POSTED IN Helse

Meldingene kommer fra land etter land, nå fra USA:

Vaksinerte smitter like mye som uvaksinerte.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hemmelig dokument fra CDC i USA viser at vaksinerte smitter like mye som uvaksinerte

Av red. PSt 

Avisa Washington Post publiserte 29. juli 2021 en lekket intern rapport fra forskere ved Centers for Disease Control and Prevention (CDC) som advarer om massespredning av COVID-19 blant vaksinerte mennesker.

Den hemmelige rapporten motsier nesten alle offentlige uttalelser fra Det hvite hus i løpet av de siste to månedene. Den advarer om at det er 35.000 symptomatiske COVID-19 infeksjoner hver uke blant vaksinerte mennesker.
______________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
______________________________________________________________________________

Rapporten sier at vaksinerte mennesker som er smittet med COVID-19, er like smittsomme som de som ikke er vaksinert. I flere måneder har Biden-administrasjonen brukt påstanden om at vaksinerte mennesker er fullt beskyttet mot COVID-19 til tross for at CDC hadde tilgang til data som definitivt beviser det motsatte.

PDF-dokumentene, som er tilgjengelige på nettsted til Washington Post som en PDF-presentasjon, viser også at CDC forventet flere tilfeller av vaksinesvikt etter hvert som flere mennesker ble vaksinert. Likevel, i fet skrift, sa CDC -lysbildepresentasjonen at det var viktig å beskrive disse tilfellene som «sjeldne» eller en «liten prosentandel» av det totale antall tilfeller – og å anbefale universell maskering for å redusere som svaret på de såkalte gjennombruddstilfellene.

man in brown jacket sitting on chair
Hvis det som fremkommer her er korrekt vil vi måtte gå med maske overalt for all fremtid. Forutsetningen er at det er vaksinene som er løsningen og ikke naturlig immunitet.

CDC regner også med en markant økning av antall døde blant de vaksinerte.

Rapporten er datert 3. juni, så i nesten to måneder har CDC visst at vaksinene ikke gir den beskyttelsen som det blir hevdet at de gir. Den er tydelig merket med «CONFIDENTIAL», konfidensielt, med store røde bokstaver. Det er uklart hvordan rapporten er lekket, men det kommer i hvert fall ikke på initiativ fra CDC.

Rapporten underminerer både forsøkene på å innføre tvangsvaksinering og vaksinepass. Hva skulle være det saklige grunnlaget for et vaksinepass hvis vaksinene ikke beskytter mot smitte?

CDC går inn for gjeninnføring av maskepåbud uten å legge fram noe vitenskapelig grunnlag for det.

Nye data fra CDC viser at fullvaksinerte som blir smittet har like mye virus i seg som uvaksinerte. CDC sier også at en studie fra Massachusetts viser at 74% av de smittede der var fullvaksinerte.

CDC sier at den såkalte «delta-varianten» er «like smittsom som vannkopper», men Anders Tegnell i Sverige mener at den opplysninga må «tas med ei klype salt». Aftonbladet siterer:

– Det är svårt att säga hur pass smittsam delta är, när det gäller vattkoppor har vi kunnat följa sjukdomen i flera år. Smittsamheten verkar vara väldigt ojämn, vid vissa tillfällen smittar en person hundra personer, sen har vi andra tillfällen när en smittad inte smittar någon alls.

Knut Lindtner har lagt til bilde m/kommentar.

Forsidebilde: Jan Kopřiva

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «Hva skulle være det saklige grunnlaget for et vaksinepass hvis vaksinene ikke beskytter mot smitte?»

  Og det samme med maske, selvfølgelig.

  Så bør vi vel gå tilbake til den riktige definisjonen på hvem som er syk. Ikke en som er «smittet», – men en som har symptomer og føler seg dårlig.
  Ca. 50% av oss går rundt med steptokokker i halsen. Streptokokker er ikke noe å spøke med. De fleste opplever ikke noen sykdom allikevel, hvis ikke kroppens immunforsvar er dårlig.
  Kanskje burde vi få kysseforbud, maskepåbud og sosial distanse for å stoppe streptokokk-smitte ? ;-)

  Svar
 • Kanskje de «vaksinerte» burde merkes på en slik måte at de uvaksinerte lett kan holde seg unna dem? Virker som om alle K-Teorier nå slår til for fullt. Vil «vaksinerte» utvikle supervirus av hittil ukjent «merke» som vil smitte hele verden og utrydde mesteparten av jordens befolkning? Dette er også en K-T som er lansert, av relativt oppegående folk. Vi vet ganske ikke, og det er bedre å være føre var enn etter snar som kjent. De som har mulighet burde kanskje overvintre i fjellet eller på en øde holme, langt fra andre mennesker, og se hva som skjer i «Smartcityene» rundt omkring.

  Svar
 • Med anvendelse av en liten smule logikk før logikken blir forbudt via lover og andre forordninger, så henger ingenting av smittevernet på logiske greip. Man føler det som om man skulle tvinges til å måke sand med møkkagreip.

  Amerikanske CDC (Center for Disease Control and Prevention) tilsvarende Helsedirektoratet hos oss, har i en studie slått fast at 74% av de smittede og 80% av de sykehusinnlagte i et smitteutbrudd i Massachusetts var fullvaksinerte!
  https://anti-empire.com/cdc-study-74-of-infected-and-80-of-hospitalized-in-massachusetts-outbreak-were-fully-vaccinated/

  Når WHO så eksplisitt innrømmer at PCR testen som man har brukt som grunnlag for å starte hele pandemien (les plandemien) er ubrukelig, da punkteres på en måte hele ens evne til logisk tenkning som en slapp bursdagsballong. Man annonserer at et nytt apparat som skal erstatte PCR testen er på trappene, men vent litt; for hva tenker en seg skal bli utfallet av apparatet? Å avkrefte eller bekrefte hva -som sånn i utgangspunktet egentlig ikke eksisterer. For hvis 97% av PCR testene er feil så er 3% «rett» -som slår hvilken vei? Man tenker altså å bekrefte eller avkrefte eller «ordne opp i» noe som i utgangspunktet ikke er mulig at eksisterer siden det ikke er sikkert påvist, men som CDC mener til nå har 98 symptomer!
  https://www.msn.com/en-us/health/medical/the-98-longest-lasting-covid-symptoms-you-need-to-know-about/ss-BB17W417

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Norge i verden:

Uten å forstå verden rundt oss er vi fortapt.

Forrige innlegg

Russerne vil ikke mer.

Nå skytes israelske missiler ned og flyene er også i faresonen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.