POSTED IN Israel, Terrorisme

Mossads (Israels) likvideringer – vil de føre til motreaksjoner?

Vil vi få en global terrorkrig?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Mot globalisert krig?

Av Jan Hårstad

Av en eller annen grunn har ledelsen i Mossad i over sytti år ment at såfremt en bedrev targeted killings av palestinske ledere, så ville det palestinske folket som de human animals de er, bli skremt til politisk kapitulasjon.

Her kunne vi nå laget en lang liste over palestinske ledere som er likvidert av Mossad over den ganske verden. De to siste meget omtalte drepte var Sjeik Ahmed Yassin og Aziz Rantisi som var første generasjons ledere av Hamas.

Likvideringene hjalp ikke det aller minste, heller tvert om. De mobiliserte millioner av human animals til motstandskamp mot det zionistiske prosjektet.

Israel har jo for lengst laget kortstokker og propaganda om hvem som er essene i neste runde av likvideringer: øverst Yahya Sinwar og Mohammed Deif, deretter Marwan Issa, Raad Salama og utenlandsledere Ismail Haniyeh og Musa Abu Marzouk.

Hele denne likvideringsmanien hviler på Mossads effektivitet på 1970-tallet ved å drepe medspillere i attentatet ved München Olympiaden. 

En ser en artikkel i Israel Hayom i dag som seiersikkert erklærer: NO ONE IS SAFE. (2.1) De tror historien bare repeterer seg og Mossad seirer på likvideringsfronten.

Ahmed Bouchikhi. Den 21. juli 1973 ble han skutt av israelske etterretningsagenter fra Mossad på åpen gate i Lillehammer. (Fra Wikipedia)

Sist vi berørte dette temaet på derimot bemerket jeg: hvis Mossad startet opp 70-talls likvideringene vil ikke en eneste israelsk diplomat i India eller Argentina føle seg trygg. Ikke noe sted faktisk.

Ikke det at Hamas eller andre palestinske fraksjoner tar seg dit, men det vi nå har i verden er et globalt Jihad. Det skal sies til ære for den israelske webben memri.org at de anstrenger seg til det ytterste for at israelske og vestlige politikere skal forstå dette. At det globale Jihad er i rekrutteringsvekst. Eksplosivt og.

I israelsk presse var man forbauset over at innbyggerne i Malaysia – av alle steder- utførte sanksjoner og boikottiltak mot Israel. Malaysia – hva er nå det? Vi får titte på kartet.

Likvideringen av Saleh al-Arouri samt medarbeidere Abu Amer og Abu Ammar i Beiruts Dahiyeh i dag var en ekstrem dumhet fra Israels side. De som sogner til det globale Jihad vil tenke slik: nå har Israel gitt oss et grønt lys for å starte med targeted killings vi også.

Et annet aspekt er at bydelen Dahiyeh er å betrakte som regjeringskvartalet til Hizballah, deres eget territorium. 

Militære analytikere har lenge påpekt at Hizballahs motoriserte elite korps RADWAN ennå ikke har vært satt inn i krigen mellom Israel og Hizballah. 

Likvideringen av al-Arouri kan også føre Israel og USA på kollisjonskurs for USA har hatt fem toppfolk rundt i Midtøsten for å forhindre at Midtøsten ble en regional krig. Nå er det et åpenbart faktum.

Men hva kanskje verre er: denne krigen kan også få globale dimensjoner såfremt Mossad skal gjennomføre sine planlagte likvideringer. Da har vi en global terrorkrig hvor ikke en flekk av jorda vil bli spart.

Dette er en realpolitisk vurdering.

Forsideblde: iStock

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «Vil vi få en global terrorkrig?»

  Ingenting vil kunne passe globalregissørene bedre nå som motstand mot en ny verdensorden øker. En strateg setter en retning selv uten å ha fullstendig informasjon. En taktikk bestemmer hvordan og hvem som skal gjøre hva, mens en strategi planlegger hva man ønsker å oppnå.

  I krig er et av de viktigste grepene såkalte avledningsmanøvre. Du må få fienden til å tenke på noe annet, slik at de mister ditt mål av syne. I dette tilfellet er målet å opparbeide et grunnlag for å bli kvitt religion. Og hva er da bedre enn å få folkemassene til selv å kreve det som er ditt mål.

  Da hisser du i det skjulte opp de religiøse partene til optimalt hat til hverandre. Som i skolegården: «Finner’u deg i dette Pettern? Gi’n en skikkelig på trynet. Det hadde jeg gjort.» Får du partene til å utrydde seg selv, kan du bare sørge for at de får våpen i det skjulte som bidrar til at jobben fullføres grundig. Shiaer mot sunnier. Huthuer mot Vesten. Israel mot arabere.

  Når verden til slutt krever at det må bli slutt på dette tar du bare et skritt til siden, ifører deg den mest selvfølgelige uskyldsmine og tar kontroll over restene av de utarmede teokratiene. «Ingen gud kommer og rydder opp i dette, eller hjelper partene, så her får vi redde oss alle fra galskapen. Og vips er globalistene kvitt enda et hinder.

  Svar
 • The Merchant of Venice er et skuespill skrevet av William Shakespeare i 1596 om en kjøpmann i Venezia, Antonio, som misligholdt et stort lån han skyldte en jødisk pengeutlåner/ågerer, Shylock. I følge lånekontrakten, hvis Antonio misligholder lånet, har Shylock rett til å kutte et pund av Antonios kjøtt som gjengjeld. I en rettssak avviste Shylock tre ganger en høyere sum penger i tilbakebetaling og insisterte på å respektere sin juridiske rett til Antonios «pund kjøtt». Vi er der i dag

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Pilot advarer:

Covid-vaksinerte piloter vil forårsake en katastrofe i luftfarten

Forrige innlegg

Har vaksinasjonsprogrammet som mål å redusere verdens befolkning?

Kissinger og Gates hemmelige agenda med å redusere verdens befolkning med covid-»vaksinen».

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.