POSTED IN Irak

Mossad base i kurdisk kontrollerte områder?

Kurdiske myndigheter og Israels etterretning i skjønn forening?

0
Print Friendly, PDF & Email

Mossad-base     

Av Jan Hårstad

Det var nærmest en tilfeldighet at jeg i prominente tenketank Washington Institute kom til å søke på «Kurdistan» og da kom det lesning for mange dager. Og alle artiklene bekreftet det vi har hevdet i flere år: Nato har overtatt Kurdistan. Som det heter på tenketanken: «Peshmerga ,(kurderhæren) a partner force for Nato and the United States in Iraq».

 Så i dag 14 april skjer det litt komiske saker. Shia-militsene i Irak -muqawabevegelsen – holder seg med en egen nyhetsweb som heter Sabereen News. De forteller at tirsdag overfalt shia-militsene en Mossad-base i det kurdiske Nord-Irak og forårsaket død og ødeleggelse. Denne nyhetskanalen lovet å komme tilbake med grundige rapporter som vi ennå ikke har fått.

Civil sector salaries will be paid every month,... | Rudaw.net
Jotiar Adil

Men det interessante er at de Kurdiske Selvstyremyndighetene får fullstendig panikk og sender fram en talsmann som heter Jotiar Adil som bedyrer at noe sånt som en Mossad-base finnes ikke på kurdisk styrte områder. Nær sagt alle kurder-bloggene slår dette sentralt opp, noe som beviser at dette er ekstremt kjenslige saker nå.

Da Israel betraktes som en uoffisiell medlem av Nato og strategisk alliert av USA,ville det faktisk være underlig om ikke Mossad hadde baser i kurdisk Irak. Vi kan ikke la oss veilede av Folkvord i Klassekampen.

Vi lover å komme tilbake om denne saken.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Frontkjemperprogrammet:

Er det en forberedelse til at Norge skal kjempe med USA mot Russland?

Forrige innlegg

SV og Rødt:

Godtar begrunnelsene for militære angrep

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.