POSTED IN NATO, Russland

Medvedev:

Russland har «ikke noe annet valg» enn å utløse en kjernefysisk «Apokalypse» hvis de blir angrepet av NATO.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Tyler Durden

Det er ikke første gangen den tidligere russiske presidenten Dmitrij Medvedev, har advart om at en direkte krig mellom Moskva-styrker og NATO vil føre til en atom-apokalypse.

Den nåværende nestlederen i Russlands sikkerhetsråd utstedte advarselen på Telegram onsdag, som svar på nylige uttalelser og rapporter om at noen europeiske ledere ber befolkningen deres om å «forberede seg på krig». For eksempel oppfordret general Patrick Sanders i den britiske hæren i forrige måned, myndighetene til å «mobilisere nasjonen» for å forberede seg på krig med Putin, og at befolkningen trenger et «skifte» i tenkningen for å være klar for krig.

Medvedev hånet dette og andre eksempler på NATO-ledere som anklaget Moskva for å gå etter en utvidet krig som «farlig vrøvl». Han sa at dette handler om å prøve å styrke støtten for å sende flere våpen til Kiev, midt i det som har blitt krigstretthet blant vestlige regjeringer.

I følge russiske medier, sa Medvedev at dette er en del av arbeidet med å støtte opp om Ukraina – «et døende land som er langt vekk for skattebetalerne i Vesten» – mens de ignorerer problemer hjemme. «Derfor kringkaster lederne i disse landene hver dag til befolkningene: Vi må forberede oss på krig med Russland og fortsette å hjelpe Ukraina», skrev han.

Dmitrij Medvedev i 2018

Det var da han sa at folk i Vesten må bli fortalt den brutale sannheten; Medvedev understreket at den russiske responsen på angrep fra NATO uten tvil ville være «asymmetrisk». Han forklarte: «Siden våre militære evner er uten sammenligning med Vesten, vil vi rett og slett ikke ha noe valg. Responsen vil være asymmetrisk. For å beskytte den territoriale integriteten til landet vårt, vil ballistiske missiler og kryssermissiler med atomstridshoder bli brukt. Dette vil være Apokalypsen: Slutten på alt».

Dette er absolutt ikke første gang Medvedev, kjent for denne retorikken, har advart mot atom-apokalypse. Men det er det klareste han noen gang har vært om dette; at Kreml ikke vil nøle med å aktivere sitt atomarsenal dersom russisk territorium er direkte truet av NATO.

Kommentarene hans kommer også på et veldig farlig tidspunkt der Ukrainas sikkerhetstjenester i økende grad gjør oljeraffinerier på russisk jord til mål for drone- og missilangrep, noen ganger på lange avstander.

I et videointervju sier Storbritannias statsminister Rishi Sunak at Storbritannia er klar for krig.
Intervjuer: Hvis Russland retter atomvåpnene i vår retning, er Storbritannia klar til å forsvare seg?
«Ja. Og min oppgave er å sørge for alles sikkerhet». (USA vil nå utplassere atomvåpen i Storbritannia for første gang på 15 år. ovs.anm).

Moskva har anklaget vestlige og NATOs etterretningstjenester for å støtte slike angrep. De har nylig anklaget Frankrike for å ha leiesoldater i den nordlige byen Kharkiv, for å sette i gang angrep på Belgorod fylke (i Russland) i nærheten. Det er økende frykt for at disse «indirekte» kampene eller proxy-krigen kan eskalere i direkte kamphandlinger mellom Russland og NATO-land, men så langt har dette så vidt vært unngått.

Fra ZeroHedge, publisert 8 februar 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og videointervju i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Orginalartikkel: Medvedev Warns Russia Has ‘No Choice’ But To Unleash Nuclear ‘Apocalypse’ If Attacked By NATO.

Forsidebilde: Wikipedia

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • «Min kuk er større enn din». Så blir det altså sant? Konspirasjonsteorien som Q og alternative media i USA i tre/fire år har forberedt oss på kom til å skje. Det utspiller seg nå. En såkalt «nuclear standoff»! Hvordan skal man oversette det? To som står overfor hverandre med trukket revolver og hanen spent. Spenningen ligger i hvem som trigges til å skyte først. Denne konfrontasjonen ble beskrevet som en nødvendighet for å få menneskene til og våkne? Oppvåkningen måtte skje ved at det onde måtte bli eksponert. Vi måtte «tvinges» til og med selvsyn «se ondskapen i hvitøye». Så nå som denne spådommen er ferd med å utspille seg, blir mitt spørsmål: Hvem styrer dette? Er alt vi ser en såkalt «psy op»? Psykologisk manipulering for og allikevel oppnå målet med en global regjering med full kontroll over oss «vanlige» mennesker. Og at vi skal tro at «de gode» vant? Jeg har jo hørt om kontrollert opposisjon. Jeg bare undres…

    Svar
  • «Assymetrisk» kan være litt av hvert, alt fra el-kortslutning i CIAs hovedkvarter eller Washington DC og ingen døde, eksempelvis, det skulle teknologisk kunne la seg gjøre, til å jevne noe fiendtlig med jorden ved hjelp av Lahaina-metoden el.l., våpenfabrikker, NATObaser, flyplasser, Davos, noe sånt, skade et avgrenset område;
    mitt inntrykk er at Russland, i motsetning til vesten og Stoltenberg og Sunak, helst ikke vil drepe sivilbefolkning.
    Steadfast Defender: «for å verne om vårt folk og våre VERDIER» er teksten på nato.int sin video. (!)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

«Konspirasjonsteori» (teori om sammensvergelse) brukes for å svekke motstandernes troverdighet.

Er konspirasjonsteori et nyttig begrep?

Forrige innlegg

Florida går igjen foran:

Covid 19 uskadelig for nesten alle voksne og barn. Sykehustallene ble oppblåste.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.