POSTED IN Israel, Terrorisme

Moderne terrorisme.

En zionistisk oppfinnelse?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

De foretrekker å forkle seg.

Av Jan Hårstad

Som vi har vært inne på mange ganger på derimot så er det så godt som umulig å diskutere zionismens historie i Norge da den offisielle versjonen er slik: Hitler forfulgte jøder og tvang dem til Palestina. Den som sier noe kritisk om zionister og Israel er en alliert av Hitler. Dette har jeg personlige erfaringer med. Sånn er det bare.

Nå forestår angrepet på Rafah. Og i den anledning er det kanskje på sin plass å nevne tradisjonell zionistisk krigføring slik den ble utøvd på 1930-tallet.

En hel vanlig terroraksjon fra Irgun og andre gikk slik. En tar et melkespann og fyller det med sprengstoff og skruer/spiker. Så ikler terroristen seg arabiske klær og tar seg inn på et arabisk marked og en klokke utløser eksplosivene.

Den vanlige oppfatningen er at Israel ble født rundt militære konfrontasjoner rundt 1948, men det var krigen mellom palestinere og israelere i perioden 1936-39 som la grunnsteinen for Israel. Antatt 5000 døde arabere, 262 britiske soldater og 300 jøder. 

Metoden for å sprenge hovedkvarteret for Britene, King David Hotellet 22 juli 1946, var etter samme lest: forkledd som arabiske matlevrandører med spann tok Irgunfolkene seg inn i nederste etasje av hotellet. Av denne eksplosjonen ble det 91 døde og mange sårete. Kanskje begynner den moderne terrorismen her?

Slik så USS Liberty ut etter det israelske angrepet. Saken er dysset ned i USA (og i Norge).(Foto: Wikipedia)

Noen måneder etter, 31 oktober, sprengte man den britiske ambassaden i Roma. Og så kommer den spektakulære hendelsen omkring det amerikanske overvåkningsskipet USS Liberty hvor 34 amerikanske sjøfolk ble drept. Helt åpenbart ville man senke Liberty for at dette skulle se ut som en egyptisk ugjerning. 9 juni 1967.

Når nå Israels militære går berserk på Vestbredden så holder de seg med flere militære avdelinger som er utkledte som palestinere. Blir det repriser i Rafah?

Den mest spektakulære hendelsen som ble fanget av et videokamera var at IDF ville likvidere noen sårete palestinere  aktivister som lå til behandling på et sykehus. Da opptrer en drapskommando som legepersonell og stormer inn på sykehuset i helseuniformer.

La oss nå anta at norskingene hadde hatt bare minimale kunnskaper om det jeg skisserer her om metoder for krigføring, så er det tvilsomt om folket hadde helsvelget den offisielle historien om spektakulære hendelser i moderne Norgeshistorie. Som de gjorde og som de gjør. Også moderne amerikansk historie.

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Ja, jødene er et forunderlig folkeslag ( eller ‘egen rase’, som de liker å kalle seg. ) som ser på andre folkegrupper som dyr, og som de har rett( plikt?) til å lyve overfor.

  At de har en forunderlig lyst /kultur til filosofering er både morsomt/interessant, – og tragisk.
  Når en psykopatisk kultur påberoper seg å være ekstra intelligente og får kred for dette, vet vi at verden er på ville veier. Deres ‘filosofering’ er i grunn & bunn psykopatisk manipulering.
  Likeså deres lyst til å handle og knytte kontakter w.w. – Som høkere og klokkeselgere, og valuta-triksere, med sine økonomiske forbindelser w.w.
  – Og med ønske om å styre verdens ( forunderlige/tragiske) penge-økonomiske system, gjennom rente og valuta-triking. .

  Psykopati er visst et anerkjent psykologisk/patalogisk problem.
  Så slipper vi ( våre politikere) de , allikevel, gjennom manipulering, og økonomisk og psykologisk terror, ‘dette stakkars lille uskyldige forfulgte folket’ inn gjennom bakdøra i vesten. Der de tar rotta på vårt sinn, vår kultur og økonomi.

  For hva er forskjell på muslimsk og jødisk kultur/politikk?
  ( Kristendommen er slik sett mer lik den muslimske, hvis vi bytter ut jesusen med muhameden.)
  (Bortsett fra at de begge kjønnslemlester, henholdsvis jenter og gutter. )
  Jo, rentestyring , åger.

  Men/og våre politikere er nå også fascinert av åger og renter, avgifter og skatter.
  Spesielt på v.siden. Men også på h. siden etterhvert.
  Ingen ser ut til å se forskjell på penge-verdier og realverdier lengre.
  Barabas er sluppet fri.

  Vår mentalitet er vår skjebne.

  Svar
 • «Nazistene gjorde meg redd for å være jøde; zionistene gjorde meg skamfull over å være jøde», var det en jøde som sa. Og det er situasjonen nå for mange jøder. Ironisk nok legges israel-kritiske jøder i håndjern med anklage om å fremme «antisemittisme», et duste-ord i utgangspunktet. Gule stjerner med påskriften «never again» som Israels FN-delegasjon «smykket» seg med vekker forakt i hele verden, når vi ser landets ånd og praksis. KAPO-staten Israels historie kommer for en dag, for oss som vil vite. Mye som ikke tåler dagens lys i Israels historie er fordreiet så verden får det ønskelige inntrykk, kanskje særlig gjort edel for dem som ble født og vokste opp i apartheidstaten. Hva har de lært om Rudolf/Rezsø KASTNER, som i samarbeid med Eichmann fikk sendt 460 ungarske jøder i døden? HAAVARA-avtalen. Herzl-sitater. Israel har vist sitt sanne ansikt nå, og å hyle «holocaust» og «antisemittisme» og «VI er offeret her» blir bare ekstra frastøtende når de selv er like ille som nazistene og palestinerne er langt mer semittiske enn dem. Jo flere jøder som vemmes ved sionismen og gir høylydt uttrykk for det, desto bedre. For israelske jøder er det selvfølgelig ekkelt å se sine forfedre og statens grunnleggere i sannhetens lys. Heller leve i fornektelse, noe også mange «norskinger» gjør i forhold til dette og mye annet som det kreves litt mot til å se i øynene.
  palestineremembered.com kan fortelle en hel del vi helst ikke skal vite, og konverterte henrymakow.com selvfølgelig, han sier:
  «Zionister og kommunist-jøder er sabbateiske jøder eller satanister» og
  «Sabbateere er kameleoner som ifører seg identiteten til sine ofre og ødelegger dem fra innsiden», som Hårstad nevner, og som også var deres forfedres, khazarenes, metode.

  Svar
  • e.:

   » Israel har vist sitt sanne ansikt nå, og å hyle «holocaust» og «antisemittisme» og «VI er offeret her» blir bare ekstra frastøtende når de selv er like ille som nazistene og palestinerne er langt mer semittiske enn dem.»

   Bortsett fra at Nasjonal-sosialistene i Tyskland ville ha jødenene ut av bankvesen og media i Tyskland i mellomkrigstiden. – Og ut av Tyskland, siden jødene så på seg sjøl som ikke- nasjonale, men verdensborgere. ( Globalister.)
   De lagde bare bråk og økonomiske uroligheter ( pga . deres penge- økonomiske nettverk w.w. )

   Alle jøder kunne fritt reise ut av Tyskland mellom 1932 0g 39 !
   Men siden England styrte Palestina som koloni og forlangte stadig høyere avgifter for å slippe jøder inn ; og få stater i Europa ville slippe jøder /( les jødiske organisasjoner ) inn, utfra etablerte erfaringer om jøder/jødiske organisasjoner. – Ble Nasjonalsosialistene tvunget til å sette bråkemakerne ( jøder og kommunister- som stort sett var de samme) i interneringsleire til krigen skulle ta slutt.
   Jødene bombet så tilførselsveiene til interneringsleirene i 1943/44 , så så mange som mulig skulle dø. Så en gammel jødisk myte om ‘brennoffer/Holocaust’ kunne hentes fram , så jødene fikk sitt ‘lovede land.’
   Bråkmakerne/ jødene/kommunistene lagde stadig oppprør og gatekamper og streiker, i Tyskland i mellomkrigstiden ( terorvirksomhet da som nå) og ødela den tyske velferdsoppbyggingen .
   – En velferdsoppbygging som aldri før hadde hatt sin like i historien. Med boliger til alle, og betalte ferier og alderspensjon.

   ( Arbeiderpartiet I Norge etter krigen prøvde å kopiere Nasjonalsosialistene sin politikk.- Bla. med ‘by og land hand i hand’ . Men feilet. Fordi de ble styrt av USA/England sin kapitalistiske politikk. )

   Derfor har vi også boligmangel i Norge 100 år etter.
   Og krig mot alle nasjoner som prøver å bli selvstendige/nasjonale.

   Løgner om Nasjonalsosialistene må derfor holdes vedlike, som i de siste 80 år. Så vi ikke analyserer historien på riktig vis. Og ikke ser krigsforbryterne fra 1933- 45.
   Men nå viser jøder/jødiske organisasjoner/zonismen igjen sitt sanne ansikt i Gaza.

   Ikke noe nytt under solen.

   Svar
 • Johannes E. Åtta Førtifira
  29 april 2024 22:57

  «terrorisme.
  En zionistisk oppfinnelse?»

  Tja, i alle fall en khazar-jødisk oppfinnelse. De begynte vel med det man kan kalle terroisme en god stund før den zionistiske vanvidds-ideologien ble utklekket i siste halvdel av 1800-tallet.

  Takk, Jan Hårstad, for at du trekker fram zionist-jødenes massakre ombord på USS Liberty!

  Svar
 • Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Før oljealderen var Norge verdens minst korrupte land.

I dag er vi kanskje blant de mest korrupte.

Forrige innlegg

Er dette målet:

Et Europa uten indre grenser men med en høy mur mot resten av verden?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.