POSTED IN Helse, Storbritannia, Virkelighetsforståelse

Motstanden mot Korona-tiltakene sprer seg.

Demonstrasjoner også i London.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Ny demonstrasjoner mot Koronatiltakene forteller at myndigheter i land etter land møtet økende motstand mot nedstengningstiltakene. Disse tiltakene har en ødeleggende virkning på en rekke næringer og virker også sosialt ødeleggende på normale relasjoner i mange sammenhenger. De skaper unødig angst, utrygghet og sosial isolasjon (depresjonsfremmende).

De fører til en generell svekkelse av det øvrige helsetilbudet hvor viktige helseutredninger , operasjoner og annen behandling settes på vent. Mye krefter må brukes til omstendige og dermed ressurkrevende tiltak i alle helsesammenhenger som svekker det tilbudet som gies og rammer uskyldig tredjepart.

Tiltakene ramme alle deler av helsevesenet, bl.a. livsviktig kreftbehandling

Jeg får nå flere meldinger fra folk jeg kjenner i helsevesenet som rapporterer om økende misnøye med det som skjer. Dette er folk som tidligere har fulgt lojalt opp om tiltakene, men har begynt å tvile på hvor hensiktsmessige det egentlig er. De har ikke våget å stille seg kritiske til det de har vært pålagt å gjøre av ulike grunner.

Diskusjoner om alt som har skjedd har vært bannlyst med begrunnelse i denne «felles dugnaden» og at alle må stille opp i det godes tjeneste. Og så har en satt utfor det økonomiske stupet. Hele Stortinget har sluttet opp om denne selvdestruktive kursen.

Når angsten slipper taket (ingen flere dør av Krona i Norge) kommer spørsmålene til overflaten.

Det er mange som har mye å svare for i tiden som kommer, men en vil nok prøve å gjøre som etter Svineinfluensa-skandalen – med medienes hjelp begrave alt som en har utsatt hundretusenvis av for i et «liksvøp» av fullstendig taushet. Vi som har opplevd denne svindelen tidligere kjenner «lusa på gangen».

Knut Lindtner

«Ta av masken!».

Tusener samler seg i London for «Sammen for Frihet»– demonstrasjon. De forlanger «tilbake til normalen nå!»

Flokker av lockdown-trøtte briter samlet seg i London for en «Sammen for Frihet»-demonstrasjon for å protestere mot Covid-19-tiltakene. 

Det ble en hendelse som raskt ble kalt en samling av «konspirasjons-tullinger» for sitt sterke budskap mot restriksjoner og direktiver.

Folk begynte å samle seg på Londons Trafalgar Square rundt midt på dagen, og de marsjerte så ned til Parlamentet for å vise sin opposisjon mot de pågående stengninger som er introdusert som en del av Storbritannias svar på pandemien, 

Demonstrasjonen gikk under slagord som «ikke flere lockdowns – ingen sosiale avstander – Ingen masker» blant andre.Den samlet mer enn 10 000 mennesker som gikk mot den truende utsikten til nok en lockdown skal bli innført når det er snakk om pandemiens «andre bølge» som dominerer mediene. 

Skjermdump fra RT-artikkel.

En kvinne fortalte The Guardians Jason Rodrigues at regjeringens reaksjon på et nytt utbrudd var «fullstendig ute av proporsjoner». Hun klaget over hvordan «folks frihet har blitt fjernet», og argumenterer med at det bare blir «verre og verre». 

Dette var det vanligste synet i demonstrasjonen.

Etter hvert som menneskemengden vokste begynte de å synge slagord som «frihet» og «bevar våre rettigheter».

Opptak fra hendelsen viser demonstranter der mange av dem ikke bruker ansiktsmaske og holder opp plakater med «ingen ny normal» og «Covid-1984», mens andre rett og slett fordømte viruset som «bløff».

Det er det siste mediadekningen fokuserer på – der noen av overskriftene fordømmer demonstrasjonene som samlinger av «anti-vaksinasjonister» og «konspirasjons-teoretikere».

Det gjorde ikke demonstrasjonens rykte bedre da de hadde invitert kontroversielle talere som David Icke. Han avleverte en ildfull tale der han proklamerte Covid-19 som en «pandemisk illusjon». Og han lovpriste demonstrasjonen som «en øy av fornuft i en verden av galskap».

Sosiale medier elsket disse sitatene.

«Om du befinner deg i en demonstrasjon på Trafalgar Square mot Verdens Helseorganisasjon … hør på og er enig med David Icke…da bør du søke profesjonell hjelp», twitret musikeren John Spiers.

En annen taler var Kate Shemirani. Hun oppfordret alle i menneskemengden å gi hverandre en klem, og så ropte hun: «Dersom dette er et virkelig virus, så skal dere alle rent teknisk bli syke».

Samlingen har fått nok medieoppmerksomhet for ikke å overholde regelen om sosial avstand og ikke bruke ansiktsmaske. Faktisk ble «ta av masken» et rop i demonstrasjonen på et tidspunkt.

Ironisk nok har ikke dette blitt uttrykt i den pågående Black Lives Matter-protestene som også har trukket til seg massive folkemengder. Men også der har mange oversett tiltakene mot Covid-19 i sosial rettferdighets navn.

«Hvor mange som samles i dag på Trafalgar Square som anti-lockdown-protestanter er «Covidioter» som sa det samme om Black Live Matters-protestene mens det fortsatt var lockdown», kommenterer Martin Daubney på Twitter.

En folketom undergrunnsbane.

London-demonstrasjonen var bare én i en lang rekke nylige anti-lockdown-hendelser i Europa.

En stadig økende folkemengde synes det er vanskelig å forholde seg til stadig vekslende Covid-19-reguleringer. Og folk er skeptiske til forskjellige pandemiske tiltak som ansiktsmasker.

Til og med Storbritannias ledende medisinske offiser sa denne uken at det er bevist at maskenes beskyttelse mot Covid-19 ikke er «så svært sterk», til tross for påbudet som er innført.

En liknende protestmarsj i Berlin ble oppløst av politiet på lørdag. De fordømte demonstrantene for ikke å overholde tiltaket om sosial avstand. Rundt 3000 politioffiserer var utplassert for å holde styr på en menneskemengde på 18 000.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.rt.com/uk/499430-unite-for-freedom-london-coronavirus/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «Det er det siste mediadekningen fokuserer på – der noen av overskriftene fordømmer demonstrasjonene som samlinger av «anti-vaksinasjonister» og «konspirasjons-teoretikere».»

  Det ser ut til at denne pandemi-konspirasjonen ( Tall viser at det ikke er en døds-pandemi.) er en (nødvendig?) tids-reaksjon. Som et greit nok alternativ til (idiotiske ) kriger og oppslutning og reaksjoner mot om kriger som settes i gang med jevne mellomrom, og får reaksjon og mot-reaksjon. Slik sett er denne «døds-pandemien» et bedre alternativ.
  Kanskje befolkningen/massene trenger slike utluftninger i forhold til «tilværelsens uutholdelige letthet», der de ser at de er fanget av et idiotisk system ?

  Svar
  • Til de enkelte nasjoner og folk tar makten og arbeider for virkelig frihet uten overnasjonal styring.
   Og/men bakmennene/globalistene, og de forskjellige trojanske hester og «politikere», benytter nok denne konstruerte frykten til å prøve å styre massene.

   Så får vi benytte oss av anledningen til å RIVE OSS LØS fra bakmenn og politikere.
   «We dont need no thougt controll»
   https://www.youtube.com/watch?v=5IpYOF4Hi6Q

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Motstanden mot nedstengningene vokser.

.

Korona-demonstrasjoner i flere europeiske byer.

Forrige innlegg

Trond Giske

Felt av trøndere. Ikke et offer, ikke venstre

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.