker.

Organiserte protester mot koronavirus-restriksjonene  fant sted også i andre europeiske byer hvor noen av demonstrantene kalt viruset en «svindel».

Tusenvis samlet seg på Londons Trafalgar Square  for å protestere mot saker som koronavirustiltakene og 5G. Plakater hvor det stod «masker og grimer» og «ny normal = ny fascisme» ble båret.

Lignende protester ble avholdt i Paris, Wien og Zürich.

Oversatt av Knut Lindtner

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Det var ikke 38000 demonstranter,men rundt en milion ifølge politiet selv i Berlin 1.08.2020.Etter det var en demonstrasjon til 29.08.2020 som samlet enda mer folk.Det er ingen små samling!Det er massivt motstand i Tyskland og mange andre land er det demonstarsjoner i storbyer,.Protest bevegelsen iTyskland fremstår godt organisert med leger ,advokater ,forskere i spissen.Det kommer stordemonstarsjon den 20,10.2020 i Berlin igjen.Våkn opp folkens!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nye tall fra USAs helsemyndigheter:

Bare 6% (9683) døde utelukkende av korona.

Forrige innlegg

Motstanden mot Korona-tiltakene sprer seg.

Demonstrasjoner også i London.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.