POSTED IN Norge

Merkel:

Syriakrigen var ingen borgerkrig.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Reuters: Angela Merkel innrømmer angrepskrig mot Syria.

(Illustrasjonsfoto)

Er krigen i Syria en borgerkrig eller en krig startet av utlenlandske makter? Helt fra begynnelsen av konflikten og frem til i dag blir den i NATO-konforme medier konsekvent omtalt som en borgerkrig.  Uavhengige medier har påpekt den omfattende vestlige støtten, både militært og til skaping av et enormt propaganda-maskineri).

______________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Midt i Fleisen
______________________________________________________________________________

Det internasjonale nyhetsbyrået Reuters (som de aller fleste av nyhetene som brukes i de dominerende mediene kommer fra) melder at den tyske forbundskansleren Angela Merkel  innrømmet at det utenlandske forsøket på å styrte den syriske regjeringen var mislykket.

Reuters-artikkelen datert 3. mars 2020 sier:

«Ifølge informasjonen, kritiserte Merkel Vestens Syria-politikk. Det har vist seg at et regjeringsskifte initiert utenfra ikke var mulig. Krigen førte bare til en radikalisering.»

Dermed innrømmer Angela Merkel at Vesten startet en angrepskrig mot Syria og hva folkeretten sier er den alvorligste forbrytelsen, en forbrytelse mot freden.

Hun er ikke den første (f.eks. Stoltenberg, Godal-utvalget) vestlige lederen som har innrømmet at ‘våre’ kriger startes av andre grunner en hva som er lovlig  ifølge folkeretten. Utsagnet kunne selvsagt brukes som bevis i en rettsak, men nihilismen i det (internasjonale) rettsvesenet er like omfattende som i politikken, og selvsagt vil ingen av ‘våre’ bli dømt så lenge den sterkestes rett hersker og ‘vi’ er den sterkeste.

(Hat tip: Jens Bernert)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Tor Larsen
    28 mars 2020 6:39

    Ikke bare angrepskriger skjulte i falsk retorikk, men all utenrikspolitikk og så å si all europeisk og amerikansk innenrikspolitikk føres gjennom stedfortredende argumenter. Der finnes tall og der finnes dokumentasjoner, men alt klodens innbyggere forholder seg til er historier. Den beste historien vinner alltid massen for seg fordi man fortsatt lytter til historiefortellerne rundt leirbålet. Bak tilhørerne rundt bålet er mørket og de vil føle seg trygge, så de lytter og lytter og ser inn i flammene der de ser bildene.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Khashoggi-saken:

Hva skjer på bakrommene?

Forrige innlegg

Berører hele økonomien:

Oljeprisen!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.