POSTED IN Endring av politikken, EU

Misnøyen vokser over store deler av EU.

Men de som skal ta over vil fortsette i samme retning.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er nå store demonstrasjoner over hele Europa på grunn av konsekvensen av energikrisen. Den fører til skyhøye energipriser, dyrtid hvor særlig prisen på mat nå stiger, men også med generell prisstigning og arbeidsledighet. Det er bemerkelsesverdig at store norske medier ikke klarer å få frem bakgrunnen for det som skjer. EU har påført sg selv disse problemene ved å sanksjonere russisk energi, man de store mediene gir inntrykk at det er Russland som sanksjonerer EU.

I tråd med dette klarer en ikke å stikke hull på den politiske verkebyllen som har oppstått som følge av den helt ødeleggende sabotasjen på North Stream-ledningene. Ingen tør henge bjella på katten og si i klartekst det som er helt åpenbart, at det er USA som står bak på en aller annen måte. USA har ofret sine europeiske venner for å kunne kontrollere dem og tjene grovt på energimangelen.

Det er også påfallende at de europeiske regjeringene ikke klarer å ta hensyn til sin egen befolkning sin behov, men gir etter for USAs regjerings krav om penger og våpen til det korrupte Ukraina hvis regjering nå ofrer sin egen befolkning for USA/Natos sine behov for å destabilisere Russland (Ifølge RAND-dokumenter).

Det er mer enn påfallende at våre store medier systematisk unnlater å referere til de voldsomme demonstrasjonene som vokser frem i EU-landene som følge av denne vanvittige politikken slik det fremgår som et eksempel fra denne korte videoen under.

Det kan ikke vare særlig lenge før hele dette EU-systemet knaker i forføyningene og mange regjeringer i EU-land vil falle. Det store problemet er at de som skal ta over ikke har svar på denne krisen. De vil fortsette den vanvittige sanksjonspolitikken og det grønne skiftet som er de to viktigste årsakene til det som nå skjer.

Redaksjonen

Forsidebilde: Pablo García Saldaña

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • De gule vestene demonstrerte i helg etter helg, så til slutt måtte nrk nevne det. At statskanalen og storkapitaleide medier ikke nevnte det dengang, og unnlater å opplyse om opptøyer over store deler av Europa nå, er det bemerkelsesverdig og påfallende for noen som ikke er født i går? Nei, ikke det minste; det er akkurat det man av erfaring kunne forvente, og i tråd med gamle gros forsnakkelse om at folk ikke skal vite. Samtidig serveres masse «news» om trollkrabbenes mystiske liv og død og sportsidolenes siste tatovering. Agurknytt hele året.

  Svar
 • Northern Light.
  18 oktober 2022 15:58

  Tidligere BlackRock forvalter Edward Dowd: Global finansiell kollaps i 2023-24 er en «matematisk sikkerhet».

  I et intervju med Dr. Joseph Mercola forklarer Edward Dowd, en tidligere aksjeporteføljeforvalter for BlackRock, hvorfor han tror en global finansiell kollaps kommer i løpet av de neste 6 til 24 månedene. Han sier den økonomiske kollapsen er en matematisk sikkerhet.

  Dowd sier at Covid midlertidig tillot sentralbanker og regjeringer å skjule realiteten at det finansielle systemet krasjer. Covid-19 muliggjorde også innføringen av et kontrollsystem for å beskytte regjeringer og sentralbanker mot kollapsende mat – energi- og finanssystemer. Det tillot dem å begrense folks reiser, og å introdusere digitale kontroll-IDer og digitale sentralbankvalutaer ved å koble dem til vaksinepass.

  «Oppganger skapes av Federal Reserve som setter penger inn i systemet. De kontrollerer ikke hvor pengene deres går, og Wall Street utnytter det, og vanligvis ender det med svindel». Edward Dowd snakker om hvordan svindelen fungerer og hvordan disse ble avslørt da boblen sprakk i 2008, noe som resulterte i en massiv resesjon. På tidspunktet for den økonomiske kollapsen arbeidet Dowd for State Street som ble kjøpt opp av BlackRock.

  «Federal Reserve System, som er et gjeldsbasert pengesystem, ble opprettet i 1913, samme år som IRS og skattesystemet ble opprettet. Systemet med å skape penger gjennom gjeld er iboende uredelig. I begynnelsen ville bankene låne ut gjelden, og gjelden ville finne veien inn i ulike vekstområder, som da ville bli overopphetet. Det oppsto en svindel som stort sett fantes i det frie markedet». I følge Dowd var problemet med denne banksvindel at det var systemisk i naturen. Sentralbankene måtte gå inn og kjøpe denne uredelige gjelden.

  Denne svindelen vedvarer fortsatt i dag, på balansen til Federal Reserve og på balansene til utallige andre banker. Svindelen forsvant med andre ord ikke, den ble bare bakt inn og gjemt. «Så, ettersom økonomien kollapset globalt, begynte regjeringer å bruke penger som fulle sjømenn», sier Dowd. «De siste 12 årene har vært en ballong jeg kaller en sentralbank- og statsobligasjonsboble. Hvem skal redde den boblen? Hvem kommer til å kjøpe all den gjelden når denne boblen endelig sprekker? Svaret er: ingen. Mange som er klar over situasjonen er bare overrasket over at systemet har vart så lenge».

  «Det så ut som det var klart til å sprekke i 2019, men covid kom beleilig, og ga nødfullmakt til alle sentralbanker. Regjeringene gikk på en ny pengebruk og trykte penger, og det gjorde at de kunne utsette problemene ytterligere to år. Men her er vi to år senere, og med inflasjon forårsaket av den dårlige politikken til Biden-administrasjonen, EU, pengeveksten, og covid brøt også mange forsyningskjeder. I utgangspunktet hadde vi ikke hatt inflasjon i varer og tjenester i 12 år. Vi hadde inflasjon i eiendeler, aksjer og obligasjoner. Det som nå skjer er at realøkonomien merker virkningene av inflasjon og dårlig politikk.

  Du kan argumentere for at det er med vilje, fordi politikken er så dårlig at den stenger energi-produksjonen. Før krigen i Ukraina var Bidens første ordre på dag 1 som president, å stenge Keystone-rørledningen. Så her er vi, jeg tror vi nærmer oss slutten. Covid ga beskyttelse for sentralbanker og regjeringer, men det muliggjorde også et kontrollsystem. Hvis alt skal kollapse, er det fint å ha et kontrollsystem der reiser er begrenset, du kan skylde på et virus, du påbyr alle et vaksinepass, som så kobles til en digital ID og deretter til sentralbankens digitale valuta. Så jeg tror covid var en unnskyldning.

  Nå som vi ruller videre, begynner jeg å tro at dette var en plan, de ønsker ikke å stoppe utrullingen av disse vaksinene. Og jo lenger dette varer, jo mer overbevist er jeg om at covid kan ha vært en plan. Jeg pleide å si at det var en praktisk unnskyldning, men jo lenger dette varer, jo mer latterlig blir det. Så jeg tror det var ondsinnet».

  Fra NewsVoice, publisert 17 oktober. Skrevet av NewsVoice Red.
  Oversatte utdrag fra et lengre intervju. Linker og kilder i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Fd BlackRock anställd: Global finanskollaps 2023-2024 är en «matematisk säkerhet » – tips för at klara kraschen.

  Svar
 • Ja, skremmende klart N.L:

  » «Det så ut som det var klart til å sprekke i 2019, men covid kom beleilig, og ga nødfullmakt til alle sentralbanker. Regjeringene gikk på en ny pengebruk og trykte penger, og det gjorde at de kunne utsette problemene ytterligere to år. Men her er vi to år senere, og med inflasjon..»

  En inflasjon som nå ser ut til å være planlagt. ( Prisøkning er ellers ikke inflasjon.)
  Og hvorfor skulle vår egen regjering øke energiprisene på vår egenproduserte vannkraft. – Som igjen brukes som argument for å øke rentene, i Norge?
  – Hvis vår regjering ikke er trojanske hester i dette ødeleggende spillet.

  Men/og dette viser også at bakmennene i USA/Israel er desperate.
  Og at de styrende politikere i Norge ikke er våre.

  Det ser håpløst ut. – Så vi gir oss ikke.

  Svar
 • Mer fra N.L:

  «Hvis alt skal kollapse, er det fint å ha et kontrollsystem der reiser er begrenset, du kan skylde på et virus, du påbyr alle et vaksinepass, som så kobles til en digital ID og deretter til sentralbankens digitale valuta»

  Så ‘frie’ skal vi bli:

  ‘ E-tjenestens oppgave er å følge med på utenlandske trusler. Det kommende systemet skal i utgangspunktet «kun» samle inn data som krysser landegrensene.
  – Men internett fungerer slik at selv en e-post til naboen sannsynligvis krysser landegrensene. Avlyttingen skjer uansett ikke fysisk på grensen, men inne i norske selskapers IT-systemer.
  I praksis vil e-tjenesten samle inn data om nesten alt vi gjør, hele tiden, og lagre dataene i lang tid. Dette blir et system som muliggjør en nærmest total overvåkning av befolkningen.
  De kan se hvem du omgås og de kan ganske sikkert forutsi om du er i et forhold, hvilken religion du har, om du står i en skilsmisse, helsetilstanden din, med mer. ‘
  nrk.no/ytring/masseovervakning-uten-sidestykke-1.16133987

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Den kunne ha vært unngått.

Ukrainakrigen hadde et forløp.

Forrige innlegg

Enorm PR-kampanje for å presse frem vaksinering.

Motstandere av vaksinene skulle hånes og latterliggjøres.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.