POSTED IN Globalisering

Medier og andre velvillige deltar i fullt monn;

Manipuleringen går for fullt

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt nyhetsankere på NRK Dagsrevyen og TV2 Nyheter, si «Russlands uprovoserte angrep på Ukraina», og konsekvent brukt ordet angrep og invasjon i alle sammenhenger. Russlands aksjon var ingen av delene, det var en fremprovosert intervensjon, som betyr å gripe inn.

Russlands intervensjon reddet kanskje millioner av liv. Den USA/NATO utrustede og trente hæren på hundre tusen mann, som marionett-regimet i Kiev sendte mot utbryter-republikkene, ville ha tilintetgjort Donbass-regionens militære forsvar, og Azov-styrkene som hater alle russere, ville ha begynt folkemordet på innbyggerne i Donetsk og Lugansk. Bare uken før skjøt de 7000 granater mot byer i Donbass-regionen.

NATO-sjefen Stoltenberg sa en tid etter Russlands aksjon; «Dette har vi forberedt siden 2014». Merkel innrømmer at Minsk-avtalene bare var for å kjøpe seg tid til å bygge opp og utruste Ukrainas hær. Finansfolket har bare en svakhet – de kan ikke la være å skryte.

Russland har opptrådt korrekt etter folkeretten; Russland anerkjente først Donbass-regionen som selvstendige republikker, en vennskapsavtale ble underskrevet som ga Donetsk og Lugansk mulighet til å be Russland om militær assistanse, så grep Russland inn militært bare timer før Ukrainas hær, les: USA/NATO hæren ville ha satt inn et storangrep. Lovlige folkeavstemninger avgjorde med et solid flertall at Lugansk og Donetsk ville være en del av Russland, hvoretter Russland etterkom ønsket.

USA, – les: Wall Street finansfolket, fikk det som de ville. Nå kunne de pålegge sine vasaller å sanksjonere, ved å blant annet slutte å kjøpe olje og gass fra Russland, som gjør Europa avhengig av olje og gass levert på tankskip fra USA til astronomiske priser, spesielt etter at Nord Stream gassledningene ble sprengt. Hvem er elefanten i rommet? Dette fører til en nedleggelse av mye av industrien i Europa, som Wall Street snart kan kjøpe på billigsalg, som er en del av planen.

Statskassene i europeiske land blir tømt i rekordfart, med investeringer i fornybar upålitelig og utilstrekkelig vindkraft, og med sterkt redusert skattegrunnlag med mye av industri og næringsliv stengt ned, blir statsgjelden ubetalbar, nøyaktig slik Wall Street finansfolket har planlagt. Da vil de også tvinge igjennom en digital sentralbankvaluta som de vil, og når de vil.

Når også husholdningenes gjeld blir ubetalbar, spesielt etter et EU-pålegg om å ekstra-isolere boliger, «for å redde klimaet», tar de enorme kapitalforvaltningselskapene over boligmassen til arbeider- og middel-klasse i Europa, slik som de er i ferd med å gjøre i USA. Boligene gjøres om til permanente utleie-boliger, når BlackRock kjøper opp et enormt antall boliger til priser over prisantydning, er det ikke for å selge.

Finansfolkets agenda med å ta full kontroll og eierskap over strøm og energi, det monetære systemet med en digital valuta, matproduksjonen, drikkevannet og boliger i Europa, ser ut til å holde timeplanen frem til Agenda 2030. Den nye verdensordningen med en herskerklasse og en slaveklasse, hvor de som får leve i slaveklassen, ikke skal eie noen ting. De får nok til en minimumstilværelse i nye smartbyer så lenge de er profitable, som biologiske roboter med chipimplantater overvåket døgnet rundt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Ikke bruk begrepet NATO-sjef om Stoltenberg. Han er ingen sjef, men kontorrotte, en administrator. Med sin patetiske militærbakgrunn vil han aldri slippe til i de organer som faktisk avgjør militære tiltak. Hans «tøffhet» og retorikk er rent teater. Hans jobb er å slikke frimerker å på vegne av sin arbeidsgiver USA purre på utestående fakturaer hos medlemslandene. De rent fagmilitære vil aldri tillate denne stotrende amatørteater stand-up få noen militær innflytelse. Selv Hitler som drev det til korporal var militært sett himmelhøyt kvalifisert i militære spørsmål enn Jens.

  Svar
 • Bidens lille pressetalskvinne rettet på seg selv da hun glemte ordet, begynte setningen på nytt: «UPROVOSERTE invasjon», og siden var det ved enhver anledning «PUTINS krig». Politikere og nyhetsankre har tydeligvis ordre om å bruke gloser og formuleringer de skal prente inn ved gjentagelse; de er propaganda-dukker uten nevneverdig egen substans, politisk korrekte pratehoder. Når sendingen ikke er så innbringende som ventet degraderer CNN en som Don Lemon så lett som ingenting. Bruk og kast.
  Som Lindtner sier, de maktsyke ledernes svakhet er at de ikke klarer å la være å skryte av hvor høyt hevet og hvor mektige de anser seg for å være:
  Erna smiler fornøyd i det hun sier «Vi kan spore dere» til hyttefolket mens hun truet med å få de jaget hjem ved hjelp av sivilforsvaret.
  Annalena Baerbock smiler lykkelig mens hun forteller at tyskere gjerne må sulte og fryse for Ukraina, hun gir blaffen i det,
  Biden forsnakket seg og skrøt betryggende til «Demokratene» av at de hadde det beste valgfusksystem som finnes.

  To andre interessante forsnakkelser i det siste er Pfizers Albert Bourla som sa biovåpen da han skulle sagt vaksine,
  og Tedros i WHO som nevnte at boostere brukes for å drepe barn.
  Ooops! Heisann. Et sannhetens ord, det var ikke i manus.

  Svar
  • Jeg antar at ved en workshop som «Event 201» eller øvelsen «Catastrophic Contagion» blir det så lettsindig omtalt å drepe uskyldige barn at det er lett å glemme seg i intervju, og ikke huske at nå er tilhørerne mennesker med intakt sjel, og ikke de umenneskene de omgås til daglig i Davos og Brüssel og Geneve.

   Svar
 • «Medier og andre velvillige deltar i fullt monn;
  Manipuleringen går for fullt »

  Når politikere og media i Norge har gjort befolkningen dumme får vi ‘folkeopplysning’ og ‘forskning’ 😉 :

  ‘Russland bruker på en måte gassen sin som et våpen mot de europeiske landene, sier Arild Moe.
  Når de stopper å selge gass, blir prisene på gass og strøm veldig høye. Da må folk betale dyrt og da kan de bli misfornøyde med politikerne sine.
  Grunnen til at gassen blir dyrere når vi har mindre av den, handler om hvor mye folk er villige til å betale for en vare.
  Hvis det er flere som har lyst på noe, som for eksempel gass, vil flere betale mye penger for det.
  Og fordi gass brukes til å lage strøm, og vi må ha strøm til husene og fabrikkene våre, er vi villig til å betale nesten hva som helst. Og da blir det veldig dyrt.
  Dette påvirker Norge fordi vi deler strøm med resten av Europa og er koblet sammen med dem med strømkabler og gassledninger.
  Russland bruker på en måte gassen sin som et våpen mot de europeiske landene’
  https://ung.forskning.no/russland-ukraina/hvorfor-er-det-dyrere-a-steke-frossenpizza-i-norge-fordi-det-er-krig-i-ukraina/2125226

  Jøss, så Europa har IKKE nektet Russland å selge gass til Europa? 😉
  Jøss, bruker vi gass til å lage norsk vannkraft? 😉
  Jøss, så produksjonsprisen på norsk vannkraft er ikke fortsatt den samme uansett gasspris, dvs. 10 øre pr. Kwh? 😉
  Jøss, vi har plutselig fått for lite vannkraft i Norge, Støre? Hokuspokus? 😉
  Så forskning har plutselig blitt politikk, løgn og omskrivninger? Dvs. propaganda. 😉
  Eller har det vært propaganda og omskrivninger fra politikere og media det så lenge at vi har sluttet å reagere?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

2023: Enda større problemer, uten kart og kompass

Folk er uten ledere

Forrige innlegg

Ukraina er Europas kornkammer.

Krigen gjelder også eierskapet til jorda og dermed kornet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.